24 august 2019
Opinia Gorjului

Percheziții la locuințe din Târgu Jiu și Arcani

Polițiști de combatere a criminalităţii organizate din Gorj, sub coordonarea unui procuror din cadrul D.I.I.C.O.T. – B.T. Gorj, au efectuat 8 percheziții domiciliare, 7 în municipiul Târgu Jiu și una în comuna Arcani, din județul Gorj, într-un dosar penal de trafic de droguri și au pus în executare 14 mandate de aducere. Din cercetări a reieșit faptul că, în anul 2019, doi bărbați, de 30 și 32 de ani, ambii din municipiul Târgu Jiu, ar fi achiziționat diferite cantități de canabis, pentru a le comercializa. După procurarea drogurilor, cei doi tineri le-ar fi porţionat, cântărit şi ambalat, iar ulterior, le-ar fi vândut către consumatori din judeţul Gorj.

„În urma percheziţiilor domiciliare, polițiștii au ridicat 5 pliculeţe transparente de plastic cu închidere ziplock, ce conţineau o substanţă sub formă de pulbere de culoare albă, 2 pliculețe de plastic cu închidere ziplock care conțineau fragmente vegetale de culoare verde-olive, tip mugur aproximativ 1.180 gr. fragmente vegetale de culoare verde-olive, tip mugur, aflate într-un borcan de sticlă.

De asemenea, au fost indisponibilizate două pachete de foiţe și un pachet de filtre pentru confecţionat ţigări în mod artizanal, 10 telefoane mobile cu cartelele aferente, o agendă cu înscrisuri, aproximativ 1.200 de pliculeţe de plastic transparente cu închidere ziplock, un cântar de precizie, un grinder metalic de mărunţit și 2.900 de lei.

Polițiștii au pus în aplicare și 14 mandate de aducere, emise pe numele persoanelor care prezintă interes în cauză și continuă cercetările pentru luarea măsurilor legale care se impun“, se arată într-un comunicat de presă al Poliției Gorj. Activitățile s-au desfășurat cu sprijinul de specialitate Direcției Operațiuni Speciale a Poliției Române și al polițiștilor și jandarmilor din Gorj.

Sursa Impact in Gorj

Articole recomandate

Marian Rotaru, demis de la Primărie

admin

Orarul întreruperii furnizării energiei electrice la consumatorii

admin

Și-a bătut concubina, după care s-a urcat la volan în stare de ebrietate

admin

BĂUȚI, LA VOLAN

admin

BĂRBAȚI AGRESIVI, DAȚI AFARĂ DIN CASE, DE POLIȚIȘTI

admin

Aparatul Drug Test a mai depistat un consumator de substanțe interzise

admin

A furat două butelii din curtea fratelui

admin

Conducea băut

admin

Bătaie între vecini și între soți. Polițiștii au intervenit

admin

Arestat pentru că a folosit cardul unei alte persoane

admin

Dosar penal, în cazul podului prăbușit

admin

Mamă și fiică agresate. Poliția a intervenit

admin

MINISTRUL MUNCII ȘI CEL AL SĂNĂTĂȚII VIN ÎN GORJ

admin

Doi foști primari gorjeni, condamnați într-un dosar de abuz în serviciu

admin

BĂTRÂNĂ SALVATĂ DE UN POMPIER

admin

Lasă un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și manipularea datelor dvs. pe acest site web.

Acest site utilizează cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Accept Citește mai mult