Opinia Gorjului

Se interzice circulația și staționarea autovehiculelor în ziua inaugurării stadionului

Având în vedere evenimentele care se vor desfășura în data de 25.10.2019, cu prilejul inaugurării Stadionului Municipal Târgu Jiu, la nivelul Poliției Locale a Municipiului Târgu Jiu au fost luate mai multe măsuri privind circulația rutieră.
Începând cu data de 24.10.2019, ora 14.00 și până pe data de 25.10.2019, ora 20.30, se va interzice parcarea autovehiculelor în fața Stadionului Municipal Târgu Jiu cu acces din Bulevardul Constantin Brâncuși.


De asemenea, în data de 25.10.2019, începând cu ora 13.00, se va interzice circulația pe Bulevardul Constantin Brâncuși, tronsonul cuprins între intersecția cu strada Traian și intersecția cu strada Vasile Alecsandri.
”Pe această cale, Poliția Locală a Municipiului Târgu Jiu recomandă cetățenilor să parcheze doar în locurile special amenajate, să nu oprească și să staționeze în locuri interzise şi să respecte întocmai şi la timp indicaţiile polițiștilor locali de la Serviciul Circulație Rutieră, care vor acționa conform atribuțiilor prevăzute în Legea nr. 155/2010 a poliției locale, actualizată, cu modificările și completările ulterioare, în vederea fluidizării circulației rutiere și prevenirii blocării traficului rutier prin parcarea ori staționarea autovehiculelor în locuri nepermise” a transmis purtătorul de cuvânt al Poliției Locale Tg-Jiu.

Jandarmii la datorie

De asemenea Jandarmii din Gruparea de Jandarmi Mobilă ,,Fraţii Buzeşti” Craiova şi ai Inspectoratului de Jandarmi Judeţean ,,Tudor Vladimirescu” Gorj  vor simula modul de acțiune pe timpul unei competiții sportive organizate pe Stadionul Municipal Târgu Jiu.

Exercițiul se va desfășura miercuri, începând cu ora 11.00, în contextul apropiatei inaugurări oficiale a stadionului și urmărește antrenarea și verificarea modului de acțiune al  jandarmilor şi al reprezentanţilor firmei de pază pentru siguranța participanților la competițiile sportive care se vor organiza la Târgu Jiu și pentru prevenirea şi limitarea manifestărilor interzise pe o arenă.

Situațiile simulate vor fi:  măsuri luate pentru asigurarea ordinii publice cu prilejul desfășurării unei competiții cu grad de risc ridicat, intervenţia pentru preluarea unor persoane turbulente, aplanarea unui conflict al suporterilor şi evacuarea din stadion.

Sursa Impact in Gorj

Articole recomandate

Managerul spitalului din Târgu-Jiu a făcut primele declarații, după ce a fost confirmat cu coronavirus

admin

A fost demolată clădirea foștilor pompieri

admin

Spitalul Județean de Urgență Târgu Jiu va avea o linie de gardă permanentă pe urgențe stomatologice

admin

Primăria Rovinari vrea să investească 1,6 milioane de euro într-un stadion modern

admin

Acuzație la adresa celui mai apreciat medic de la spitalul din Gorj. În spatele atacului s-ar afla managerul Gigel Capotă

admin

Drum național, blocat de grohotiș

admin

140 de sancțiuni contravenționale în valoare de 371.000 lei aplicate de poliţişti

admin

Achitarea taxei de parcare prin SMS disponibilă în Târgu Jiu

admin

Romanescu dă înainte cu cazul Bălăeț. Instanța poate dispune achitarea salariului pe perioada în care câștigătorul a fost tras pe dreapta

admin

Contribuabilii care au restanțe la taxele impozitele locale pot scăpa de penalități

admin

Curtea de Conturi a constatat nereguli grave la CAS Gorj

admin

Și-a tăiat mâna cu fierăstrăul. Gheorghe Mitescu, victima unui accident casnic

admin

Fost deputat de Gorj, propus pentru funcția de ministru al Energiei

admin

Vizită CNI la Stadionul Municipal. Se realizează recepția!

admin

Mobilizare în privința CORONAVIRUSULUI a autorităților din Gorj,

admin

Lasă un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și manipularea datelor dvs. pe acest site web.

Acest site utilizează cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Accept Citește mai mult