Opinia Gorjului

Scene impresionante la Casa Groazei, din Caracal! Familia Luizei a vrut să intre în curte

Scene impresionante au avut loc la poarta casei lui Gheorghe Dincă, unde au ajuns mama și bunicii Luizei. Aceștia au încercat să ajungă la bărbatul care a spus că le-a ucis pe pe cele două fete.

Mama și bunicii Luizei au ajuns la locuința lui Gheorghe Dincă, unde se fac cercetări în prezența bărbatului care a mărturisit două crime.

Rudele Luizei au încercat să intre în curtea unde este inculpatul și au fost oprite de forțele de ordine.

„Unde sunt, ce au făcut? Dau vina unul pe altul. Ocupă funcții pe care nu le merită, nu le merită nenorociții. Plângem de patru luni. Am fost mințiți, înșelați, amăgiți, aburiți. Ne-au mințit. Rușine să le fie că ocupă funcții și iau o poală de bani.

Unde e primarul? Primarul nu știa ce are în grădina lui? Nu știa? Unde e șeful Poliției? Unde sunt ordinarii ăștia, nemernicii? I-au plimbat pe oamenii ăștia prin tot orașul. Am vrut să stăm și noi față în față cu nemernicul ăsta (cu Gheorghe Dincă – n.r.). Să îl vedem și noi, să îi vedem fizionomia”, a spus bunicul Luizei.

În fața porții lui Gheorghe Dincă, mama Luizei a leșinat și a primit îngrijiri medicale de la un echipaj de ambulanță.

„Nu mai știm ce să mai credem, ceva oficial, ceva concret vrem, ceva să știm ce facem, că stăm. Întrebări sunt, dar răspunsuri nu. Nu ne-a contactat nimeni. Trăim de pe o zi pe alta, trăim cu speranța… (…) Pentru noi nu mai e zi, pentru noi nu mai e noapte”, a spus Mama Luizei.

Femeia este de părere că Gheorghe Dincă ezită în declarații pentru că „ori acoperă pe cineva, ori vrea să mușamalizeze”.

„Nu știu ce să vă spun, dar de apărat apără pe cineva. Se sacrifice unul pentru ceilalți. Alexandra au avut pe domnul Cumpănașu, noi n-am avut pe nimeni, uitați-vă trei luni și jumătate că n-am aflat nimic și uitați-vă în ce situație am ajuns. Eu cu speranța trăiesc, că fiica mea trăiește, dar încredere în autorități nu am”, a mai spus mama Luizei.

Mama și bunicul Luizei, a doua fată dispărută din Olt, au transmis o solicitare procurorului șef DIICOT Felix Bănilă în care cer să fie informați, să se facă o reconstituire privind incinerarea și să fie chemat un medic legist.

Alexandra Măceșanu (15 ani) a dispărut, miercuri, 24 iulie, după ce a luat o mașină de ocazie. În același mod a dispărut în aprilie 2019 și Luiza Melencu (18 ani). Suspectul, Gheorghe Dincă, a fost identificat abia vineri, 26 iulie, după ce Alexandra a sunat, joi, de trei ori la 112 pentru a-și anunța răpirea. Dincă și-a recunoscut duminica trecută faptele și a spus le-a omorât pe fete și că a ars cele două cadavre.

Sursa Cancan

Articole recomandate

Incredibil! Ce nume folosește Gheorghe Dincă pentru tinerele pe care le-a ucis

admin

România, singura țară din UE inclusă pe lista roșie COVID-19. Autoritățile din Cehia au luat măsuri drastice

admin

Ce mesaj i-a transmis Emi Pian celui care l-a ucis, doar cu puțin timp înainte de tragedie!

admin

Incredibil! Ce vrea să primească Gheorghe Dincă, zilnic, în arest

admin

Premieră la Matei Balş: tomograful care depistează coronavirusul pe loc. Adrian Streinu Cercel, detalii despre cum va revoluţiona tratamentul împotriva COVID-19

admin

Un mort și trei răniți într-un accident grav în Bistrița-Năsăud, după ce o mașină a intrat în capul unui pod!

admin

Veste fabuloasă pentru șoferi. Ce privilegii le-ar putea oferi permisul de categoria B

admin

Ce alocație vor avea copiii de la 1 august

admin

Accident teribil în Cehia! Un microbuz plin cu români a fost distrus de un camion. Două persoane au murit, iar alte șase au fost rănite

admin

131 de cazuri confirmate, iar numărul persoanelor infectate crește de la o oră la alta Coronavirus în România 15 martie, ora 15:00

admin

Cazul Caracal! Viorel Cataramă a pus la bătaie 100.00 de EURO! Crede că Luiza şi Alexandra NU sunt moarte

admin

“E un om cu care nu poți discuta”

admin

Poliția din Franța a făcut anunțul! S-a descoperit de unde a pornit incendiul la catedrala Notre-Dame

admin

139 de cazuri confirmate cu Coronavirus în România, 15 martie, ora 18:00

admin

Peste 100 de cartușe de infanterie, găsite de un bărbat care planta copaci

admin

Lasă un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și manipularea datelor dvs. pe acest site web.

Acest site utilizează cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Accept Citește mai mult