14 octombrie 2019
Opinia Gorjului

Percheziții la rudele și la sediul firmei unui om de afaceri din Târgu Cărbunești. Polițiștii au ridicat mii de litri de produs petrolier

Polițiștii gorjeni au efectuat, ieri, trei percheziții la locuințele unor persoane din comunele Albeni și Scoarța, precum și la sediul firmei unui om de afaceri din orașul Târgu Cărbunești. Oamenii legii au găsit mii de litri de produs petrolier despre care există informații că a fost sustras: „La data de 27 aprilie, polițiști din cadrul Poliției Orașului Târgu Cărbunești s-au sesizat cu privire la faptul ca un bărbat de 37 de ani, din localitate, a sustras cantitatea de 250 litri produs petrolier, cu un furtun branşat la colectorul de pompare a ţiţeiului, aparţinând unei societăți comerciale din Țicleni, până la o autoutilitara, unde a  încărcat-o  într-un  recipient de 1.000 litri, reușind să fugă de la locul faptei. (Dăcă ai nevoie de credit și ești în Biroul de Credite, noi te putem ajuta! Aplică acum)

La data de 2 Iunie, polițiști din cadrul  Poliției Orașului Târgu Cărbunești au pus în executare 3 mandate de percheziții domiciliare, emise de Judecătoria Târgu Cărbunești, la domiciliile rudelor bărbatului bănuit de furt calificat, precum și la o societate comercială pe care o administrează.  Cu această ocazie, polițiștii au descins la locuința unui bărbat de 66 de ani, din comuna Albeni, unei femei de 69 de ani, din comuna Scoarța, cât și la sediul unei societăți comerciale, din orașul Târgu Cărbunești. (Dăcă ai nevoie de credit și ești în Biroul de Credite, noi te putem ajuta! Aplică acum)

În urma perchezițiilor, polițiștii au identificat cantitatea de 1.500 litri produs petrolier (țiței), fiind ridicate în vederea continuării cercetărilor 150 bidoane din plastic cu capacitatea de 30 litri fiecare, 6 recipiente cu capacitatea de 1.000 litri fiecare și două pompe electrice, despre care există indicii că au fost folosite la sustragerea de produs petrolier“, a spus Miruna Prejbeanu, purtător de cuvânt al Poliției Gorj. (Dăcă ai nevoie de credit și ești în Biroul de Credite, noi te putem ajuta! Aplică acum)

Sursa Impact in Gorj

Articole recomandate

Morega, după scorul rusinos obținut de ALDE în țară: Chițoiu trebuie înlăturat!

admin

HOȚ DIN PETROȘANI, CU “LOC DE MUNCĂ” ÎN TÂRGU JIU

admin

NOI PROMISIUNI PENTRU AUTOBUZE | Tele 3

admin

Smiley, de vorbă cu studenții Universității „Constantin Brâncuși”

admin

Băiatul care s-a înecat într-o piscină a fost salvat

admin

ZIUA ȘI ȘEDINȚA FĂRĂ CVORUM

admin

Materiale pirotehnice expuse spre vânzare în târgul de la Arcani

admin

FURA MOTORINĂ DIN AUTOVEHICULE PARCATE

admin

Omorât de un lemn, căzut dintr-o căruță

admin

Bărbat reținut pentru că a lovit un polițist

admin

Maşinile de poliţie, sub apă în Curtea Poliţiei Tismana

admin

Copil de 11 ani, prins la volanul unei autoutilitare

admin

Incendiu violent la Țânțăreni. Focul s-a apropiat de gospodării

admin

Cinci scandalagii, băgați în arest

admin

Căutată de poliție după ce a fugit de acasă

admin

Lasă un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și manipularea datelor dvs. pe acest site web.

Acest site utilizează cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Accept Citește mai mult