Opinia Gorjului

”PSD nu nu va participa la votul pentru noul Guvern și am încrederea că niciun social-democrat nu-și mai asumă să trădeze voturile”

Viorica Dăncilă a declarat, astăzi, că niciun social-democrat nu-și mai asumă să trădeze voturile date și încrederea cetățenilor, ca reacție la afirmația premierului desemnat, Ludovic Orban, potrivit căreia va negocia individual cu parlamentari PSD pentru susținerea guvernului. 

Dacă întrebați un român acum pe stradă, nu știe ce îl așteaptă începând de a doua zi de când vor prelua guvernarea. Că vor îngheța pensiile, că vor da afară oamenii, așa cum au declarat, că vor disponibiliza în prag de sărbători oamenii, că vor crește din nou impozitele, că renunță la voucherele de vacanță – toate aceste lucruri creează îngrijorare în rândul oamenilor, iar eu vă garantez că voi lupta împotriva lor, a tuturor, cei șase plus președintele țării, astfel încât să țin cu oamenii.

Consider că proiectele de dezvoltare locală sunt foarte importante pentru fiecare comunitate din România, indiferent de culoarea politică. Aproape fiecare comunitate din România a beneficiat de proiecte finanțate prin PNDL, iar noi vom aloca banii pentru plata facturilor, deoarece sunt primari toate partidele politice care așteaptă acest lucru.

La șapte care sunt împotriva mea, al optulea parcă nici nu mai contează! Eu vă garantez că de fiecare dată am respectat legea. nu am încălcat Constituția, așa cum o fac alții. Cei șapte nu se acuză între ei, toți și-au găsit o singură țintă, premierul interimar al României, o femeie! Le doresc succes, eu voi merge înainte.

Negocierile pentru formarea noului guvern se poartă de către cele șase partide de opoziție care au reușit să dea jos un Guvern fără a veni cu o altă soluție în loc. PSD nu va participa la votul pentru noul guvern și am încredere că niciun social-democrat nu-și mai asumă să trădeze voturile și încrederea cetățenilor din România”, a declarat Viorica Dăncilă după ce a vizitat serele expoziționale din Parcul Drumul Taberei.

Sursa Cancan

Articole recomandate

Mihai Constantinescu a murit. Care a fost cel mai mare regret al artistului

admin

Actor român, înjunghiat chiar într-o sală de cinema din Timișoara! ”Era sânge peste tot!”

admin

Tonel Pop a făcut dezvăluiri incredibile. Soția lui Gheorghe Dincă s-ar fi aflat în casă atunci când Alexandra și Luiza ar fi fost răpite

admin

Ce mesaj de dragoste i-a adresat iubitului studenta de la Iași care s-a aruncat de la etaj legată la ochi

admin

Orban anunță că PNL vrea schimbarea președinților Camerei Deputaților și Senatului

admin

O româncă din Italia a filmat cum se face testul pentru coronavirus. VIDEO EXCLUSIV

admin

Guvernul și PNL se izolează după ce senatorul Vergil Chițac a fost confirmat cu coronavirus

admin

Strigător la cer! Viața Luizei din Caracal costă 300.000 de euro

admin

Fiica lui Gheorghe Dincă, colaboratoarea unui afacerist italian acuzat de trafic de arme!

admin

Tragedie în Timiș! Un mort și mai mulți răniți, după un accident cumplit VIDEO

admin

Incredibil! Icoana Maicii Domnului, de la Mănăstirea Oituz, plânge cu lacrimi de mir! Să fie oare un semn divin în plină pandemie

admin

Alarma de la Hotel Sheraton și alte două clădiri este falsă. Autorul apelului a fost localizat

admin

Incredibil! Ce vrea să primească Gheorghe Dincă, zilnic, în arest

admin

A murit Viorel Mardare. Ultimele imagini cu el în viață sunt cutremurătoare

admin

Simulare Evaluarea Națională 2019. La ce oră începe examenul la proba de Limba Română

admin

Lasă un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și manipularea datelor dvs. pe acest site web.

Acest site utilizează cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Accept Citește mai mult