31 martie 2020
Opinia Gorjului

Romanescu îi amenință pe viceprimari că îi lasă fără secretare

Viceprimarii municipiului Târgu Jiu ar putea rămâne fără secretare. Marcel Romanescu s-a supărat după ce a fost acuzat că a făcut angajări în primărie și le transmite celor doi că ei beneficiază de secretare, în timp ce primarul trebuie să își folosească oamenii de pe cabinet.

Nemulțumirea primarului vine după ce vicele Aurel Popescu a declarat că s-au făcut angajări în primărie, în contextul în care Marcel Romanescu critica numărul prea mare de salariați. „În 1996, în Primăria Târgu Jiu erau 64 de angajați. În anul 2017, când am venit, erau 545, deci de vreo 10 ori mai mult. Nu cred că poate să mi se impute mie numărul de 10 ori mai mare. Angajările din perioada mea cred că sunt maxim 10, pe posturi vacante și acolo unde am avut solicitări la care nu puteam renunța. Cred că sunt 70 de posturi vacante în organigramă. Vă dau exemplul Direcției de Evenimente, care nu funcționează nici măcar la jumătate din capacitate și n-am trecut la angajări masive. La Patrimoniu am angajat 5 persoane personal contractual pentru că am preluat parcarea de la Rodna. Avem doi angajați și pentru Casa de Cultură, un fochist și o femeie de serviciu”, a declarat Romanescu.

Fără secretare

Supărat pe declarațiile vicelui, Romanescu îi transmite că atât el, cât și Adrian Tudor și secretarul municipiului, Grigore Jianu, au inclusiv secretare și șoferi personali, în timp ce activitatea de secretariat din biroul primarului este asigurată de un consilier personal. „Îi mai dau un exemplu domnului viceprimar Aurel Popescu. Dânsul, cu domnul Jianu și domnul viceprimar Adrian Tudor au secretare.

Marcel Romanescu nu are secretară. Doamna care este la ușă este consilieră. Nu este angajată pe aparatul primarului, este pe cabinet. Oamenii care sunt pe cabinet ar trebui să îi folosesc în activitatea desfășurată de mine, nu în secretariat. Au desființat postul desecretar.

În momentul de față, singurul care nu are secretară este primarul. Vom găsi soluții. Poate asta îi deranjează cel mai mult, că au fiecare secretară și șofer personal. Ne mai gândim dacă renunțăm la ei. Într-un birou poate să rămână și o singură persoană care să asigure secretariatul pentru cele două birouri”, a mai spus primarul Marcel Romanescu.

Sursa Impact in Gorj

Articole recomandate

Afirmații grave despre conducerea Spitalului Județean de Urgență făcute de medicul Bogdan Niculescu

admin

Satul Pocruia și Mănăstirea Tismana, afectate de inundații

admin

Noul sediu al RAR Gorj a fost inaugurat

admin

Apel disperat pentru salvarea vieții un salariat de la CEO

admin

Noi promisiuni pentru finalizarea variantei de ocolire a municipiului Târgu Jiu

admin

Acte false eliberate la primăria Albeni. Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu Cărbunești a intrat pe firul ilegalităților

admin

Doi soți nu mai au voie să se apropie de soțiile lor

admin

Balastierele din Gorj luate la control

admin

Se asfaltează două străzi din Târgu Jiu

admin

Ultimul termen în dosarul lui Toni Greblă, pentru trafic de influenţă

admin

Femeia din Stoina a fost găsită moartă

admin

Aurel Popescu: „Romanescu este permanent în campanie electorală”

admin

Obiective de infrastructură rutieră din Gorj, încă în fază de licitație

admin

Primele imagini cu Sorina după ce a fost luată cu mascații. Cum arată prima zi la noua ei familie

admin

Șeful Serviciului de Circulație Rutieră din Poliția Locală Târgu-Jiu, prins în timp ce conducea o maşină neînmatriculată

admin

Lasă un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și manipularea datelor dvs. pe acest site web.

Acest site utilizează cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Accept Citește mai mult