Opinia Gorjului

Mihai Weber: „Este un act de dezertare, o fugă de responsabilitate”

Mihai Weber îi acuză, din nou, de lașitate pe foștii parteneri politici de la ALDE, care au decis să plece de la guvernare

„Este un act de dezertare, o fugă de responsabilitate. Cei de la ALDE au fost singurii care au numit secretari de stat și după alegerile europarlamentare, deși scorul îl știm foarte bine” declară președintele PSD Gorj. În teritoriu, oamenii ALDE rămân în funcții. Weber declară că se respectă votul și înțelegerile din anul 2016.

”Sunt niște majorități care s-au cimentat de-a lungul timpului. Cei care sunt la ALDE acum sunt destul de consțienți de faptul că s-a creat o alianță, s-a mers de la începul într-un pachet, s-a obținut un vot din partea românilor în 2016. Faptul că acum la nivel central  partenerii ALDE au părăsit guverarea înseamă un act de dezertare, o fugă de responsabilitate pentru că tot ceea ce s-a întâmplat până acum la guvernarea s-a făcut împreună cu ALDE și cu acordul lui ALDE.

Mie mi se pare un act de lașitate să părăsești acum alianța, să găseștii tot felul de pretexte să ieși, să-ți urmezi calea sau interesl propriu. Sunt foarte multe argumente care susțin afirmațiile pe care le-am făcut acum. În primul rând cei de la ALDE susțineau că doresc o restructurare a Guvernului și o reducere a numărului de secretari de stat, în realitate, după alegerile din 26 mai ALDE este singurul partid care și-a numit secretari de stat în Guvernul PSD-ALDE, deși scorul îl știți foarte bine de la europarlamentare. Totodată spuneau că PSD au luat anumite decizii cu care ei nu au fost de accord dar este o minciună pentru că toate deciziile s-au luat prin consens în cadrul coaliției de guvernare” a declarat președintele PSD Gorj, Mhai Weber.

Mihai Weber îi numește pe Victor Ponta și Călin Popescu Tăriceanu trădători, pentru modul în care s-au comportat de-a lungul timpului. Cât privește ALDE, liderul PSD Gorj afirmă că se va dezintegra iar membri vor migra către alte partide.

”Oamenii și mai ales gorjenii nu pot uita ce s-a întâmplat în trecut și cu domnul Tăriceanu și cu domnul Ponta, modul în care au părăsit, unul prin demisie pe Facebook și cum l-a trădat pe Crin Antonescu. Domnul Tăriceanu, la fel, cum a fugit și a trădat de-a lungul timpului partenerii. Eticheta este pusă pe acești oameni. L-a modul cum s-au comporat acum și cum au demonstrat cât de neserioși sunt și cât de lași, au fugit practic de responsabilitate, sunt convins că nu vor atinge nici cei 4% pe care i-au obținut la europarlamentare.

Dar, scena politică va suferi transformări în perioada următoare și cred că partidul ALDE nu va mai exista în forma asta, din punctul meu de vedere, este o opinie personală. Ușor, ușor se vor dezintegra, fiecare parlamentar va migra pentru a-și salva propria piele” a mai spus liderul politic.

Sursa Impact in Gorj

Articole recomandate

Scandal la ședința Consiliului Local Fărcășești

admin

Declarații heirupiste: Tăriceanu, atac direct la managementul CEO

admin

Sfatul lui Băsescu pentru tinerii gorjeni: „Consolidați-vă în meseria voastră și pe urmă plecați către politică”

admin

Cârciumaru: “Nu voi candida pentru încă un mandat la Primăria Târgu Jiu. E timpul să vină și alți colegi, mai tineri, care să intre în aceste competiții electorale”

admin

Propunere: Pisc, secretar de stat în Ministerul Economiei!

admin

Marcel Ciolacul este noul președinte interimar al PSD

admin

Nu mai prea vrea la primărie! Vili Pasăre vrea la București!

admin

Ișfan vrea să candideze la alegerile locale

admin

Noului premier desemnat, la finalul consultărilor cu partidele politice parlamentare este Florin Cîțu

admin

Marcel Romanescu vrea pe lista de consilieri municipali a PNL și oameni din societatea civilă

admin

Corpul de control al Prefectului, la Primăria Albeni

admin

Declarațiile lui Romanescu la adresa președintelui PNL, criticate de Dan Vîlceanu! „S-a înscris în corul pesediștilor”

admin

Aurel Popescu, dorit de partidul lui Ponta

admin

Nou director la APIA Gorj

admin

Ion Ciocea va reprezenta partidul lui Victor Ponta la viitoarele alegeri locale

admin

Lasă un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și manipularea datelor dvs. pe acest site web.

Acest site utilizează cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Accept Citește mai mult