Opinia Gorjului

Tudor: Romanescu nu a învins PSD la Târgu Jiu, ci l-a învins pe Dan Vîlceanu. Romanescu: Și la bine și la rău mergem împreună, orice ar fi!”

Primul tur de scrutin a coagulat o echipă în PNL Gorj. Marcel Romanescu și-a dat seama abia acum cum merg lucrurile. Acuzat că a făcut turism electoral pentru a-i demonstra lui Vîlceanu calitățile sale politice, liderul PNL Târgu Jiu susține că în organizația județeană nu mai există conflict.

PNL a câștigat alegerile în Municipiul Târgu Jiu. Cel care a coordonat campania a fost Marcel Romanescu care afirmă că totul se datorează echipei.

„Organizația municipală pe care o conduc se comportă ca un sportiv în competiție. Pleacă încet și va înregistra o evoluție permanentă și așa s-a si întâmplat. Vom merge pe acest trend până în 2020 la parlamentare. În 2020 îmi doresc pe lângă funcția de primar și o majoritate în Consiliul Local. Eu sincer mă așteptam la rezultat! Vorbim de o diferență de 800 de voturi între noi și PSD. Pare o diferență mică însă este pentru prima dată când un candidat de dreapta câștigă în primul tur”, a declarat președintele PNL Târgu Jiu, Marcel Romanescu.

Turism electoral

Social-democrații sunt, însă, de părere că lucrurile nu stau chiar așa. Adrian Tudor susține că Romanescu s-ar fi jucat cu voturile pentru a-și arăta calitatea de lider. „Dacă PNL-ul are un avantaj de 600 de voturi să știți că Romanescu nu a învins PSD la Târgu Jiu, ci l-a învins pe Dan Vîlceanu. Au fost 3000 de voturi pe listele suplimentare. PNL a avut această practică și la alegerile europarlamentare pentru a avea un scor bun, în interiorul PNL-ului, Romanescu. Nu sunt îngrijorat deloc am văzut colegi care pot să tureze motoarele mai mult și vedem cum vom sta în turul II.  Mi-ar fi plăcut să fim noi locul întâi, căci pentru mine locul întâi se premiază, dar rămâne să  ne vedem în turul II”, a declarat Adrian Tudor, prim vicepreședintele PSD Târgu Jiu.

Noua echipă PNL

În replică primarul municipiului afirmă că nu a cerut sprijinul altor apropiați pentru simplu motiv că la Gorj, PNL este o echipă. Romanescu îngroapă în acest fel războiul cu Vîlceanu și lasă în urmă declarația făcută cum că niciodată nu va face echipă cu actualul lider județean.  „Eu m-am minți singur dacă aș spune să se voteze la Târgu Jiu. Aș fi putut da un astfel de mesaj dar nu am făcut-o! În condițiile în care astăzi aș aduce mii de oameni la vot, la Târgu Jiu, la alegerile locale ce aș face: I-aș lua pe toți acasă? Și, pe de altă parte nu e o victorie împotriva lui Dan Vîlceanu. Suntem o echipă și vom funcționa așa cum am funcționat, ca o echipă, indiferent de rezultat. Și la bine și la rău mergem împreună, orice ar fi!”, a mai declarat liderul PNL Târgu Jiu.

Sursa Impact in Gorj

Articole recomandate

Măşti şi mănuşi de unică folosinţă au fost împărțite târgujienilor de un consilier municipal

admin

Gorjenii out din Guvern! Vezi cine și-a dat demisia!

admin

Vicele Aurel Popescu avertizează: „În buget sunt cifre care ne pot trimite în fața organelor de cercetare”

admin

Consilierii “dobitoci” au în plan să-l dea pe primarul Romanescu în judecată

admin

Sprijin financiar pentru primării. “Nu o să rămână niciun primar să nu poată să-și ducă la îndeplinire proiectele promise pentru localitatea pe care o conduce”

admin

Tot mai multi primari fac greva pentru Drumul Expres. Weber: „Sper să nu trecem în partea cealaltă, când unii încearcă să culeagă laurii pe munca altora”

admin

Dăncilă anunţă că PSD rămâne la guvernare: Am luat act de decizia ALDE. România are nevoie de stabilitate

admin

Rezultate parțiale alegeri europarlamentare 2019: PNL pe primul loc, după centralizarea a peste 96 la sută din voturile exprimate

admin

Traian Băsescu: Greșelile summit-ului de la Sibiu

admin

Biroul Electoral Central a RESPINS alianța USR-PLUS

admin

PSD se pregătește să anunțe candidatul pentru Primăria Târgu Jiu. ”Nu mergem pe variante fantasmagorice”

admin

Scandal la ședința Consiliului Local Fărcășești

admin

Mihai Weber are vești bune pentru angajații CEO! Spor de 4 luni la fiecare an lucrat în condiții deosebite

admin

Lider PLUS: „Județul Gorj este pe ultimul loc la investiții directe străine. Este ocolit pentru că, e din păcate, o clică politică aici care ține prizonieră, în sărăcie o mare parte din populația”

admin

Marcel Romanescu, i-a numit “dobitoci” pe consilierii locali

admin

Lasă un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și manipularea datelor dvs. pe acest site web.

Acest site utilizează cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Accept Citește mai mult