28 ianuarie 2020
Opinia Gorjului

Strada Șușița, strada unde asfaltul se ia pe picioare!

Lucrări de mântuială pe o stradă din Municipiul Târgu Jiu. Locatarii de pe strada Șușița intră în casă cu bitumul pe picioare. În zonă, strada a intrat în reabilitare încă din vară însă constructorul nu s-a grăbit să termine lucrarea.

Viceprimarul Adrian Tudor susține că de când conduce Primărie Municipiului Târgu Jiu, primarul Marcel Romanescu a reușit să asfalteze doar trei străzi. A patra este un fiasco total. Alesul PSD afirmă că mesajul lui Romanescu cum că 2020 va fi un an al șantierelor este doar un ecou.

„Dacă veți căuta în arhive, anul 2018 s-a încheiat cu același mesaj: ”în 2019 Târgu Jiul va fi un mare șantier”. A luat discursul cu copy –paste și pentru 2020. Deocamdată sunt trei străzi, în trei ani de zile, asfaltate, deocamdată nu aș pune-o și pe patra, strada Șușița, că m-am dus pe acolo zilele acestea și s-a luat asfaltul pe picioare. Vă invit să vedeți o investiție în bătaie de joc: se ia asfaltul pe pantofi și pe roțile de la mașină”, a declarat viceprimarul Adrian Tudor.

Amenzi și penalități

Municipalitatea recunoaște că în zonă sunt probleme însă susține că lucrarea nu a fost finalizată. Romanescu susține că firma care se ocupă de lucrare din zonă riscă amenzi. „Acolo, lucrarea nu este finalizată. Acolo se percep deja penalități, nu am acceptat prelungirea contractului cu firma care execută lucrarea iar Poliția Locală Târgu Jiu va interveni cu amenzi, nu cu avertismente atunci când pe perioada de iarnă sunt probleme”, a declarat primarul Marcel Romanescu.

Bătaie de joc

Cetățenii din zonă susțin că lucrarea este una de mântuială și principala vină aparține beneficiarului care nu l-a tras de mânecă, din timp, pe executant. Oamenii susțin că stratul turnat pare mai degrabă o criblură.” De așa lucrări să ne tot lipsim! Păi asta e stradă refăcută?! Pe la poarta lor tot așa e asfaltul? Să vină, să verifice lucrările, cum se făcea odată! Nu vine la final și zice că nu e bine! Ce mă interesează pe mine, cetățeanul, că firma care și-a bătut joc nu-și ia toți bani?! Eu stau în disconfort că vin alții și o iau de la capăt cu praf, zgomot! Nepăsare, nepăsare totală! Rușine!”, ne-a declarat Vasile Popescu.

Articole recomandate

Presiuni pentru inaugurarea Stadionului. Romanescu: Cât voi fi primar, în condițiile în care nu se face recepția, toate cheltuielile le voi pune în seama Companiei Naționale de Investiții și a constructorului

admin

Dosare penale pentru fals la Alegerile Prezidențiale din Gorj

admin

Primarul comunei Turburea, Ion Bîrcă, a fost sancționat de poliție

admin

Toți sportivii gorjului, așteptați la inaugurarea Stadionului

admin

Produse alterate, amenzi în valoare de 60.000 lei!

admin

Investiție de peste 18 milioane de euro în sistemul de alimentare cu apă și canalizare din Tismana

admin

Primăria Aninoasa a câștigat procesul cu ANAF. Prejudiciul de 2 milioane de lei a fost anulat de instanța de judecată

admin

Purtătorul de cuvânt al PNL Gorj, Denisa Șuță a fost numită director al Muzeului ”Constantin Brâncuși”

admin

Pesta porcină africană, combătută în Gorj cu covorul persan

admin

Astăzi 18.09.2019, traficul rutier pe Defileul Jiului se închide pentru trei ore

admin

Primăria Târgu Jiu a intrat în sfârșit posesia Stadionului

admin

Noi detalii în accidentul din centrul municipiului Târgu Jiu în noaptea de vineri

admin

Pedepse mai grele pe foștii patroni și directori de la Avicola Târgu Jiu

admin

Motivul pentru care județul Gorj este la coada clasamentului investițiilor străine

admin

Au fost eliminate pensiile speciale

admin

Lasă un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și manipularea datelor dvs. pe acest site web.

Acest site utilizează cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Accept Citește mai mult