Opinia Gorjului

Senatorul Ion Iordache și-a anunțat demisia din Partidul Național Liberal


Senatorul Ion Iordache și-a anunțat demisia din Partidul Național Liberal.

”Fără compromisuri! Îmi dau demisia din Partidul Național Liberal pentru că aici nu-mi mai pot îndeplini misiunea. Viața m-a format cu respect față de oameni și față de misiunea de a face bine, de a încuraja demnitatea și onoarea. Pentru mine, promisiunea valorează mai mult decât un contract, este un angajament care trebuie respectat cu orice preț.

Ce faceți voi, cei din conducerea PNL, acum, este mai degradant decât orice formă de prostituție! Pentru beneficiile și sinecurile voastre, i-ați trădat pe oamenii care v-au votat, inclusiv familie și prieteni. Eu nu sunt așa! Zilnic, zeci de oameni îmi cer să nu fiu ca voi și să iau atitudine. Oamenii vor respect, s-au săturat să fie umiliți și vor să fie reprezentați de persoane în care să poată avea încredere.

Demisia mea vine după consultări cu gorjenii care, ca și mine, sunt revoltați de comportamentul iresponsabil și de dezastrul produs în țară în ultimele luni. Ați destabilizat țara doar să se aleagă Cîțu la simulacrul de Congres. Ați lăsat românii pe mâna companiilor străine care au crescut prețurile fără limită la gaze, electricitate, combustibil și mâncare. Ați lăsat românii să moară în spitale din incompetență și pentru că luptele voastre politice sunt veșnic mai importante.

La Gorj, după un an de Guvernare liberală, suntem pe buza prăpastiei! Planul de reorganizare al Complexului Energetic Oltenia este tot secret și tot neaprobat. Angajații companiei sunt jefuiți de dreptul de a se pensiona anticipat și tensiunea crește tot mai mult. Nu avem niciun proiect pentru județ și nicio facilitate pentru compensarea efectelor decarbonării.

Aș putea continua la nesfârșit cu tot ce nu s-a făcut! Este clar pentru mine că Gorjul nu reprezintă o prioritate pentru acest PNL. Este datoria mea să caut sprijin pentru gorjeni și pentru proiectele județului, să găsesc oameni dispuși să muncească și să ne sprijine, nu să ne sfideze. Cred că demisia mea este un semnal pentru toți liberalii care nu mai suportă dezastrul produs de voi. PNL și PSD, dacă aveți gânduri bune pentru gorjeni, dacă veți investi în acest județ, mă veți avea aliat, dacă nu, voi fi cel mai mare opozant al acestei alianțe care și-a mai bătut o dată joc de țară. Gorjeni, demisia mea este un simbol al respectului pentru voi și singura posibilitate de a vă rămâne alături, în Senatul României, fără compromisuri” a transmis senatorul Iordache.

Articole recomandate

Vom avea restricții mai blânde în ziua votului

admin

Peste jumătate din delegații din Gorj votează Orban la Congresul din 25 septembrie

admin

Aurel Popescu: „Romanescu este permanent în campanie electorală”

admin

Dan Ilieș, demisie din Consiliul Local

admin

Liderii PNL au decis pentru formarea unui nou guvern alături de PSD

admin

PSD Gorj a stabilit lista cu candidați pentru alegerile parlamentare

admin

Dezamăgiri politice

admin

Firma familiei deputatului Dan Vâlceanu, contract cu CEO de aproape un milion de dolari

admin

Scandal la ședința Consiliului Local Fărcășești

admin

Contre între Romanescu și Iordache

admin

Weber: Drumul Expres Târgu Jiu – Craiova este prins în bugetul din 2019

admin

AUR a demarare procedura pentru verificarea averii președintelui Klaus Iohannis

admin

PSD Gorj îl propune pe Ciprian Florescu secretar de stat în Ministerul de Interne.

admin

Consilierul județean PNL, funcție în guvernul Cîțu

admin

Primarul Romanescu îi cere lui Orban să își dea demisia din fruntea PNL. Vâlceanu: „Nu a înțeles despre ce este vorba“

admin

Lasă un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și manipularea datelor dvs. pe acest site web.

Acest site utilizează cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Accept Citește mai mult