15 noiembrie 2019
Opinia Gorjului

Noi detalii despre cazul din Caracal. Elena, soția lui Gheorghe Dincă, acuzată că s-ar fi întâlnit cu Luiza

Gheorghe Dincă este principalul suspect în dispariția celor două fete, Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu, și se află în arest, însă nu este singurul. Elena, soția lui, este acuzată că ar fi la curent cu tot ceea ce făcea soțul ei, ba chiar mai mult decât atât, s-ar fi întâlnit cu Luiza, în curtea lui Dincă.

Tonel Pop, crede că femeia a întâlnit-o pe Luiza Melencu, atunci când fata a fost sechestrată. O să depun o upgradare a plângerii iniţiale contra familiei Dincă, în special a soţiei lui Dincă. Ea este cheia, din punctul meu de vedere ştie tot. Am urmărit ce a declarat, ce a făcut şi eu cred că s-a întâlnit cu Luiza acolo.

Eu vă garantez că mint de sting toţi împreuna şi separat, nu am văzut tupeu mai mare în a minţi, mint într-un hal fără de hal. Într-o frază mint de trei ori sau se contrazic de trei ori. Declaraţia a durat câteva ore. Deci încep cu una, după ce li se pun întrbări vin cu o altă variantă, li se pune o întrebare încuietoare şi revin la prima, după care renunţă la celelalte două, trei şi vin cu a patra variantă, a declarat Tonel Pop în cadrul unui interviu TV.

Motivul pentru care nu l-a vizitat pe Dincă în arest!

Deși inițial, Elena Dincă ar fi vrut să dea ochii cu partenerul său de viață, surse de la fața locului au dezvăluit că Dincă ar fi fost cel care a decis ca lucrurile să stea în felul acesta, iar nevasta lui să nu vină să îl vadă în pușcărie. “El nu a lăsat-o să vină la închisoare, este modul lui de a o proteja sau de a nu se lăsa dominat de sentimente”, au povestit persoane din preajma lui Gheorghe Dincă, potrivit wowbiz.ro.

În schimb femeia a colaborat, se pare, foarte bine cu anchetatorii. Le-a dat acestora detalii despre întoarcerea sa în țară și că, în aprilie, a mers la casa lor din Caracal, unde a observat un butoi metalic pe care bărbatul său îl avea în curte, dar și comportamentul schimbat al lui Gheorghe Dincă.

„Precizez faptul că, în momentul revenirii din data de 24 aprilie 2019, am observat că soţul meu improvizase un butoi metalic, poziţionat pe nişte pirostrii, pe care îl pusese în curtea locuinţei, în imediata vecinătate a aleii care duce către grădină. Observând, totodată, cenuşă în acest butoi metalic pe care nu l-am mai observat cu ocazia revenirilor anterioare în ţară, întrebându-l despre acest aspect, soţul meu mi-a mărturisit că arde în acesta diverse chestii (resturi vegetale şi pet-uri)“, le-a spus Elena Dincă anchetatorilor.

Sursa Cancan

Articole recomandate

Palatul Cotroceni a anunțat întrebările la referendumul din 26 mai

admin

A înlemnit în aeroport! A ratat cu 2 minute avionul prăbușit în Etiopia și a făcut scandal! Povestea uluitoare a ”supraviețuitorului”

admin

Parchetul General a dat comunicatul! Ce s-a întâmplat, de curând, cu iubita pedofilului olandez care a ucis-o pe Adriana!

admin

Doliu de 1 Martie. Dumitru Turcanu a murit

admin

Bătaie în barul lui Gică Craioveanu, din Craiova! Ultrașii echipei lui Mititelu au făcut haos

admin

”S-a bătut în cuie lista ALDE. Lista e deschisă de Norica Nicolai”

admin

Ion Iliescu a intrat în operație!

admin

Anchetatorii au găsit telefonul Alexandrei într-un parc din Caracal

admin

„E meritul jucătorilor, ei fac diferența!”

admin

Mesajul primit în această seară de români prin serviciul Ro-Alert! “Rămâneți în case. Tip: alerte extreme”

admin

Doi tineri din Iași au fost filmați întreținând relații intime în plină stradă

admin

Matteo Politi, italianul acuzat că a operat fără drept, anunță că își deschide o clinică medicală

admin

Înregistrarea audio a convorbirilor dintre Alexandra Maceanu și operatorii de la 112 – Audio

admin

Apel umanitar! Radu are nevoie de ajutorul nostru pentru a primi o nouă șansă la viață!

admin

Microbuz răsturnat în Dolj, la Pielești. Sunt 15 victime

admin

Lasă un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și manipularea datelor dvs. pe acest site web.

Acest site utilizează cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Accept Citește mai mult