24 februarie 2020
Opinia Gorjului

Tudor către Condescu: „Să nu crezi că vei mai fi o persoană agreată în acest oraș!”

„Condescu să înțeleagă că nu va putea duce mai departe această echipă fără sprijinul Primăriei și Consiliului Local”. Este declarația viceprimarului Adrian Tudor care susține că dacă fostul președinte dă înainte cu ideea de a executa silit acționarii Clubului, va deveni persoană non-grata a Municipiului Târgu Jiu.

Viceprimarul Adrian Tudor este convins că toată această poveste, din instanță, dintre Clubul Pandurii Târgu Jiu și membrii acționari se va lămuri la Înalta Curte de Casație și Justiție. Alesul îi atrage atenția fostului președinte, creditor la ora actuală, Marin Condescu, că merge pe teren minat. „Eu nu m-am ocupat niciodată de situația de la Pandurii din mai multe motive.

Nu am rezonat niciodată cu persoanele din conducerea Clubului, nu mi-au plăcut! Nu mi s-au părut oneste în relația cu noi, și aici mă refer la cei de la sindicate care nu și-au plătit niciodată cotizația, dar care nici nu au avut probleme. Și, atunci, ne punem întrebarea ce se întâmplă în instanță? Banii respectivi, în fiecare an, nu erau dați către Clubul pentru că acest Clubul funcționa din drepturile TV, din vânzare jucătorilor. Eu o singură dată am avut un punct de vedere, când am văzut că s-au cumpărat jucători de  80 de mii de euro și mașini de 800 de mii de euro. Atunci le-am spus să aibă grijă. Dar cine se putea pune cu marele președinte de Club?

Eu sper ca domnul Condescu să înțeleagă că nu va putea duce mai departe această echipă fără sprijinul Primăriei, Consiliului Local și al acestui oraș. Ori, în momentul în care tu pui în pericol funcționarea CEO, Artego și vii și faci o execuție încălcând niște promisiuni și o execuție asupra bugetului al acestui oraș, să nu crezi că vei mai fi o persoană agreată în acest oraș”, i-a transmis viceprimarul lui Marin Condescu.

Stors de bani

Alesul susține că soarta Pandurilor era previzibilă în condițiile în care se făceau cheltuieli fără cap. „Eu cred că un dialog va putea să rezolve toate astea. Întrebarea este de ce vine acum să ceară bani când ani la rând nu a cerut nimic. Ei aveau nevoie de a aloca aceste sume de bani care, în final, nu erau cheltuite pentru că acest Club avea bani din alte surse. Vorbim de un club care a fost stors de bani de către cei care l-au condus. Se vedea opulența la un moment dat. S-au făcut greșeli și când a fost Marin Condescu la conducere și când nu a fost. Eu personal, am refuzat să mai merg și la meciuri”, a mai declarat Tudor.

Sursa Impact in Gorj

Articole recomandate

Părinți, victime ale copiilor

admin

Vezi rezultatele controalelor inspectorilor D.S.V.S.A. Au aplicat amenzi

admin

Conferință a fizioterapeuților din țară la Târgu Jiu. „România, printre ultimele țări din lume“

admin

Firmă de protecție și pază, amendată pentru muncă „la negru“

admin

Romanescu despre războiul cu Pandurii: „Municipalitatea este acoperită!”

admin

Calea Eroilor va fi modernizată de o firmă italiană

admin

Măsuri după extinderea focarelor de pestă porcină

admin

Investiții de peste 5 milioane de lei în școlile din Târgu Jiu

admin

Medic din Arabia Saudită la Spitalul Județean de Urgență Târgu Jiu

admin

A început montarea ghirlandelor luminoase de sărbătorile de iarnă

admin

Parcări și sensuri unice pe mai multe străzi din Târgu Jiu

admin

Arestat din nou de Curtea de Apel Craiova polițistul Martin Voinescu

admin

Reclamați că au ajutat o familie sărmană

admin

A nins pe Transalpina

admin

Produse alterate, amenzi în valoare de 60.000 lei!

admin

Lasă un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și manipularea datelor dvs. pe acest site web.

Acest site utilizează cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Accept Citește mai mult