Opinia Gorjului

Surpriză media. Matinalul de la Antene, transformare spectaculoasăDiminețile TV se transformă, iar Antenele vin cu schimbări spectaculoase. Totul a început cu ”Răzvan și Dani”, iar acum urmează și Antena Stars. E o nouă provocare, o nouă încercare a Antenelor de a deține supremația pe segmentul ”matinal”. Totuși, rămâne de văzut dacă mișcarea va avea sau nu succes.

Până aici, toate bune. Dar în ce constă schimbarea și care ar putea fi rețeta succesului mediatic la primele pre ale dimineții?

Totul începe luni. Și vorbim despre o… rocadă. Cele două matinale ale Antenelor fac o mișcare rezervată șahului. Matinalul prezentat de Nasrin, Andrei Ştefănescu şi Roxana va putea fi urmărit – de luni până joi – de la ora 08:00 până la 11:45. Pe de altă parte, matinalul prezentat de Natalia Mateuţ, Zizica şi Mircea Eremia va putea fi urmărit vineri de la ora 08:00 la 11:45.

Suplimentar, telespectatorii vor avea plăcerea de a-i vedea şi sâmbătă şi duminică, de la ora 09:00 până la 13:00.

Schimbări și la ”Observator”

Din 1 martie, Observatorul Antenei 1 se va schimba, aduce un nou concept de jurnal de știri în România, în care informațiile de actualitate se vor combina cu materiale din zona de infotainment.De luni până vineri de la 12.00 la 14.00, Valentin Butnaru, Olivia Păunescu și Andreea Țopan vor face echipă în acest nou proiect.

Valentin Butnaru și Olivia Păunescu le vor aduce telespectatorilor informații din zona de sănătate, lifestyle, cooking, beauty sau timp liber și vor avea constant invitat în platou câte un specialist din diverse domenii, care să dezvolte subiectele abordate în ziua respectivă.

Sunt foarte entuziasmat înaintea acestei provocări! Vorbim despre un format nou, pentru Observator, dar și pentru audiovizualul de la noi din țarăÎmi place că pot combina experiența de aproape zece ani de știri, cu cea de la The Wall-Marele Zid, și că le pot aduce telespectatorilor informații de actualitate, de utilitate, ambalate într-o nouă formulă. Mă bucur să le am alături pe Olivia, o prezență mereu fresh, plină de viață și foarte bine informată legat de tot ceea ce înseamnă zona de lifestyle  și pe Andreea, un jurnalist cu experiență, cu zeci de reportaje și campanii în portofoliu”, a declarat Valentin Butnaru. “Mă bucur să fac parte dintr-un proiect în care pot combina partea de news cu zona de lifestyle, un domeniu care mie îmi place foarte mult, iar o altă veste bună este că venim cu o nouă abordare a informațiilor, mai prietenoasă și mai apropiată de telespectatori, a adăugat Olivia Păunescu.

 
Sursa Cancan

Articole recomandate

“Este un accident dramatic, care antrenează perturbări fiziopatologice”

admin

”Radiezi de fericire prin toți porii”

admin

Imagini camere supraveghere de la accidentul lui Răzvan Ciobanu. Ce apare la ora 04.10 dimineața

admin

Victor Slav, reacție bizară după ce a aflat că Bianca Drăgușanu a fost bătută de Alex Bodi

admin

Suma fabuloasă plătită de Bianca Drăgușanu de ziua ei de naștere

admin

Gabriela Cristea, primele declarații după ce a fost înlocuită la cârma emisiunii “Te iubesc de nu te vezi”

admin

Claudia Pătrășcanu se simte amenințată de Gabi Bădălău! În plin divorț, artista este atacată dur: ”Îmi trimite mesaje de amenințare și intimidare, că…”

admin

Dezvăluire bombă la Puterea Dragostei! Alex a recunoscut de ce s-a despărțit de Bianca: ”Am fost un naiv!”

admin

”În primele rânduri, văd numai vedete de top, printre care și Andra”

admin

Van Damme, filmat în România, într-o maşină alături de manelişti

admin

Actorul Michael K. Williams a fost găsit mort

admin

Care sunt cele mai șocante povești de iubire din perioada comunismului

admin

”Dumnezeu mi-a trimis un semn”

admin

S-a aflat motivul pentru care Liviu Vârciu și Anda Călin s-au împăcat!

admin

“Mă descurc și fără televiziune”

admin

Lasă un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și manipularea datelor dvs. pe acest site web.

Acest site utilizează cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Accept Citește mai mult