Opinia Gorjului

Sute de concedieri la CEO

200 de mineri si energeticieni vor fi dați afară de la Complexul Energetic Oltenia! Deputatul de Gorj Dan Vîlceanu crede că motivele concedierii sunt neclare, afirmând că cei care trebuie să plece sunt managerul Sorin Boza și directorii săi.

Complexul Energetic Oltenia a inițiat, astăzi, procedurile de concediere a 200 de persoane, începând cu 10 iulie. Deputatul de Gorj Dan Vîlceanu susține că argumentele acestor acțiuni nu sunt valabile, acuzând conducerea CEO de proastă manageriere.

Conducerea companiei energetice motivează concedierile din această vară, cu prețul certificatelor, reducerea livrărilor de cărbune și întârzierea adoptării hotărârilor de expropriere pe cauză de utilitate publică, adică propria incompetență. În ceea ce privește prețul certificatelor, reamintim faptul că actuala conducere a avut în luna decembrie o ofertă fermă pentru achiziția de certificate la prețul de 5 euro și a refuzat, pentru ca ulterior să cumpere de la aceeași firmă, dar cu 20 de euro. Conducerea nu a explicat nici până acum de ce a luat această decizie proastă. Angajații nu trebuie să plătească, cu slujba, incompetența sau afacerile conducerii!

Conducerea Partidul Național Liberal, filiala Gorj, solicită demisia conducerii companiei și numirea unor specialiști care să înțeleagă domeniul minier și energetic.Totodată, parlamentarul Vîlceanu solicită directorului general, Sorin Boza, să posteze pe site-ul companiei bilanțul pe anul 2018 și apoi să plece din funcție.

“Rezultatul negativ al companiei va pune semnul egal între managementul dezastruos al lui Laurențiu Ciurel și actuala conducere. Oamenii din companie înțeleg perfect la ce mă refer. Sorin Boza trebuie să-și ia cu el și directorii, unii de pe vremea lui Laurențiu Ciurel iar alții, protejați ai Olguței Vasilescu. Complexul are nevoie de oameni cu expertiză, care să știe ce trebuie să facă în cariere și termocentrale, pentru că se dărămâ toate, și cărora să le pese de angajați, cei care susțin această activitate.”, a declarat deputat de Gorj Dan Vâlceanu.

Sursa Tele 3

Articole recomandate

AVANSĂRI ÎN GRAD DE ZIUA PROTECȚIEI CIVILE

admin

WEEK-ENDUL ADUCE PRIMĂVARA

admin

La volan, fără permis

admin

POLIȚIȘTII AU ALERGAT FEMEILE…CU FLORI

admin

VALIDAT SAU NU, BĂLĂEȚ TREBUIE PLĂTIT

admin

TÂRGUJIANCĂ ACUZATĂ CĂ VINDE TUTUN FALS

admin

Piețele și magazinele, pline ochi

admin

Când ar putea să scadă vârsta de pensionare pentru salariații CEO

admin

Controale în preajma Sărbătorilor Pascale

admin

Campania de strângere de fonduri încheiată cu succes pentru echipa de robotică „Technogods“

admin

Posturi scoase la concurs de Spitalului Județean de Urgență și de Serviciul de Ambulanță

admin

Elev în clasa a VIII a din Tg-Jiu, Premiul I de Excelență

admin

FURA MOTORINĂ DIN AUTOVEHICULE PARCATE

admin

URMĂRIT NAȚIONAL, DUPĂ CE A PLECAT DE ACASĂ

admin

AMENDAȚI PENTRU MARFĂ STRICATĂ | Tele 3

admin

Lasă un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și manipularea datelor dvs. pe acest site web.

Acest site utilizează cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Accept Citește mai mult