Opinia Gorjului

Propunere: Pisc, secretar de stat în Ministerul Economiei!

Liderul PNL Târgu Jiu vrea să fie consultat în privința următoarelor numiri politice ce urmează să fie făcute în Guvernul Orban și nu numai. Marcel Romanescu susține că are pretenția, după ce a tras la căruța PNL, să-i fie cerută părerea înainte ca anumiți oameni să fie susținuți pentru o funcție sau alta.

Liderul PNL Târgu Jiu recunoaște că au început discuțiile pentru promovarea oamenilor pe funcții cheie. Romanescu susține că normal este să aibă loc consultări pentru ca cei ajunși în fruntea unor entități ale statului să știe pentru ce sunt trimiși acolo. “Cineva de acolo trebuie să-și întoarcă față către Târgu Jiu și Gorj. Mi se pare normal ca toate numirile să se facă prin consultare. Atâta timp cât am muncit împreună și rezultatele trebuie trebuie să le valorificăm împreună. Nu o să-i cer niciodată lui Dan Vîlceanu să ceară ceva pentru persoana mea”!, susține liderul municipal.

Pisc, printre nominalizați

O primă propunere constă în promovarea directorul Sucursalei Electrocentrale Rovinari, Ion Pisc, în funcția de secretar de stat în Ministerul Economiei. “Mi-l doresc pe cea mai înaltă funcție, eu personal. Discutăm de la nivel de secretar de stat până la nivel de director. Am discutat cu Dan Vîlceanu, mi s-a părut că a îmbrățișat această idee. Ca să putem să facem și să demarăm ceva trebuie să ducem un profesionist acolo. Nimeni nu a avut curajul până acum să susțină un profesionist. Pisc nu este nici al PSD-ului, nici al PNL-ului, nici al ALDE. De ce să nu numească și PNL Gorj?

Am fost extrem de radical după 2017 când am spus că facem eforturi pentru ca PNL Gorj să conteze la nivel național, și acum contează, politic! Cei de la București trebuie să-și întoarcă fața și nu neapărat pentru ultimul post din instituție ci pentru posturile cheie.  Dan Vîlceanu este președintele organizației, este în momentul de față într-o structură centrală și i-am spus: “Dan dacă e nevoie de susținerea mea fizică, nu doar verbală, merg alături de tine!”, a mai adăugat Romanescu.

Sursa Impact in Gorj

Articole recomandate

Vîlceanu pune piciorul în prag. Bobaru ca și exclus, Romanescu, în silenzio stampa

admin

Ion Ișfan candidat la Consiliul Județean Gorj

admin

PSD Gorj se debarasează de primarii trădători. Primul: Ion Ciocea!

admin

Aurel Popescu: „Romanescu este permanent în campanie electorală”

admin

Lider de partid s-a plimbat cu motocicleta în Vinerea Mare

admin

Dezamăgiri politice

admin

Dăncilă anunţă că PSD rămâne la guvernare: Am luat act de decizia ALDE. România are nevoie de stabilitate

admin

Dăncilă: ”Promisiunea este datorie curată. Dacă ministrul Cuc a promis ceva, acel lucru se va realiza!”

admin

Funcționarii Primăriei comunei Bumbești Pițic, ocupați cu prepararea mâncării

admin

Sprijin financiar pentru primării. “Nu o să rămână niciun primar să nu poată să-și ducă la îndeplinire proiectele promise pentru localitatea pe care o conduce”

admin

Numărătoarea voturilor pentru alegeriile Europarlamentare din Gorj s-a încheiat

admin

Marcel Romanescu și Dan Vîlceanu nu vor să îngroape securea războiului. Vîlceanu: „Există o antipatie a domnului Romanescu”

admin

Văcaru: „Nu știu dacă ne-a înjurat cineva”

admin

Bobaru radiat din PNL. „Colegii mei nu au avut altceva de făcut decât să ridice mâna la excluderea mea”

admin

PMP Gorj a anunțat încă trei candidați la primariile din județ

admin

Lasă un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și manipularea datelor dvs. pe acest site web.

Acest site utilizează cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Accept Citește mai mult