15 noiembrie 2019
Opinia Gorjului

Weber nu mai vrea „contestatari de meserie” la achizițiile publice

Președintele PSD Gorj vrea termene mai scurte pentru soluționarea contestațiilor privind achizițiile publice. Mihai Weber va depune o inițiativă legislativă prin care vrea să scurteze la minimum timpul de așteptare pentru rezolvarea acestor probleme. Deputatul recunoaște că anumiți „contestatari de meserie” fac zile fripte instituțiilor publice care vor să deruleze investiții.

„Săptămâna aceasta o să depun o inițiativă legislativă privind scurtarea termenelor contestațiilor lucrărilor publice și a termenelor din instanță, în sensul fluidizării acestei activități. S-a constatat că la nivel de investiții majore există și acei contestatari de meserie, care nu fac decât să blocheze anumite investiții. O să vedem care va fi forma finală, dar săptămâna asta o să depun inițiativa aceasta legislativă privind reducerea la minim. Discutăm de 3-5 zile de soluționare a contestațiilor la Consiliul pentru Soluționarea Contestațiilor și în instanțele de judecată în contenciosul administrativ, acolo unde sunt depuse aceste contestații”, a declarat președintele PSD Gorj.

Amenzi mai mari

Weber are în plan și măsuri mai aspre pentru cei care le dau de lucru pompierilor prin acțiunile iresponsabile de ardere a vegetației uscate. „De asemenea, tot săptămâna asta, împreună cu colegii parlamentari, vreau să depun o inițiativă privind majorarea contravențiilor celor care dau foc nejustificat. Ați văzut ce consecințe sunt. Chiar zilele trecute și în Gorj, la Novaci, acea intervenție a pompierilor, unde cineva a dat foc pentru a elimina reziduurile de pe teren, dar focul s-a extins la gospodării”, a mai spus deputatul de Gorj.

Sursa Impact in Gorj

Articole recomandate

Romanescu, în colimatorul partidului

admin

Viorica Dăncilă a fost desemnată candidatul PSD la alegerile prezidențiale

admin

ÎNTREBĂRI PENTRU MINISTRUL TRANSPORTURILOR

admin

Săvoiu Ion: Cine să vă dea și ce anume înapoi!

admin

Budăi vine să stea de vorbă cu minerii

admin

Primar liberal în conferința PSD

admin

Au pus gând rău „TRADĂTORILOR” Liberali

admin

Ar renunța la viceprimari

admin

Ciocea, în cărți pentru postul de administrator de la Primăria Târgu Jiu

admin

Mesaj pentru Marcel Romanescu : „E liber să facă ce vrea”

admin

Lider PLUS: „Județul Gorj este pe ultimul loc la investiții directe străine. Este ocolit pentru că, e din păcate, o clică politică aici care ține prizonieră, în sărăcie o mare parte din populația”

admin

Primarii trădătorii vor trași a răspundere

admin

PRO ROMÂNIA, SUPĂRAT PE PSD

admin

Angajații Primăriei Târgu Jiu, folosiți în luptele politice dintre șefi

admin

Rotaru, de la Primărie, în politică

admin

Lasă un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și manipularea datelor dvs. pe acest site web.

Acest site utilizează cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Accept Citește mai mult