23 ianuarie 2020
Opinia Gorjului

Peste 14.000 de persoane au vizitat Târgul de Turism al României. Județul Gorj, promovat cu animații 3D

Peste 14.000 de persoane au vizitat, în perioada 14 – 17 noiembrie, Târgul de Turism al României, ediţia de toamnă, unde şi-au prezentat oferta 236 de firme din 17 ţări, au anunţat, miercuri, organizatorii. Potrivit Romexpo, în acest an, târgul a avut un grad de internaţionalizare de 21%, reprezentanţii ţărilor participante (Albania, Austria, Bulgaria, Franţa, Grecia, Ungaria, India, Israel, Italia, Japonia, Marea Britanie, Republica Moldova, Palestina, România, Sri Lanka, Turcia şi Ucraina) oferind vizitatorilor atât posibilităţi inedite de petrecere a vacanţelor în cele mai îndepărtate colţuri ale lumii, cât şi ocazia de a urmări tradiţii şi obiceiuri specifice diferitelor culturi.

Pentru prima oară în România, destinațiile turistice din Târgu Jiu și județul Gorj au fost promovate prin intermediul proiecției holografice. Ansamblul Monumental Calea Eroilor, realizat de Constantin Brâncuși la Târgu Jiu, dar și celelalte obiective turistice din județul Gorj, au fost disponibile publicului în cadrul unei experiențe unice, cu ajutorul celui mai mare sistem de mixed-reality construit până acum. Display-ul holografic folosit de CNIPT Târgu Jiu, Consiliul Județean Gorj și Asociația pentru Promovarea și Dezvoltarea Turismului „Acasă la Brâncuși” la ediția din acest an a Târgului de Turism al României ridică la rang de artă produsul promovat, oferind vizibilitate prin toate cele patru laturi ale sale. Sistemul este special creat pentru evenimente și activități de brand în cadrul târgurilor de specialitate sau în alte locații cu trafic mare de vizitatori.

Totodată, Târgul de Turism al României a dorit să stimuleze incomingul şi turismul intern, iar reprezentanţi ai oraşelor Băile Felix, Botoşani, Braşov, Constanţa, Dorohoi, Mangalia, Piatra Neamţ, Piteşti, Suceava, Târgu-Jiu şi Techirghiol, precum şi din comunele Dobrosloveni, Molivisu, Tupilaţi şi Turia au completat oferta de călătorii cu atracţii locale mai mult sau mai puţin cunoscute. Pe de altă parte, la ediţia de toamnă a târgului au fost la mare căutare ofertele pentru Crăciun 2019 şi Revelion 2020, atât în ţară, cât şi în Europa. Astfel, au existat oferte pentru Austria, Elveţia şi Bulgaria, alături de promoţii early-booking pentru Paşte 2020, respectiv destinaţii de vară cum ar fi Grecia, Turcia, Spania, Bulgaria şi litoralul românesc, ofertele pentru turismul medical şi de wellness, dar şi pentru turismul religios.

Romexpo anunţă că pregăteşte deja ediţia de primăvară a Târgului de Turism al României, programat în perioada 20 – 23 februarie 2020, în Pavilioanele B1 şi B2 din Centrul Expoziţional. Târgul se va desfăşura concomitent cu Romhotel – expoziţia internaţională de echipamente, mobilier şi dotări pentru hoteluri şi restaurante.

Târgul de Turism al României este organizat, de două ori pe an, de Romexpo, împreună cu Camerele de Comerţ şi Industrie din România, în parteneriat strategic cu Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism din România (ANAT ) şi cu Organizaţia Patronală a Turismului Balnear din România (OPTBR), Federaţia Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR) şi Asociaţia Naţională de Turism Rural, Ecologic şi Cultural (ANTREC).

Sursa Impact in Gorj

Articole recomandate

Sens dublu de circulație pe strada Geneva. Vezi ce alte modificări rutiere au loc în oraș!

admin

BĂTRÂNĂ TÂLHĂRITĂ ÎN PARCARE

admin

Elev de 10, cu sacrificii! „Am făcut naveta în cei patru ani”

admin

Salarii înjumătățite pentru angajații Primăriei Motru

admin

Cresc impozitele și taxele în municipiul Târgu Jiu

admin

15 august, zi liberă de Sfânta Maria. Idei pentru minivacanță

admin

Actorul Toma Cuzin și interpreta de muzică populară Roxana Croitoru, cetățeni de onoare ai comunei Peștișani

admin

CONSULTANȚĂ PENTRU PROIECTE EUROPENE

admin

MOBILĂ DUPĂ PROIECTELE ELEVILOR

admin

Captură record de cosmetice contrafăcute

admin

ANULAREA TAXEI PE LĂCOMIE, O PĂCĂLEALĂ

admin

Șeful de la drumuri, în război cu șoferii

admin

Campanie de informare a poliției ”10 de zile de mesaje preventive pentru siguranţa elevilor”

admin

POLIȚIȘTII AU ALERGAT FEMEILE…CU FLORI

admin

Direcția pentru Cultură Gorj, amendată de Poliția Locală, pentru că nu a reparat fațada sediului

admin

Lasă un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și manipularea datelor dvs. pe acest site web.

Acest site utilizează cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Accept Citește mai mult