18 noiembrie 2019
Opinia Gorjului

Vechea nocturnă de pe stadion, cadou pentru primarii PNL

Municipalitatea târgujiană a găsit o modalitate de a scăpa de vechea nocturnă de pe stadionul Municipal. Marcel Romanescu vrea să o dea cadou celorlalți edili liberali, cel din Motru și Bălești. Pe baza unor solicitări venite în scris de la conducerea celor două unități administrativ teritoriale, echipamentele vor fi oferite fără plată. Proiectul se află astăzi pe ordinea de zi a ședinței de Consiliu Local.

În 2007 Primăria Municipiului Târgu Jiu a angajat un credit în valoare de 4,7 milioane de lei pe o perioadă de 10 ani pentru a cumpăra o nocturnă pe stadionul Municipal. La opt ani de la achiziția făcută autoritatea publică primește finanțare pentru reabilitarea arenei iar demolatorii dezmembrează bunul în vederea construirii noului stadion. Echipamentele au fost scoase la licitație în primă bază fiind evaluate la o valoare de 3,7 milioane de lei însă instalația nu a stârnit interesul nimănui. Treptat prețul a scăzut cu 20 și apoi 40% însă nici așa nu s-a găsit un cumpărători. De atunci nocturna zace în zona CET pentru că autoritatea publică nu-i găsește nicio întrebuințare.

Gratis, pentru colegii de partid!

La un moment dat primarul Marcel Romanescu vorbea despre varianta vânzării la fier vechi a modulelor pentru a recupera din investiția făcută, prețul obținut fiind infim față de investiția inițială. Acum , se ia în calcul varianta unei atribuiri cu titlu gratuit.  Scaunele dar și nocturna sunt dorite de edilii a două localități care dispun la rândul lor de un stadion în zonă. Este vorba despre municipiul Motru unde primarul Gigel Jianu își justifică cererea pe baza licitațiilor eșuate și Primăria din Bălești, edilul Mădălin Ungureanu afirmând că va folosi echipamentele pentru dotarea stadionului din satul Ceauru unde activează echipa S.C Internațional Bălești.

Sursa Impact in Gorj

Articole recomandate

TUDOR: CSM, O NOUĂ VACĂ DE MULS?

admin

Bătută de fostul iubit, la serviciu

admin

Vulpile din Gorj, vaccinate antirabic

admin

Beat și fără permis la volan, a intrat cu mașina într-un gard

admin

Post de arhitect șef, scos la concurs, la primăria Târgu Jiu.

admin

Directoarele din Primărie, care au primit calificatul „Nesatisfăcător“, în concediu de medical. Contestă în instanță calificativul

admin

Femeia din Stoina a fost găsită moartă

admin

GORJENII, PREZENȚI ȘI EI LA PROTEST

admin

Călinoiu și-a parcat mașina în bătaie de joc. A fost amendat de Poliția Locală

admin

DOSAR PENAL, CĂ A INTRAT PESTE SOACRĂ

admin

A FĂCUT ACCIDENT ȘI A PLECAT LA BAR

admin

ȘOFERIȚELE, PREMIATE DE ACR

admin

Bărbatul care a incendiat ușa unui apartament, arestat preventiv

admin

Condamnat pentru viol, luat de acasă

admin

ȘEFI NOI LA SĂNĂTATE ȘI ÎNVĂȚĂMÂNT

admin

Lasă un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și manipularea datelor dvs. pe acest site web.

Acest site utilizează cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Accept Citește mai mult