Opinia Gorjului

Șeful Serviciului de Circulație Rutieră din Poliția Locală Târgu-Jiu, prins în timp ce conducea o maşină neînmatriculată

Șeful Serviciului de Circulație Rutieră din Poliția Locală Târgu-Jiu a fost prins, marți seara, când conducea o maşină neînmatriculată pe o stradă din oraș. Directorul Poliției Locale Târgu-Jiu spune că șeful de serviciu i-a spus că muta doar autoturismul. (Dăcă ai nevoie de credit și ești în Biroul de Credite, noi te putem ajuta! Aplică acum)

Potrivit reprezentanților IPJ Gorj, un bărbat de 50 de ani conducea, marți seara, pe strada 9 Mai din Târgu-Jiu un autoturism neînmatriculat.

„Un bărbat de 50 de ani a fost depistat de polițiști din cadrul Biroului Rutier, în timp ce se deplasa cu un autoturism fără plăcuțe de înmatriculare, pe strada 9 Mai, din Târgu-Jiu. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru conducerea unui autoturism neînmatriculat, pe drumurile publice”, a declarat, pentru MEDIAFAX, Miruna Prejbeanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.(Dăcă ai nevoie de credit și ești în Biroul de Credite, noi te putem ajuta! Aplică acum)

El a fost oprit de un echipaj de poliţie, care i-a întocmit dosar penal. Surse judiciare declară că șoferul este șeful Serviciului de Circulație Rutieră al Poliției Locale Târgu-Jiu, Tiberiu Cazan.

Reprezentanții Poliției Locale Târgu-Jiu au deschis o anchetă în acest caz.

„Am luat legătura cu colegul meu, mi-a relatat că a fost oprit și că a vrut să mute mașina, era mașina personală, că a avut-o pe platformă și că a vrut să o mute dintr-un loc în altul și a fost un polițist de la Rutieră care l-a depistat cu mașina fără numere. Va răspunde penal și din punct de vedere juridic, dacă a fost cumva în timpul serviciului, deși mă îndoiesc. Documentele care au fost întocmite la fața locului vor scoate în evidență absolut totul și va răspunde și de o parte, și de alta”, a declarat, pentru MEDIAFAX, directorul Poliției Locale Târgu-Jiu, Florin Băluță.

Surse locale că în fața autoturismului condus de polițistul local s-ar fi aflat și un autoturism al Poliției Locale Târgu-Jiu, să-l protejeze, urmând să se facă verificări și în acest caz. (Dăcă ai nevoie de credit și ești în Biroul de Credite, noi te putem ajuta! Aplică acum)

„Am discutat cu un martor, care a spus că echipajul a trecut pe lângă. Echipajul nu l-a însoțit. Se pot face reconstituiri, există camere pe traseu, dacă cumva s-a întâmplat și lucrul acesta, vor pleca și ei acasă fără niciun fel de problemă. Legea e lege pentru toată lumea. Eu nu sunt dispus să trec cu vederea nimănui. Atâta timp cât eu nu fac, nu face nimeni. Dacă ei își permit să facă asemenea chestiuni în timpul serviciului, vor răspunde în fața legii. Voi vedea orele care sunt scrise în procesele verbale încheiate. Voi lua măsurile care se impun”, a mai declarat Florin Băluță.

Sursa Cancan

Articole recomandate

Ministrul Sănătății propune retragerea acreditării Spitalului din Tg-Jiu

admin

Trei medii de 10 în Gorj la examenul de bacalaureat

admin

Sindicaliștii de la Transloc solicită o creștere a salariului cu 400 de lei

admin

Bărbat de 52 ani și-a bătut vecina

admin

Animale abandonate în Târgu Jiu. Făptaș prins în fapt!

admin

Un deținut din Gorj s-a spânzurat, în ziua în care cererea de eliberare condiționată i-a fost amânată

admin

Acțiune de dezinsecție în toate zonele verzi din Târgu Jiu

admin

Primele imagini cu Sorina după ce a fost luată cu mascații. Cum arată prima zi la noua ei familie

admin

Peste 400 de gorjeni au fost victime ale accidentelor de muncă. 17 lucrători și-au pierdut viața

admin

Inspectorii D.S.V.S.A. Gorj în control la agenții economici

admin

Controalele inspectorilor sanitari-veterinari s-au lăsat cu amenzi

admin

Dosarul „Lotul Ydail“, trimis de Tribunalul Gorj pe masa procurorilor

admin

Drumul expres Târgu Jiu-Craiova, șantier din 2021

admin

Percheziții și în Gorj pentru destructurarea unei rețele de trafic de migranți și droguri de mare risc

admin

Bărbații care au răpit o adolescentă vor fi cercetați în stare de libertate

admin

Lasă un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și manipularea datelor dvs. pe acest site web.

Acest site utilizează cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Accept Citește mai mult