27 februarie 2020
Opinia Gorjului

Prefectura Gorj rămâne fără parcare. Romanescu : „Parcarea ne aparține!”

Scandalul privind mutarea instituțiilor deconcentrate din Palatul Administrativ ia amploare. Edilul Municipiului Târgu Jiu susține că atât Serviciul de Pașapoarte cât și cel de Înmatriculări și Eliberări Permise Auto Gorj pot funcționa perfect la periferia orașului. Romanescu indica ca locație fostele laboratoare ale UCB de la ieșirea spre Drăgoieni. Refuzul prefectului va fi sancționat prin lăsarea instituției fără actualele locuri de parcare.

Prefectul Ciprian Florescu a declarat că nu există clădiri care să corespundă activității celor două instituții publice. Banii pentru reabilitarea unor imobile mai vechi nu ar fi așa că propunerea mutării celor două servicii se amână. Edilul Municipiului susține însă că scuzele prefectului sunt puerile. „Aici nu a fost interes! Nu e o scuză că nu ai bani. Dacă prefectul, reprezentatul Guvernului în teritoriu nu găsește bani pentru a muta niște servicii, atunci, ce să fac eu, ca primar, care am sute de probleme pentru care trebuie să găsesc rezolvare.

Clădirea de la Drăgoieni poate fi folosibilă. Acolo s-au desfășurat până de curând activități universitare. Sunt amfiteatre care pot fi folosite de centrul de examinări, sunt birouri, deci, e o clădire care poate fi folosită sută la sută pentru activitățile care se desfășoară acum în Instituția Prefectului. Eu am fost subprefect și știu exact cum stau lucrurile”, a declarat primarul Marcel Romanescu.

Ia parcarea Prefecturii

Și, pe tema acestui conflict, Romanescu îi transmite prefectului că îl va lăsa fără locurile de parcare de pe laterala instituției. „Parcare de lângă Instituția Prefectul aparține primăriei Târgu Jiu și ne gândim foarte atent, după ce vom finaliza stadionul, să vedem exact ce facem cu ea. Clădirea aparține Consiliului Județean sau Instituției Prefectului dar parcarea ne aparține! Trebuie să găsim soluții. Nu știu dacă vom taxa locurile respective, vom vedea”, a declarat primarul Marcel Romanescu.

Nu vrea război

În replică, prefectul susține cu nu va face jocul edilului. „E deja în campanie electorală. Să facă toate demersurile să ia parcarea dar îi atrag atenția să nu se joace cu avertismente la adresa Instituției Prefectului. Eu am avut întotdeauna ușa deschisă să colaborăm. Dacă vrea război, să se războiască cu altcineva că eu nu am timp de ceartă cu Marcel Romanescu. Deocamdată e în război cu mulți cetățeni care nu sunt mulțumiți de activitatea sa ca primar”, a declarat prefectul Ciprian Florescu.

Sursa Impact in Gorj

Articole recomandate

Medic chirurg gorjean condamnat

admin

Bătută de soț, a refuzat emiterea unui ordin de protecție

admin

Amenzi usturătoare aplicate de inspectorii sanitar-veterinari

admin

Reținut de polițiști după ce și-a bătut cu bestialitate tatăl

admin

Sfârșit tragic pentru un tânăr din Gorj! A murit strivit de tavanul casei la care lucra

admin

Se asfaltează două străzi din Târgu Jiu

admin

Asociația unui profesor din Târgu Jiu, acuzată că a lăsat zeci de elevi în aeroporturi din toată lumea

admin

Lucrătorii de la IDP au dat bir cu fugiții de pe un drum pe care trebuie să-l reabiliteze

admin

Accident cu victime pe Bulevardul Ecaterina Teodoroiu

admin

Primii bani pentru primăriile din județ. Vezi aici cât a primit fiecare localitate!

admin

Gigel Capotă a fost demis !

admin

Patronii au ajuns să se plângă de români. „Au devenit pretențioși. Aducem forță de muncă din țările mai sărace“

admin

Procuroarea Maria Pițurcă, cercetată penal pentru percheziția de la Baia de Aramă

admin

Au bătut palma! FCSB va juca meciurile din cupele europene la Târgu Jiu » Primarul insistă pe lângă Becali: „Steaua să joace și în campionat aici”

admin

Un deținut din Gorj s-a spânzurat, în ziua în care cererea de eliberare condiționată i-a fost amânată

admin

Lasă un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și manipularea datelor dvs. pe acest site web.

Acest site utilizează cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Accept Citește mai mult