Opinia Gorjului

Vechea nocturnă de pe stadion, cadou pentru primarii PNL

Municipalitatea târgujiană a găsit o modalitate de a scăpa de vechea nocturnă de pe stadionul Municipal. Marcel Romanescu vrea să o dea cadou celorlalți edili liberali, cel din Motru și Bălești. Pe baza unor solicitări venite în scris de la conducerea celor două unități administrativ teritoriale, echipamentele vor fi oferite fără plată. Proiectul se află astăzi pe ordinea de zi a ședinței de Consiliu Local.

În 2007 Primăria Municipiului Târgu Jiu a angajat un credit în valoare de 4,7 milioane de lei pe o perioadă de 10 ani pentru a cumpăra o nocturnă pe stadionul Municipal. La opt ani de la achiziția făcută autoritatea publică primește finanțare pentru reabilitarea arenei iar demolatorii dezmembrează bunul în vederea construirii noului stadion. Echipamentele au fost scoase la licitație în primă bază fiind evaluate la o valoare de 3,7 milioane de lei însă instalația nu a stârnit interesul nimănui. Treptat prețul a scăzut cu 20 și apoi 40% însă nici așa nu s-a găsit un cumpărători. De atunci nocturna zace în zona CET pentru că autoritatea publică nu-i găsește nicio întrebuințare.

Gratis, pentru colegii de partid!

La un moment dat primarul Marcel Romanescu vorbea despre varianta vânzării la fier vechi a modulelor pentru a recupera din investiția făcută, prețul obținut fiind infim față de investiția inițială. Acum , se ia în calcul varianta unei atribuiri cu titlu gratuit.  Scaunele dar și nocturna sunt dorite de edilii a două localități care dispun la rândul lor de un stadion în zonă. Este vorba despre municipiul Motru unde primarul Gigel Jianu își justifică cererea pe baza licitațiilor eșuate și Primăria din Bălești, edilul Mădălin Ungureanu afirmând că va folosi echipamentele pentru dotarea stadionului din satul Ceauru unde activează echipa S.C Internațional Bălești.

Sursa Impact in Gorj

Articole recomandate

Boza anunță că CEO va mai funcționa încă 10 ani

admin

Au fost achiziționate toate certificatele de CO2 de CEO

admin

Revoltător! Mărturia lui Valentin Neagu, medic care a operat un pacient suspect de coronavirus. “Am intervenit chirurgical în costume luate de la Dedeman! Am trăit o zi tristă”

admin

Soţ şi soţie, internați în spital la Târgu-Jiu, după ce au intrat în contact cu italianul infectat cu coronavirus

admin

O prezicătoare a ajuns în arest după ce a păcălit o motreancă

admin

Autoritățile locale și angajații MAI, în alertă

admin

Încă o ispravă marca Pupăzan. Sonda cu apă termală de la Cîlnic, închisă

admin

Fostul Prefect de Gorj, Toni Greblă, a fost achitat definitiv

admin

Scandalagii, băgați în arest

admin

Spitalul de Urgență din Târgu Cărbuneștia fost desemnat ca unitate medicală pentru tratarea pacienților infectați cu COVID-19

admin

Starea de urgență se va prelugi cu încă 30 de zile, în România. Principalele afaceri care au fost închise până acum

admin

Lucrătorii de la IDP au dat bir cu fugiții de pe un drum pe care trebuie să-l reabiliteze

admin

Adolescent de 16 ani, acuzat de tentativă de omor

admin

Prefectura Gorj a rămas fără șefi

admin

Boza se laudă cu salariile din CEO obținute în urma grevei minerilor

admin

Lasă un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și manipularea datelor dvs. pe acest site web.

Acest site utilizează cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Accept Citește mai mult