Opinia Gorjului

Noua conducere a SJU Târgu Jiu a anunțat primele măsuri

Noua conducere a Spitalului Județean de Urgențe din Târgu Jiu a transmis care sunt primele măsuri ce se vor lua pe secția de ginecologie, unde, în urmă cu câteva zile o proaspăt mămică a fost confirmată cu COVID 19. Directorul medical susține că pe lângă ancheta epidemiologică demarată de către DSP Gorj, toate cadrele medicale de pe trei secții ale spitalului va fi testat.

Medicul Vlad Elena și-a intrat rapid în rolul de director medical. Aceasta a anunțat prin intermediul paginii de socializare cum se prezintă unitatea pe care o conduce la ora actuală.  „Pentru toata lumea care se întreabă ce se întâmplă cu SJU Tg-Jiu zilele acestea, vă precizez următoarele, în condițiile în care încă nu avem comunicator de presă: tot personalul angajat al secțiilor ginecologie, neonatologie și ATI I va fi testat PCR. Dezinfecția secției de ginecologie se efectuează parcelar deocamdată, dar s-au sistat internările pentru o perioadă, urmând ca pacientele să fie externate gradual. Va urma o zi de dezinfecție totală a secției astfel încât în data de 13.05.2020 secția să poată fi redeschisă în siguranță atât pentru paciente, cât și pentru personalul sanitar.

În această perioadă urgențele ginecologice sunt preluate de celelalte secții de ginecologie din județ. Există echipamente de protecție suficiente și contracte de achiziții pentru aceste materiale care se derulează fără probleme, a transmis directorul medical al unității.

Salariile, o prioritate!

În ceea ce privește partea legată de documente care a rămas fără acoperire după ce veche echipă a fost internată pe Secția de Boli Infecțioase, Vlad susține că noii șefi se vor ocupa atât de ștatele de plată cât și de raportarea și decontarea serviciilor medicale.

„Toate pontajele personalului angajat la SJU Tg-Jiu au fost depuse, astfel încât serviciul de salarizare va putea calcula fluturașii de salariu pentru fiecare. Deci toată lumea își va lua salariul la timp. Toate serviciile medicale efectuate au fost raportate și decontările se vor efectua de către CAS Gorj. În ceea ce privește activitatea Laboratorului de genetică atât de necesar zilele astea, imediat ce vom avea vreun progres vom comunica public”, a declarat medicul Elena Vlad.

Articole recomandate

59 de cazuri confirmate cu Covid-19 în Gorj

admin

Cum te protejezi de coronavirus la cumpărături

admin

Încă o asistentă de la spitalul de la Târgu Cărbunești infectată cu COVID-19

admin

Peste 130 de amenzi aplicate gorjenilor care au ieşit fără temei din locuinţe

admin

Pompier ISU Gorj, infectat cu noul coronavirus

admin

Crește numărul de infectări cu Covid-19 la Motru

admin

Cine a aruncat coronavirusul în lume?! Cum a apărut noul Covid-19, de fapt

admin

184 de persoane infectate cu noul coronavirus, 17 martie, ora 16:00

admin

Descoperirea care ar putea schimba tot în lume! Israelul testează măştile care ucid coronavirusul

admin

Încă trei persoane cu suspiciune de coronavirus în Gorj

admin

A fost acreditat laboratorul genetic de la SJU Târgu Jiu

admin

Ce este clorochina, medicamentul miraculos împotriva coronavirusului, promovat de Donald Trump! Un bărbat a murit după utilizare

admin

În plină pandemie Medicii de la SJU Târgu Jiu vor la pensie

admin

Directorul de îngrijiri medicale, o infirmieră și o funcționară din spital, confirmați cu COVID-19

admin

Mai mulți gorjeni amendați pentru că nu au respectat măsurile de izolare

admin

Lasă un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și manipularea datelor dvs. pe acest site web.

Acest site utilizează cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Accept Citește mai mult