Opinia Gorjului

Tupeul primarului Stan nu are limite: a început construcția casei din cartierul Vădeni și se folosește în scopuri personale de mașina primăriei

Mașina de serviciu a primarului comunei Albeni, Ionuț Stan, a fost fotografiată din nou, ieri, la noua sa proprietate din cartierul Vădeni, acolo unde în urmă cu aproximativ trei săptămâni a fost surprins de jurnaliști în timp ce se afla cu mai mulți muncitori, printre care un angajat al Primăriei Albeni și un beneficiar de ajutor social, în timp ce executau lucrări de construcție a unui gard. Primarul se afla în timpul programului de lucru, iar mașina de serviciu era parcată pe „moșia“ primarului. O singură instituție, Poliția Locală, a intervenit și a aplicat o amendă de 2.000 de lei, dar nu primarului Stan, pentru că proprietar în acte figura atunci tot fostul proprietar, deoarece terenul nu fusese intabulat. În rest, toate instituțiile abilitate au „dormit“, deși Poliția Municipală a fost sesizată cu privire la acest caz. Primarul Stan nu a fost deranjat de nimeni.

Doar o amendă de 2.000 de lei

Mai mult decât atât, în doar trei săptămâni, primarul Stan a reușit performanța să intabuleze terenul și să obțină autorizația de construcție, astfel încât lucrările au demarat în urmă cu câteva zile. Se lucrează la fundația casei
primarului de la Albeni, care vrea să se facă orășean, deși are un comportament abuziv. Conform unor surse, primarul Stan ar fi în concediu, dar, cu toate acestea, se folosește „la greu“ de mașina instituției. Pentru că în Gorj estre ceva normal, primarul nu a fost luat de nimeni la întrebări.

De asemenea, ridică semne de întrebare și banii pe care a ajuns să-i învârtă primarul Stan de când este în funcție. Un teren în această zonă din Târgu Jiu nu este deloc ieftin, iar primarul a avut bani să înceapă imediat construcția casei. În urmă cu ceva timp, un salariat al primăriei  mărturisit că primarul Stan i-a cerut să semneze un proces verbal de recepție a unor lucrări de construcție a unei punți, dar acesta a refuzat, pentru că erau trecute lucrări fictive și, ca să se răzbune, l-a trimis la săpat de șanțuri. Nici în acest caz, instituțiile nu s-au autosesizat să verifice aspectele semnalate.

Primarul Stan este cercetat în mai multe dosare penale. Fostul medic de la centrul de permanență l-a acuzat de șantaj și amenințare, iar contabila primăriei susține că primarul a comis o serie de abuzuri și că ar fi lovit-o.

Sursa Impact in Gorj

Articole recomandate

Se adâncește scandalul dintre Romanescu și Vîlceanu. “ Nu voi sta să depind vreodată de semnătura lui Dan Vîlceanu”

admin

Se caută soluții pentru UM Sadu. Cârciumaru către ministrul Bădălău: Ce măsuri de redresare dispuneți la UM Sadu sau ce aveți în plan cu această unitate de producție?

admin

FOST MINISTRU AL FINANȚELOR: INVESTIȚII BLOCATE

admin

10 mii de semnături pentru Victor Ponta

admin

Schimbare de planuri! Încă un sondaj, la PSD

admin

Romanescu, sabotat și de proprii consilieri

admin

Ministrul Apelor anunță investiții în Gorj

admin

Pasti se mulțumește cu postul de la ADIA

admin

Investiții majore în localitățile din Gorj. PNDL II a deschis șantierele

admin

După 16 ani, PSD Gorj are lider nou. Mihai Weber: Dragi colegi, acum este momentul nostru

admin

Parlamentarii PSD, amendament la proiectul de lege privind OUG 114/2018. Vezi beneficiile aprobării!

admin

Componența BEJ pentru Europarlamentare

admin

INVESTIȚIILE, PRIORITARE LA ÎMPĂRȚIREA BUGETULUI

admin

Deputatul Văcaru: ”Călinoiu era ultimul om care putea să zică ceva de Victor Ponta”

admin

Lădaru: Iordache, un Vanghelie de Gorj

admin

Lasă un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și manipularea datelor dvs. pe acest site web.

Acest site utilizează cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Accept Citește mai mult