23 octombrie 2019
Opinia Gorjului

Suspectul din cazul omului de afaceri lovit cu ranga pe stradă, pus în libertate

Ionuț Crâznic, de 26 de ani, din județul Hunedoara, fiul unui temut interlop hunedoarean, care a fost capturat de către polițiștii gorjeni în urmă cu două zile, a fost pus în libertate. Acesta este acuzat de agresarea unui om de afaceri din municipiul Târgu Jiu, care a fost lovit cu ranga în plină stradă. Suspectul a  fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu cu propunere de arestare preventivă, de procurorul de caz a luat față de acesta măsura controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile.

Capturat în trafic

Tânărul a fost capturat în trafic, în timp ce se deplasa cu o mașină pe Drumul Național 68, din localitatea Vețel, acolo, unde își are domiciliul.

„În continuarea cercetărilor în cauza penala privind săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violente si distrugere, fapte comise la data de 02 iulie a.c. asupra unui bărbat de 42 de ani, din municipiul Târgu Jiu, de către persoane necunoscute, polițiști din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale si Serviciului pentru Acțiuni Speciale Gorj au acționat pe raza municipiului Deva, județul Hunedoara, pentru punerea în executare a unui mandat de aducere, emis pe numele unui bărbat de 26 de ani, din comuna Vețel, județul Hunedoara, bănuit de comiterea infracțiunilor.

Bărbatul a fost depistat in trafic, in timp ce conducea un autovehicul pe DN 68 Vețel, județul Hunedoara, fiind încătușat de polițiști și condus la sediul IPJ Gorj, pentru continuarea cercetărilor și luarea masurilor legale“, se arată într-un comunicat de presă al Poliției Gorj.

„Poate am deranjat pe cineva, dar poate că este ceva mai profund“

Florin Glodeanu, de 42 de ani, din Târgu Jiu, patronul unei firme care se ocupă de comercializarea trufelor, a fost bătut cu sălbăticie chiar în fața casei sale. Acesta a fost lovit de doi tineri. Omul de afaceri nu a putut pleca cu mașina pentru că un cauciuc era tăiat. Unul dintre agresori l-a lovit cu o măciucă din metal.

Florin Glodeanu a câștigat o licitație la Direcția Silvică Gorj. A plătit 100.000 de euro pentru a colecta trufele din pădurile statului din județul Gorj. Acesta spune că a deranjat unele interese și din acest motiv a fost bătut: „Bănuiesc pe cineva care ar fi trimis. Nu este vorba de foşti parteneri de afaceri. Eu particip la licitaţii din anul 2012. Bineînţeles că poate am deranjat pe cineva, dar poate că este ceva mai profund. Deranjezi pe cineva tot timpul, dar să ajungi să te aştepte în mijlocul străzii… Da, am primit ameninţări şi am depus plângeri la poliţie. Eu mă ocup din anul 2009 de trufe.

Miza este că au impresia că pot să domine piaţa dacă mă fac pe mine să-mi fie frică. Miza este capitalul românesc. Din concurenţă este posibil să fie cineva. Trufele sunt o afacere sezonieră cu flora spontană. Se plăteşte o sumă înainte şi nu se ştie dacă o recuperezi. Eu fac export cam pe toate continentele. Sper că autorii vor fi prinşi. Sper să fie un exemplu pentru societate“.

Sursa Impact in Gorj

Articole recomandate

Trei bărbați agresivi au primit ordine de restricție de la polițiști

admin

I-a furat portofelul din geantă în timp ce se afla la bancă

admin

Nicio zi fără violență în familie

admin

A FURAT BĂUTURI DINTR-UN MAGAZIN

admin

Fost pompier gorjean, arestat preventiv pentru că s-a masturbat în văzul fiicei sale minore și nu a respectat ordinul de protecție

admin

Accident de muncă stația CFR Tg-Jiu

admin

La volan, fără permis

admin

Opt infracțiuni rutiere constatate de polițiștii rutieri

admin

STUPI INCENDIAȚI DIN GREȘEALĂ

admin

Doi gorjeni dați dispăruți s-au prezentat la Poliție

admin

A derapat cu mașina și a intrat în parcul Coloanei fără de Sfârșit

admin

Fost polițist, condamnat la închisoare cu executare

admin

„Cântăreața Teodora Pană mi-a rupt mâna cu parul“. Replica soțului: „Teodorei i-a dislocat proteza la silicon“

admin

Socrul violent dat pe mâna poliției

admin

Smiley, de vorbă cu studenții Universității „Constantin Brâncuși”

admin

Lasă un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și manipularea datelor dvs. pe acest site web.

Acest site utilizează cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Accept Citește mai mult