Opinia Gorjului

Nicolae Davițoiu candidat pentru Consiliul Județean

După modelul USR, PMP își desemnează candidat propriu pentru alegerile ce vizează conducerea Consiliului Județean Gorj. Cel sacrificat este liderul, Nicolae Davițoiu.

Popularii gorjeni sunt la un pas de a nominaliza un candidat pentru șefia Consiliului Județean Gorj. Nicolae Davițoiu nu a vrut să facă pact cu liberalii preferând să își încerce norocul.

“În mare parte, cred că decizia partidului va fi ca eu să fiu candidatul PMP Gorj la președinția Consiliului Județean Gorj. Trebuie să și legalizăm această decizie printr-o ședință pe care o vom ține. Am amânat puțin acest lucru, pentru că mai aveam trei-patru localități în care aveam de rezolvat cu organizațiile. Eu îl înțeleg pe Iulian Popescu, dar varianta pe care o propuneau ei nu este favorabilă formațiunilor politice USR și PMP. Practic, este avantajată o singură formațiune politică, PNL-ul. Este aceeași problemă pe care o au și la București.

Nu este o chestie de răutate, de frustrare sau altceva, este o chestie de tactică politică. Uitați-vă că și la București l-au găsit pe Nicușor Dan drept candidat, și este un candidat destul de bun după părerea mea, un om cunoscut, dar din cauză că s-a propus aceeași variantă, adică Nicușor Dan candidat comun și liste separate la Consiliul General al Municipiului București, tot la fel, distorsionează această alianță. Nu este o problemă de viziune numai la Gorj”, a transmis Nicolae Davițoiu, liderul PMP Gorj.

Articole recomandate

Gorjenii out din Guvern! Vezi cine și-a dat demisia!

admin

Vicepreședintele ALDE Gorj, numit secretar de stat la Ministerul Energiei. Este patronul unei firme de transport

admin

Schimbare de planuri! Încă un sondaj, la PSD

admin

Tudor: Romanescu nu a învins PSD la Târgu Jiu, ci l-a învins pe Dan Vîlceanu. Romanescu: Și la bine și la rău mergem împreună, orice ar fi!”

admin

PSD Gorj se debarasează de primarii trădători. Primul: Ion Ciocea!

admin

Vezi când începe recepția la Stadionul Municipal!

admin

A renunțat la mandatul de consilier pentru șefia altui partid

admin

Ciocea, în cărți pentru postul de administrator de la Primăria Târgu Jiu

admin

Primari de la PNL și de la ALDE au participat la întâlnirea cu Viorica Dăncilă

admin

Politicienii gorjeni matinali la vot

admin

Un nou Președinte la PER Gorj

admin

Marcel Romanescu și Dan Vîlceanu nu vor să îngroape securea războiului. Vîlceanu: „Există o antipatie a domnului Romanescu”

admin

Săvoiu Ion: Cine să vă dea și ce anume înapoi!

admin

Sprijin financiar pentru primării. “Nu o să rămână niciun primar să nu poată să-și ducă la îndeplinire proiectele promise pentru localitatea pe care o conduce”

admin

Primarul de la Drăguțești amenințat cu moartea

admin

Lasă un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și manipularea datelor dvs. pe acest site web.

Acest site utilizează cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Accept Citește mai mult