22 septembrie 2019
Opinia Gorjului

Mihai Weber: „Este un act de dezertare, o fugă de responsabilitate”

Mihai Weber îi acuză, din nou, de lașitate pe foștii parteneri politici de la ALDE, care au decis să plece de la guvernare

„Este un act de dezertare, o fugă de responsabilitate. Cei de la ALDE au fost singurii care au numit secretari de stat și după alegerile europarlamentare, deși scorul îl știm foarte bine” declară președintele PSD Gorj. În teritoriu, oamenii ALDE rămân în funcții. Weber declară că se respectă votul și înțelegerile din anul 2016.

”Sunt niște majorități care s-au cimentat de-a lungul timpului. Cei care sunt la ALDE acum sunt destul de consțienți de faptul că s-a creat o alianță, s-a mers de la începul într-un pachet, s-a obținut un vot din partea românilor în 2016. Faptul că acum la nivel central  partenerii ALDE au părăsit guverarea înseamă un act de dezertare, o fugă de responsabilitate pentru că tot ceea ce s-a întâmplat până acum la guvernarea s-a făcut împreună cu ALDE și cu acordul lui ALDE.

Mie mi se pare un act de lașitate să părăsești acum alianța, să găseștii tot felul de pretexte să ieși, să-ți urmezi calea sau interesl propriu. Sunt foarte multe argumente care susțin afirmațiile pe care le-am făcut acum. În primul rând cei de la ALDE susțineau că doresc o restructurare a Guvernului și o reducere a numărului de secretari de stat, în realitate, după alegerile din 26 mai ALDE este singurul partid care și-a numit secretari de stat în Guvernul PSD-ALDE, deși scorul îl știți foarte bine de la europarlamentare. Totodată spuneau că PSD au luat anumite decizii cu care ei nu au fost de accord dar este o minciună pentru că toate deciziile s-au luat prin consens în cadrul coaliției de guvernare” a declarat președintele PSD Gorj, Mhai Weber.

Mihai Weber îi numește pe Victor Ponta și Călin Popescu Tăriceanu trădători, pentru modul în care s-au comportat de-a lungul timpului. Cât privește ALDE, liderul PSD Gorj afirmă că se va dezintegra iar membri vor migra către alte partide.

”Oamenii și mai ales gorjenii nu pot uita ce s-a întâmplat în trecut și cu domnul Tăriceanu și cu domnul Ponta, modul în care au părăsit, unul prin demisie pe Facebook și cum l-a trădat pe Crin Antonescu. Domnul Tăriceanu, la fel, cum a fugit și a trădat de-a lungul timpului partenerii. Eticheta este pusă pe acești oameni. L-a modul cum s-au comporat acum și cum au demonstrat cât de neserioși sunt și cât de lași, au fugit practic de responsabilitate, sunt convins că nu vor atinge nici cei 4% pe care i-au obținut la europarlamentare.

Dar, scena politică va suferi transformări în perioada următoare și cred că partidul ALDE nu va mai exista în forma asta, din punctul meu de vedere, este o opinie personală. Ușor, ușor se vor dezintegra, fiecare parlamentar va migra pentru a-și salva propria piele” a mai spus liderul politic.

Sursa Impact in Gorj

Articole recomandate

Vâlceanu: Primarii opoziției, umiliți de PSD

admin

Deputatul Văcaru: ”Călinoiu era ultimul om care putea să zică ceva de Victor Ponta”

admin

Ministrul Apelor anunță investiții în Gorj

admin

Site antifraudă electorală

admin

Dezamăgiri politice

admin

Lădaru a câștigat procesul cu ALDE

admin

Alimente pentru viitorii alegători, la Câlnic

admin

Olguța Vasilescu și Codrin Ștefănescu, la Conferința de alegeri de la PSD Gorj. „În principiu, va veni și președintele Liviu Dragnea“

admin

Mesaj pentru noii vicepreședinți PSD Gorj: Echipa poate fi modificată în orice clipă dacă nu se ating criteriile de performanță pe care le impunem

admin

Sprijin financiar pentru primării. “Nu o să rămână niciun primar să nu poată să-și ducă la îndeplinire proiectele promise pentru localitatea pe care o conduce”

admin

ROMANESCU ȘI IORDACHE, RIVALI?

admin

Lider PLUS: „Județul Gorj este pe ultimul loc la investiții directe străine. Este ocolit pentru că, e din păcate, o clică politică aici care ține prizonieră, în sărăcie o mare parte din populația”

admin

Se caută soluții pentru UM Sadu. Cârciumaru către ministrul Bădălău: Ce măsuri de redresare dispuneți la UM Sadu sau ce aveți în plan cu această unitate de producție?

admin

Săvoiu: ”Avem un SISTEM în care au fost promovați toți nepricepuții și toate tutele”

admin

Fă-ți adeziune la PSD sau ALDE dacă vrei să fii șef!

admin

Lasă un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și manipularea datelor dvs. pe acest site web.

Acest site utilizează cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Accept Citește mai mult