27 februarie 2020
Opinia Gorjului

PMP Gorj a anunțat încă trei candidați la primariile din județ

Organizația PNL Peștișani, micșorată de aliații de la PMP. Mai mulți consilieri locali liberali vor face pasul spre populari, supărați de nominalizarea făcută, pentru primăria din localitate, de conducerea organizației județene.

PMP Gorj și-a anunțat, ieri, încă trei candidați pentru primăriile din județ. Nominalizările au fost făcute la primăriile Țicleni- Silviu Sprînceană, Ciuperceni-Vitali Vasilache și Peștișani-Rădulescu Cornel. Surpriza de la Peștișani lasă un gust amar aliaților de la PNL deoarece Rădulescu susține că nu va veni singur în PMP. Fostul viceprimar al localității a părăsit barca liberală cu tot cu o parte din actualii consilieri locali.

„Am fost președinte PNL Peștișani, nu m-am înțeles cu PNL deoarece pune presiune și eu nu pot să lucrez sub presiune. Am luptat cu echipa această pentru PNL , voi lupta pentru PMP și cred că suntem prima opțiune pentru oamenii din comună. Suntem oameni tineri și știm ce trebuie să facem în comună. Am fost amenințați de președintele PNL de la Peștișani că nu vreau să-i ajut pe ei, pe liberali la alegerile locale. Mai am și alți colegi care vor veni alături de mine, pe care o să-i fac public la timpul respectiv pentru că acum oamenii se tem de președintele de acolo, însă, sunt convins că vom face o treabă bună”, a declarat candidatul PMP, Cornel Rădulescu.

Fuiorea, mărul discordiei

Foștii liberali au părăsit PNL după ce nu s–au înțeles asupra persoanei pe care o vor susține la alegerile din vară. Arătat cu degetul este Gheorghe Grivei. „Noi am venit la PMP fiind marginalizați de PNL. S-a discutat în primă fază să facem un sondaj și cine va ieși cel mai bine în cifre să candideze pentru primărie, dar, domnul Grivei și domnul Poenaru au pus presiune pe domnul Rădulescu. Dânșii au considerat că e mai bun Ilie Fuiorea neavând niciun criteriu de departajare. Pentru acest fapt, noi am făcut pasul spre PMP și vom demonstra că vom face o treabă bună. Vrem să câștigăm Primăria Peștișani”, a declarat vicepreședintele PNL Peștișani, Alin Fuiorea.

Articole recomandate

Un consilier județean a demisionat din funcție

admin

Lider PLUS: „Județul Gorj este pe ultimul loc la investiții directe străine. Este ocolit pentru că, e din păcate, o clică politică aici care ține prizonieră, în sărăcie o mare parte din populația”

admin

Alegeri europarlamentare 2019 și referendum. Rezultate exit-poll CURS -Avangarde

admin

Se ascut săbiile! Acuze de bani negri în campania electorală

admin

Tot mai multi primari fac greva pentru Drumul Expres. Weber: „Sper să nu trecem în partea cealaltă, când unii încearcă să culeagă laurii pe munca altora”

admin

Ișfan vrea să candideze la alegerile locale

admin

Marcel Romanescu, i-a numit “dobitoci” pe consilierii locali

admin

Mihai Weber are vești bune pentru angajații CEO! Spor de 4 luni la fiecare an lucrat în condiții deosebite

admin

Săvoiu: ”Avem un SISTEM în care au fost promovați toți nepricepuții și toate tutele”

admin

Victor Ponta: „Mai sunt 6 săptămâni și CEO nu are cele 150 de milioane de euro pentru certificatele verzi”

admin

Se adâncește scandalul dintre Romanescu și Vîlceanu. “ Nu voi sta să depind vreodată de semnătura lui Dan Vîlceanu”

admin

Ies scântei după schimbările de la Transloc. Viceprimar: ”Consiliul de Administrație e posibil să aibă probleme”

admin

Aurel Popescu, dorit de partidul lui Ponta

admin

Angajații Primăriei Târgu Jiu, folosiți în luptele politice dintre șefi

admin

Bobaru radiat din PNL. „Colegii mei nu au avut altceva de făcut decât să ridice mâna la excluderea mea”

admin

Lasă un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și manipularea datelor dvs. pe acest site web.

Acest site utilizează cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Accept Citește mai mult