24 ianuarie 2020
Opinia Gorjului

Vezi când schimbă liberalii șefii deconcentratelor din Gorj!

Bate vântul schimbărilor în deconcentratele din Gorj. Liberalul șef, Dan Vîlceanu, anunță un suflu nou în instituțiile din județ imediat ce la nivel central se vor ocupa toate posturile din actualul Guvern. Vizate modificărilor sunt în primul rând posturile ocupate prin numire.

Șefii de instituții bat deja birourile mai marilor, în stânga și în dreaptă, pentru a evita schimbarea lor din funcție. Cei care nu au ocupat un post de conducere prin concurs trebuie să ia în calcul schimbare în condițiile în care liberali deja au anunțat că nu vor accepta vechii oameni.

Politruci

„Guvernul a fost investit acum o lună, între timp am dat OUG privind reorganizarea Guvernului și acum avem un guvern mai suplu. În acest moment există evaluări la nivel național pentru secretarii de stat, după care, reorganizarea continuă peste tot. Se vor face și acele reevaluări profesionale. La finalul acestor proceduri cetățenii vor putea să vadă un alt tip de persoane, directori. În urma activității instituțiilor din Gorj vor putea să vadă o activitate care să ducă spre un trai mai bun și spre rezolvarea unor probleme care până acum nu au fost rezolvate.

Sunt instituții care au dispărut de ani de zile, nu mai fac nimic, nu au nicio activitate, unele dintre ele ne privesc pe toți. Lucrurile trebuie să se miște și cred că cu toții vrem să vedem alte persoane și nu doar politrucii PSD puși peste tot. Și, mă refer la aici la Inspectoratul Școlar Județean Gorj, Direcția de Sănătate Publică Gorj sau orice altă instituție de cultură”, a declarat liderul PNL, Dan Vîlceanu.

Sursa Impact in Gorj

Articole recomandate

Zeci de grefieri gorjeni au protestat pentru a-și păstra pensia specială

admin

Marcel Romanescu se mai vrea o dată primar, dar fără să fie la mâna lui Vîlceanu. Vezi cum îi răspunde liderul de la Gorj

admin

Șeful Consiliului Județean, Cosmin Popescu, despre Romanescu: are o problemă!

admin

ALDE JOACĂ LA DOUĂ CAPETE

admin

EUROPARLAMENTAR: FONDUL DE INVESTIȚII, AFACEREA LUI DRAGNEA

admin

Mihai Weber: Ion Iordache a dat dovadă de imaturitate politică

admin

Alegeri europarlamentare 2019 și referendum. Rezultate exit-poll CURS -Avangarde

admin

Sfatul lui Băsescu pentru tinerii gorjeni: „Consolidați-vă în meseria voastră și pe urmă plecați către politică”

admin

Tot mai multi primari fac greva pentru Drumul Expres. Weber: „Sper să nu trecem în partea cealaltă, când unii încearcă să culeagă laurii pe munca altora”

admin

Văcaru: „Nu știu dacă ne-a înjurat cineva”

admin

Tupeul primarului Stan nu are limite: a început construcția casei din cartierul Vădeni și se folosește în scopuri personale de mașina primăriei

admin

NU LE ARDE DE ALEGERI EUROPARLAMENTARE

admin

Ruperea alianței, fără efect la Gorj

admin

Lider PLUS: „Județul Gorj este pe ultimul loc la investiții directe străine. Este ocolit pentru că, e din păcate, o clică politică aici care ține prizonieră, în sărăcie o mare parte din populația”

admin

Biroului politic teritorial al filialei ALDE Gorj a fost dizolvat

admin

Lasă un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și manipularea datelor dvs. pe acest site web.

Acest site utilizează cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Accept Citește mai mult