Opinia Gorjului

Natalia Beuran noi detalii suspecte din ziua morții soțului ei

Luna trecută, Mihai Beuran, de 28 de ani, și-a găsit sfârșitul în apele Jiului, la trei zile după cununia civilă și cu foarte puțin timp înainte de a-și cunoaște fetița. Acum însă, în urma tragediei, Natalia Beuran, rămasă văduvă, pune sub semnul întrebării cauza morții soțului ei. Tânăra și soacra sa au declarat în emisiunea Acces direct, de la Antena 1, că suspectează câteva persoane de tragedia care le-a schimbat total viața, arată spynews.ro.

Mihai Beuran s-a căsătorit civil la începutul lunii iunie și urma să devină tătic. În seara de 6 iunie, la trei zile de la fericitul eveniment, a decis să plece împreună cu trei prieteni din cartier să se plimbe cu barca pe Jiu. În zona barajului de la Rovinari, doi dintre ei au prevăzut pericolul și au coborât din barcă, însă Mihai și cu unul dintre prieteni și-au continuat drumul. Din cauza curenților, barca în care se aflau cei doi a început să se clatine și Mihai a alunecat în apele Jiului, iar prietenul său a reușit să se salveze agățându-se de un fier. Mihai Beuran a fost înghițit de apele Jiului și a fost găsit de pompieri cinci zile mai târziu.

La mai bine de o lună de la tragicul eveniment, Natalia Beuran încă nu-și explică ce s-a întâmplat în acea zi cu soțul ei.

”Făceam listele de invitați pentru nunta care urma să aibă loc în această toamnă. Soțul meu a decis să plece brusc de acasă fără să spună unde. Am aflat noaptea că a plecat cu trei prieteni din cartier să se plimbe cu barca pe Jiu și este dat dispărut, după ce a căzut din barcă. Nu erau prieteni apropiați, cu care noi ne întâlneam frecvent și nici măcar nu erau pe lista de invitați de la nuntă. Pe cei doi care au coborât din barcă i-am văzut de câteva ori, iar pe cel care a reușit să se salveze îl știu că era frizerul lui și am înțeles că au copilărit împreună. Acum am aflat și eu că soțul meu îl împrumutase pe acest frizer o sumă de bani”, a declarat Natalia Beuran în emisiunea Acces Direct de la Antena 1.

Natalia Beuran are multe de semne de întrebare legate de moartea soțului ei și vrea să afle adevărul.

”Nu înțeleg cum doi din prieteni au coborât din barcă înainte de baraj. Nu înțeleg cum soțul meu nu s-a putut salva și prietenul lui, frizerul, a reușit să se prindă de un fier foarte subțire și să se țină de el în curenții ăia. În plus de asta, soțul meu știa foarte bine să înoate. Am fost la poliție și mi s-a spus doar că a fost un accident și că soțul meu nu a avut noroc și prietenul lui a avut noroc. Sunt multe lucruri și informații care nu se leagă. Cineva spune ceva, alții spun altceva. Nu vreau să acuz pe nimeni, dar vrea să știu adevărul și cum a decedat soțul meu. Vreau ca acei prieteni cu care a plecat cu barca în ziua morții să fie supuși detectorului de minciuni”, a mai spus Natalia Beuran.

Mama lui Mihai a cerut reconstituirea a faptei.

”Eu nu îi știu foarte bine pe acești prieteni ai băiatului meu. Eu nu am fost deloc unde s-a întâmplat nenorocirea, pentru că nu am avut putere. Eu trăiesc numai cu pastile. Aș vrea o reconstituire să vedem și noi cum s-au întâmplat lucrurile. E greu să crezi că o persoană poate rezista atâta timp în curenți de apă să se țină de un fier ca pe deget și copilul meu să moară”, a declarat Mariana Beuran.

Articole recomandate

Minerii au ieșit în stradă pentru reducerea vârstei de pensionare

admin

A fost reținut după ce a fugit de polițiști

admin

Comuna lui Brâncuși ar putea să primească statutul de stațiune turistică în luna cadourilor

admin

Se reiau lucrările la centura Târgu Jiului

admin

Mașinile vechi și nefuncționale vor fi ridicate de pe domeniul public din Târgu Jiu

admin

Vindea lichid de parbriz drept alcool sanitar!

admin

O societate italiană vrea să modernizeze Calea Eroilor

admin

Comisarii Gărzii de Mediu Gorj au intensificat controalele la depozitele de deșeuri

admin

Fost lider de sindicat din zona Motru, condamnat la șapte ani și jumătate de închisoare

admin

Medic chirurg gorjean condamnat

admin

Târgujienii care și-au anunțat nunta pe un banner au primit “darul”

admin

Revoltător! Mărturia lui Valentin Neagu, medic care a operat un pacient suspect de coronavirus. “Am intervenit chirurgical în costume luate de la Dedeman! Am trăit o zi tristă”

admin

Ce nereguli a constatat Corpul de Control al Prefectului la Primăria Albeni

admin

Scandal între Primăria Târgu Jiu și Inspectoratul Școlar Județean Gorj din cauza reducerilor claselor de liceu

admin

Amenzi usturătoare aplicate de inspectorii sanitar-veterinari

admin

Lasă un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și manipularea datelor dvs. pe acest site web.

Acest site utilizează cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Accept Citește mai mult