Opinia Gorjului

Romanescu dă înainte cu cazul Bălăeț. Instanța poate dispune achitarea salariului pe perioada în care câștigătorul a fost tras pe dreapta


Cu sau fără funcție Robert Bălăeț își va încasa salariu de director la CSM Târgu Jiu. Primarul municipiului ia în calcul această cheltuială după ce candidatul declarat câștigător s-a adresat instanței pentru a fi pus pe funcție.

Edilul municipiului nu se dă bătut în lupta pentru numirea șefului de la noul CSM. Romanescu va include pe fiecare ședință de Consiliu Local proiectul care a creat atâtea discuții în contradictoriu. „Am luat decizia ca de acum încolo, până în momentul în care consilierii vor adopta acel proiect de hotărâre, să introduc pe ordinea de zi, în fiecare ședință, proiectul privind CSM-ul în forma în care l-am introdus ultima dată. Adică abrogarea acelui articol 4 și în felul acesta posibilitatea primarului de a încheia contractul direct cu candidatul admis. Prima ședință va fi luni și ulterior în fiecare lună până când consilierii se vor hotărî să aplice legea. A apărut o problemă legată de finanțare. Noi aprobăm bugetul undeva în luna aprilie, ne mai trebuie alte două luni ca să putem să finanțăm activitatea sportivă la aceste lucruri. Nu putem finanța decât până la finele lui 2019, chiar dacă s-ar dori finanțare pe lunile ianuarie, februarie, martie nu putem, pe lege. Dacă s-ar face asocieri între entitățile de sport din oraș CSM-UCB finanțarea poate fi acordată pe toate cele 12 luni”, a declarat primarul Marcel Romanescu.

Fără funcție, pe cheltuială

Municipalitatea se așteaptă ca instanța să-i oblige să achite inclusiv salariul celui care nici la ora actuală nu a semnat contractul de muncă. „Vedem exact ce spune hotărârea judecătorească. Normal așa ar fi! Cu ce e vinovat câștigătorul concursului că nu poate să-și înceapă activitatea cu condițiile în care ne și înștiințat că își dorește să înceapă activitatea în cadrul organizat. Nu e problema candidatului, e problema noastră ca instituție!”, a mai adăugat primarul Municipiului Târgu Jiu.


Sursa Impact in Gorj

Articole recomandate

SJU Târgu Jiu a revenit în subordinea Consiliului Județean

admin

Toaletă în centrul Municipiului Târgu Jiu. Preot: ”Nu e normal să se facă pelerinaj de mers la toaletă, la Prefectura Gorj”

admin

ANM anunţă că temperaturile vor ajunge până la minus 22 de grade

admin

Pregătiri de 1 Decembrie! Vezi unde vor avea loc evenimentele!

admin

Măsuri anigripale în școlile din Gorj

admin

Spitalul Județean de Urgență, amendat de Direcția de Sănătate Publică Gorj

admin

Gazonul de pe Stadionul Municipal, în pericol de a fi afectat de numărul mare de meciuri

admin

Parcarea de la stadion “inaugurată” de șoferii șmecheri

admin

Scaunele de la fostul stadion din Târgu Jiu, oferite cu titlu gratuit mai multor primării

admin

Vești bune pentru elevii Școlii Gimnazială ”Constantin Săvoiu”

admin

Un nou Contract Colectiv de Muncă la Spitalul Județean de Urgență Târgu Jiu

admin

Loc de joacă pentru copii în cartierul Obreja

admin

Începe calvarul! Ceartă pe bani! Condescu: Clubul a stabilit și tarifele pentru cei care doresc să folosească Stadionul. Romanescu: Nu știu ce drepturi ar putea să pretindă, în ce calitate?

admin

Cereri de aproape două ori mai mari pentru ocuparea locurilor pentru vânzarea mărțișoarelor și florilor

admin

Al doilea gorjean răpus de noul coronavius după ce se întorsese din Anglia

admin

Lasă un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și manipularea datelor dvs. pe acest site web.

Acest site utilizează cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Accept Citește mai mult