Opinia Gorjului

”Un număr privat o suna întruna pe la 2-3 noaptea”

Iubitul Luizei Melencu a făcut declarații uluitoare! Alex a mărturisit că, pe parcursul relației lor, tânăra era sunată întruna de un număr privat, pe la 2-3 noaptea.

Luiza Melencu şi Alex au avut o relaţie timp de câteva luni, din iarnă şi până în aprilie. Cu o zi înainte să dispară, însă, Luiza a decis să ia o pauză de la pocestea de dragoste pe care o trăia. Și asta din cauza distanței dintre ea și iubitul ei, care se afla atunci în Italia. Alex a mărturisit, în cadrul unei emiusini TV, că, pe parcursul relației lor, tânăra era sunată întruna de un număr privat, pe la 2-3 noaptea.

“Eu nu am fost chemat de niciun organ al poliţiei să dau declaraţii. Nu este adevărat că am fost chemat la DIICOT. Nu mi s-a părut nimic ciudat. Doar că o suna un număr privat la 2-3 seara, o suna întruna. Eu nu am băgat de seamă, răspundeam, întrebam cine este şi nu vorbea nimeni. Seară de seară suna. Nu ştiu dacă are legătură cu disparţia ei, mă gândesc că poate totul a fost premeditat. Noi ne-am văzut ultima dată pe 12 martie, înainte să plec din ţară. Sâmbăta seara, la ora 09.00, am vorbit ultima dată, pe 13”, a spus Alex la “Acces Direct”.

“Luiza era cea mai cuminte fată. Nu s-a întâmplat nimic între noi, ea nu a vrut să avem o relaţie intimă, a spus că nu este momentul potrivit. Când am vorbit ultima dată a vorbit să luăm o pauză, amândoi am căzut de comun acord. Eu lucram în Italia. Este exclus să fi plecat de bună voie, eu o cunosc foarte bine. Eu am căutat şi Poliţia, am sunat să aflu ce au mai găsit”, a mai spus Alex.

Gheorghe Dincă, descriere uluitoare a Luizei Melencu

Gheorghe Dincă a făcut o descriere uluitoare a Luizei Melencu, în timpul audierilor, punându-i pe gânduri pe anchetatori. ”Monstrul din Caracal” a recunoscut că a ucis-o și pe Luiza, fata dispărută de aproape 5 luni, numai că tot ce declară referitor la ea ridică numeroase semne de întrebare.

În primul rând, Dincă nu știe numele fetelor ucise – Luiza și Alexandra -, identificându-le prin ”Fata nr. 1” și ”Fata nr. 2”. În al doilea rând, vorbind despre Luiza Melencu, Dincă nu mai știe ce culoare aveau părul și ochii acesteia și declară ca fata purta bijuterii voluminoase. Numai că este contrazis de fotografiile în care apare Luiza și chiar de familia acesteia, părinții declarând că fiica lor nu purta astfel de bijuterii.

Sursa Cancan

Articole recomandate

”A spus „vine, vine“ şi apoi s-a întrerupt…”

admin

Grav accident în lanț pe DN 65, la Priseaca, Olt. Un mort, 19 răniți

admin

Ce le-a spus Gheorghe Dincă poliţiştilor

admin

Un pompier a încercat să se spânzure chiar în sediul ISU! A fost salvat în ultima clipă

admin

Au fost ridicate probe din domiciliul lui Dincă. Procurorii încă fac cercetări

admin

Primele imagini de la tragedia aviatică din Etiopia. Nu există supraviețuitori

admin

MAI, anunț despre măsurile deja adoptate care fac parte din Scenariul 3

admin

A murit unul dintre cei mai mari mafioți din lume!

admin

OFICIAL. În ce țări vom putea călători fără carantină și izolare. Zborurile suspendate către aceste destinații, reluate din 7 iulie

admin

Bunicul Luizei s-a stropit pentru a doua oară cu benzină. Ce se întâmplă la Caracal

admin

Luptele de stradă continuă! Imagini șocante de la protestele din SUA! O mașină de poliție intră direct într-un grup de protestatari în New York

admin

Anunț de ultimă oră! Avocații, notarii și executorii judecătorești, scutiți de plata utilităților și a chiriei pe durata stării de urgență

admin

Ce s-a întâmplat la PRO TV după ce Andreea Esca ar fi fost confirmată cu coronavirus

admin

Este oficial! Ce se întâmplă cu asigurările RCA. Toți șoferii trebuie să afle asta

admin

Vești bune pentru români! Ar putea să iasă mai repede la pensie

admin

Lasă un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și manipularea datelor dvs. pe acest site web.

Acest site utilizează cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Accept Citește mai mult