22 septembrie 2019
Opinia Gorjului

Săvoiu Ion: Spiritul aristocratic al românilor vs. Animale politice bolnave

Dragii mei, vreau să încep prin a vă spune că politicienii de carton de astăzi au înlocuit abuziv valorile în societate și s-au transformat în pseudo-modele care parazitează banii publici prin corupție și trafic de influență. Toți o știm! Și tragem ponoasele pentru incompetența și hoția lor!

Aceste imagini false și stricate au invadat mentalul românilor în ultimii 25 de ani ca un tăvălug care nu se mai oprește.

Avem obligația ca prin acest vot de la alegerile europarlamentare să curățăm toate aceste reziduuri politice. Dacă nu vom igieniza spațiul public vom rămâne în continuare captivi într-o zonă nesigură și lipsită de orice perspectivă europeană.

Este trist deoarece cultura și civilizația dialogului în dezbaterile electorale s-a transformat într-un circ ieftin cu maimuțe, în care unele fac tumbe și altele râd de ele. Degradarea bunului-simț a atins cote alarmante și tocmai din acest motiv România are nevoie de a fi reprezentată la Bruxelles de un căpitan de cursă lungă așa cum este TRAIAN BĂSESCU. Este singurul care a dovedit de-a lungul timpului că poate fi dresor de animale politice.

Dacă acelora care ne conduc acum nu le-ar fi lipsit conștiința națională, s-ar fi gândit mai mult la soarta țării și la binele poporului decât la BOIERIA lor și la cum să-și umple buzunarele cu bani nemunciți.

Ne-au ”tricotat” mințile să credem doar ceea ce ne spun ei și să credem că veninul pe care ni-l oferă are gust de miere. Dar, ne-am săturat! Delirul de promisiuni electorale și vorbăria goală de la televiziuni ne-au adus în starea în care ne aflăm astăzi.

Ieșim la vot și îi facem să plătescă… Tot!… Cu vîrf și îndesat! Așa cum au făcut și ei cu noi!

Articole recomandate

Primarii trădătorii vor trași a răspundere

admin

Șeful Consiliului Județean, Cosmin Popescu, despre Romanescu: are o problemă!

admin

Vâlceanu, foc și pară pe Bobaru

admin

FONDURI EUROPENE, PESTE CAPUL GUVERNULUI

admin

BEBE IONICĂ NU MAI VREA ÎN PSD

admin

TUDOR: CSM, O NOUĂ VACĂ DE MULS?

admin

LĂDARU, APROAPE EXCLUS. URMEAZĂ MUJA

admin

VÂLCEANU: PREZENȚA LUI DRAGNEA NU E BENEFICĂ

admin

Discuțiile pe buget, inutile

admin

MIHAI WEBER, NOUL LIDER AL PSD GORJ

admin

Se caută soluții pentru UM Sadu. Cârciumaru către ministrul Bădălău: Ce măsuri de redresare dispuneți la UM Sadu sau ce aveți în plan cu această unitate de producție?

admin

Tupeul primarului Stan nu are limite: a început construcția casei din cartierul Vădeni și se folosește în scopuri personale de mașina primăriei

admin

ÎL VOR ÎN CONTINUARE PE BEBE IONICĂ

admin

FOST MINISTRU AL FINANȚELOR: INVESTIȚII BLOCATE

admin

PREGĂTIRI PENTRU EUROPARLAMENTARE

admin

Lasă un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și manipularea datelor dvs. pe acest site web.

Acest site utilizează cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Accept Citește mai mult