Opinia Gorjului

Sute de concedieri la CEO

200 de mineri si energeticieni vor fi dați afară de la Complexul Energetic Oltenia! Deputatul de Gorj Dan Vîlceanu crede că motivele concedierii sunt neclare, afirmând că cei care trebuie să plece sunt managerul Sorin Boza și directorii săi.

Complexul Energetic Oltenia a inițiat, astăzi, procedurile de concediere a 200 de persoane, începând cu 10 iulie. Deputatul de Gorj Dan Vîlceanu susține că argumentele acestor acțiuni nu sunt valabile, acuzând conducerea CEO de proastă manageriere.

Conducerea companiei energetice motivează concedierile din această vară, cu prețul certificatelor, reducerea livrărilor de cărbune și întârzierea adoptării hotărârilor de expropriere pe cauză de utilitate publică, adică propria incompetență. În ceea ce privește prețul certificatelor, reamintim faptul că actuala conducere a avut în luna decembrie o ofertă fermă pentru achiziția de certificate la prețul de 5 euro și a refuzat, pentru ca ulterior să cumpere de la aceeași firmă, dar cu 20 de euro. Conducerea nu a explicat nici până acum de ce a luat această decizie proastă. Angajații nu trebuie să plătească, cu slujba, incompetența sau afacerile conducerii!

Conducerea Partidul Național Liberal, filiala Gorj, solicită demisia conducerii companiei și numirea unor specialiști care să înțeleagă domeniul minier și energetic.Totodată, parlamentarul Vîlceanu solicită directorului general, Sorin Boza, să posteze pe site-ul companiei bilanțul pe anul 2018 și apoi să plece din funcție.

“Rezultatul negativ al companiei va pune semnul egal între managementul dezastruos al lui Laurențiu Ciurel și actuala conducere. Oamenii din companie înțeleg perfect la ce mă refer. Sorin Boza trebuie să-și ia cu el și directorii, unii de pe vremea lui Laurențiu Ciurel iar alții, protejați ai Olguței Vasilescu. Complexul are nevoie de oameni cu expertiză, care să știe ce trebuie să facă în cariere și termocentrale, pentru că se dărămâ toate, și cărora să le pese de angajați, cei care susțin această activitate.”, a declarat deputat de Gorj Dan Vâlceanu.

Sursa Tele 3

Articole recomandate

1 Mai la Drăgoieni nu mai e ce-a fost

admin

Ministrul Turismului: Voucherele de vacanță au scos la lumină mare parte din economia la negru. Cererile de licențiere cu crescut cu 60%

admin

Crengi și rădăcini, transformate în lucrări de artă. Sculpturile, prezentate în cadrul unei expoziții

admin

CONTRACTUL LUI BĂLĂEȚ, CA ȘI SEMNAT!

admin

Prezența la vot în Gorj la ora 14:00

admin

Taxa de parcare prin SMS, în dezbatere publică

admin

Impozite cu până la 500% mai mari pentru clădirile și terenurile neîngrijite

admin

Peste 90 de case în pericol, la Tismana. Autoritățile cer bani la Guvern!

admin

Festivalul “Mărțișoare folclorice”

admin

Posibile concedieri la Primăria Târgu Jiu

admin

Orașul lui Brâncuși, online: TÂRGU JIU CITY APP

admin

Salarii înjumătățite pentru angajații Primăriei Motru

admin

MEDIC ACUZAT CĂ A REFUZAT SĂ TRATEZE UN PACIENT

admin

ACUZAT CĂ ȘI-A AGRESAT SOACRA

admin

NEINTERESAȚI DE LICITAȚII

admin

Lasă un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și manipularea datelor dvs. pe acest site web.

Acest site utilizează cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Accept Citește mai mult