29 martie 2020
Opinia Gorjului

Posturi sunt disponibile în sistemul bugetar din Gorj

Direcția Publică de Patrimoniu Târgu Jiu din cadrul Primăriei Târgu Jiu organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor publice de execuție, vacante, de inspector clasa I superior și inspector principal în cadrul Serviciului financiar contabilitate și evidența patrimoniului. Candidaţii trebuie să fie absolvenții de studii universitare absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă în domeniul științelor economice sau științelor juridice sau științelor inginerești și să aibă vechime în specialitatea studiilor necesare ocupării postului, de minimum 7 ani, pentru postul de inspector superior, și de minimum cinci ani pentru cel de inspector principal.

Dosarele candidaților se depun până pe 9 martie, iar concursul va avea loc pe data de 23 martie.

Post de șef la Primăria Rovinari

Primăria orașului Rovinari scoate la concurs un post de șef Serviciul Public de Asistență Socială. Candidaţii trebuie să fie absolvenți de studii universitare de licență absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă și vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcției publice de minimum 5 ani vechime. Dosarele pentru înscrierea la concurs pot fi depuse până pe data de 9 martie, iar pe 23 martie va avea loc pe 23 martie.

Posturi vacante la spitalele din Motru și Turceni

Spitaluil orășenesc Turceni caută să angajeze un asistent medical la Cabinetul ortopedie-traumatologie – ambulatoriul integrat Spitalului. Candidații trebuie să aibă studii postliceale de asistent medical, – specialitatea generalist, și minimum șase luni vechime în specialitate. Dosarele celor care vor să participe la concurs se depun până pe data de 2 martie, iar proba scrisă va avea loc pe 10 martie.

De asemenea, Spitalul Municipal Motru angajează economist II la Biroul achiziții publice. Candidații au de îndeplinit mai multe condiții: diplomă de licență în domeniul științe economice; minimum 1 an vechime în specialitatea studiilor; minimum 1 an experiență în achiziții publice. Dosarele se depun până pe data de 9 martie, iar concursul va avea loc pe 23 martie.

Post pentru care nu se cere experiență

Serviciul Județean de Gestionare a Deșeurilor și a Activităților de Salubrizare Gorj din cadrul Consiliului Județean Gorj organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție vacante, de inspector de specialitate, gradul profesional debutant la Compartimentul de Coordonare a Activității de Gestionare a Deșeurilor zona Sud.

Candidații trebuie să fie absolvenți de studii universitare de licență absolvite cu diplomă în domeniul ingineriei mediului/protecția mediului. Dosarele se depun până pe data de 28 februarie, iar pe 9 martie va avea loc proba scrisă.

Articole recomandate

Încă doi tineri reținuti în cazul furtului de la Tismana

admin

Amendă după ce un elev a dus acasă un corn expirat și mucegăit

admin

Rechizitoriul din dosarul „Mafia Permiselor“, anulat după șase ani de procese

admin

Investiție de peste 18 milioane de euro în sistemul de alimentare cu apă și canalizare din Tismana

admin

Primăria Aninoasa a câștigat procesul cu ANAF. Prejudiciul de 2 milioane de lei a fost anulat de instanța de judecată

admin

Restuirea taxei auto, până la finalul lunii mai. Teodorovici: alocăm 700 milioane de euro

admin

Rector nou la UCB

admin

Primarul din Albeni, amendat. Prefectura Gorj i-a aplicat o sancțiune de 5000 de lei

admin

Se interzice circulația și staționarea autovehiculelor în ziua inaugurării stadionului

admin

Primarul comunei Turburea, Ion Bîrcă, a fost sancționat de poliție

admin

Reclamați că au ajutat o familie sărmană

admin

Cotizație mai mare pentru pescarii gorjeni

admin

Primul român confirmat cu coronavirus este din Gorj

admin

Concurență acerbă pe posturile de femeie de serviciu scoase la concurs de Transloc

admin

Polonezii, ucrainenii, turcii și chinezii au depus oferte pentru troleibuzele din Ploieşti şi Târgu Jiu. Contractul este de 18 milioane de euro

admin

Lasă un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și manipularea datelor dvs. pe acest site web.

Acest site utilizează cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Accept Citește mai mult