13 noiembrie 2019
Opinia Gorjului

Scandalos! Ce face Gheorghe Dincă în timp ce anchetatorii îi scotocesc prin casă

Martorii perchezițiilor care se fac încă la ”casa groazei”, din caracal, susțin că inculpatul Gheorghe Dincă este ”menajat” de procurori în timpul verificărilor. 

Procurorii au cerut prelungirea mandatului privind perchezițiile de la casa lui Gheorghe Dincă, și de fiecare acesta îi însoțește la verificări.

Vecinii monstrului susțin că în timpul perchezițiilor Gheorghe Dincă este manajat, ceea ce înseamnă că stă mai mult la umbră, iar atunci când obosește este lăsat să se odihnească. Pe de altă parte, unii cred că tot ”confortul” de care beneficiază l-ar putea convinge să le ofere, în schimb, anchetatorilor, mărturii prețioase. Totul în schimbul unor condiții despre care tot vecinii cred că nu îi sunt străine ca stil de viață.

Asta ar putea explica și atitudinea pe care a avut-o Gheorghe Dincă în primele zile de anchetă, atunci când i-a plimbat pe polițiști pe diverse piste în urma cărora nu au obținut nicio informație.

S-au găsit haine pătate de sânge în casa lui Dincă

Procurorii DIICOT anunță că au ridicat noi probe din casa lui Gheorghe Dincă și au audiat sâmbătă martori în cazul crimelor de la Caracal.

“Astăzi, data de 10.08.2019, procurorii DIICOT – Structura centrală împreună cu polițiști specializați din cadrul Poliției Române – delegați în cauză au continuat percheziția efectuată la domiciliul inculpatului Dincă Gheorghe și totodată s-a procedat la audierea unor martori. În baza unui nou mandat de percheziție domiciliară emis de către Tribunalul București, activitățile procedurale vor fi desfășurate la domiciliul inculpatului și în perioada următoare”, anunță Biroul de Informare și Relații Publice din cadrul Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism.

Surse judiciare au declarat, pentru Mediafax, că la ultimele percheziții făcute la Caracal, în locuința lui Gheorghe Dincă, au fost găsite mai multe articole de îmbrăcăminte cu pete de sânge.

Sângele poate aparține unei victime, poate aparține lui Dincă, poate aparține soției. Până la rezultatul expertizei nu se poate spune cu exactitate cui aparțin”, au spus sursele citate. Conform acestora, toate probele adunate vor fi trimise la Institutul de Medicină Legală.Aceleași surse au declarat că a fost strânsă o cantitate mare de probe.

Căutările de probe noi în casa lui Gheorghe Dincă au fost încheiate pentru ziua de sâmbătă. Până acum, anchetatorii au adunat oseminte, cenușă și alte probe.

Sursa Cancan

Articole recomandate

“Nu sunt făcuți pentru Exatlon“

admin

Simulare Evaluare Națională 2019. Ce subiecte s-au dat anul trecut la română și matematică

admin

E oficial! Legiștii IML au aflat cui aparțin oasele găsite în curtea lui Gheorghe Dincă

admin

Informații de ultimă oră! Alte șase posibile victime ale lui Gheorghe Dincă

admin

Gheorghe Dincă conducea un automobil modificat! Cum reuşea să îşi sechestreze victimele în maşina-capcană, fără să fie văzut

admin

”Există mai multe piste pe care lucrează Interpol”

admin

Rujeola face tot mai multe victime în România! Numărul de decese a ajuns la 62

admin

Tânăr din Argeș, prins când fura banii adunați în fântâna Mănăstirii Cozia

admin

Cel mai mic bebeluș din lume, care cântărea 268 de grame, a supraviețuit! Cum arată acum

admin

”Impact negativ asupra mediului concurenţial”

admin

A murit Dumitru Ciocoi-Pop!

admin

IGPR a făcut anunțul! Radu Mazăre va fi adus, luni, în România

admin

”Nu credeam că mai apuc ziua de mâine”

admin

Simona Halep și-a găsit antrenor. Cu cine va colabora fostul lider WTA

admin

”PSD nu nu va participa la votul pentru noul Guvern și am încrederea că niciun social-democrat nu-și mai asumă să trădeze voturile”

admin

Lasă un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și manipularea datelor dvs. pe acest site web.

Acest site utilizează cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Accept Citește mai mult