24 august 2019
Opinia Gorjului

Mihai Weber: Ion Iordache a dat dovadă de imaturitate politică

Scandal între Partidul Social Democrat Gorj și formațiunea politică ALDE. Afirmațiile liderului ALDE Gorj, Ion Iordache cu privire la ruperea alianței dintre cele două partide, i-a uimit până și pe mai marii lideri politici PSD-iști. Iordache spune că nu este un punct de vedere oficial al partidului pe care îl conduce, ci o opinie personală.

”Este un punct de vedere al meu și atât. Nu este un mesaj al partidului. Este dorința oamenilor care îmi sunt apropiați, a colegilor, a cetățenilor cu care stau de vorbă. Acesta este mesajul pe care îl primesc și nu pot decât să-l respect și sunt de acord cu el. Plecând de la ce se întâmplă la Complexul Energetic Oltenia, știm cu toții că sunt pierderi istorice” a spus Ion Iordache la Radio Tg-Jiu.

Mihai Weber se arată șocat de declarațiile liderului ALDE Gorj și nu-și imaginează ce a putut să stea la baza acestora. ”Sunt două declarații care au șocat: ”această guvernarea e un dezastru” în condițiile în care ALDE este la guvernarea și eu personal nu înțeleg și alta ”să ieșim de la guvernare să oprim jaful PSD”. Sunt niște declarații extrem de dure și nu știu dacă a avut mandat de la centru. Pentru că ne-a pus și pe noi într-o lumină proastă. Noi suntem parteneri de alianță cu ALDE și atunci care ar trebui să fie reacția noastră când spune”jaful PSD”?

La Severin, în conferința de presă, în care au fost prezenți și Ministrul Eugen Teodorovici, care este și președinte executiv, cu premierul, doamna Dăncilă, cu secretarul executiv, domul Fifor, și cu Sorina Pintea, domnul Teodorovici mi-a arătat acest titlu. Doamna premier de asemenea a văzut și a rămas șocată. Bănuiesc că în urma acestor reacții și declarații făcute vor avea loc la centru discuții. Pe noi ne poziționează destul de delicat. Noi am avut o discuție cu partenerii de la ALDE acum două săptămâni i-am motivat domnului Iordache reacția mea și i-am spus că nu am nimic împotrivă dar hai să facem să fie bine. Eu am crezut că lucrurile au fost înțelese. Nimic nu prevestea aceste declarații destul de grave. Nu știu ce a stat la baza acestor declarații” a spus liderul PSD.

Sursa Impact in Gorj

Articole recomandate

Încercare eșuată a fostei primărițe a comunei Stoina de a se întoarce pe funcție

admin

Iriza râde de Vâlceanu

admin

Săvoiu: ”Avem un SISTEM în care au fost promovați toți nepricepuții și toate tutele”

admin

PSD Gorj se debarasează de primarii trădători. Primul: Ion Ciocea!

admin

Angajații Primăriei Motru, școliți la Oradea

admin

PESEDIȘTII AU LIPSIT, CEARTA A CONTINUAT

admin

NOUL SECRETAR DE STAT, ȚINTA IRONIILOR

admin

Romanescu, înlocuit cu … Lădaru ?

admin

Romanescu, în colimatorul partidului

admin

Liberalii vor manager privat la SJU Târgu Jiu

admin

Declarațiile lui Romanescu la adresa președintelui PNL, criticate de Dan Vîlceanu! „S-a înscris în corul pesediștilor”

admin

Vîlceanu pune piciorul în prag. Bobaru ca și exclus, Romanescu, în silenzio stampa

admin

Bugetul, aprobat cu scandal, în șase ore

admin

Încă un pas spre reducerea vârstei de pensionare

admin

Vicepreședintele ALDE Gorj, numit secretar de stat la Ministerul Energiei. Este patronul unei firme de transport

admin

Lasă un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și manipularea datelor dvs. pe acest site web.

Acest site utilizează cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Accept Citește mai mult