Opinia Gorjului

Mihai Dafinescu, fiul președintei Judecătoriei Novaci rămâne în arest

Mihai Dafinescu, în vârstă de 25 de ani, fiul președintei Judecătoriei Novaci, rămâne în arest preventiv, după ce Tribunalul Gorj a respins contestația depusă de acesta. Procurorul de caz s-a abținut, având o anumită relație cu familia judecătoarei Dafinescu.

„Admite declaraţia de abţinere, formulată de doamna procuror Felicia Cocoș, în dosarul nr.10431/318/2020 al Tribunalului Gorj. Fără cale de atac. Pronunţată în şedinţa din camera de consiliu, azi, 24.08.2020. Încheiere nr.35 Respinge ca nefondată contestația formulată de contestatorul inculpat Dafinescu Mihai împotriva încheierii nr. 28 din 21.08.2020, pronunţată de Judecătoria Târgu Jiu, în dosarul nr. 10431/318/2020. În baza art. 275 alin. 2 C.pr.pen., obligă contestatorul la plata sumei de 100 lei cu titlu de cheltuieli judiciare în favoarea statului. Definitivă Pronunţată în ședința din camera de consiliu, azi 24.08.2020, la Tribunalul Gorj“, se arată în hotărârea Tribunalului Gorj.

Acuzat de comiterea a trei infracțiuni

Mihai Dafinescu a accidentat mortal, în urmă cu peste o săptămână, o femeie în vârstă de 52 de ani, care se deplasa pe marginea drumului, alături de fiul ei de 16 ani. Femeia a fost spulberată de mașina juniorului Dafinescu, care nu a oprit și a fugit de la locul accidentului. Acesta s-a refugiat în casa familiei, de unde nu a mai ieșit până dimineață, când s-a predat polițiștilor, care nu au putut să intre în locuință ca să-l încătușeze, pentru că mama este magistrat și aveau nevoie de un aviz de la Consiliul Superior al Magistraturii. Acesta mai avea alcoolemie în aerul expirat, semn că în momentul comiterii accidentului nivelul era mai ridicat.

Mihai Dafinescu este acuzat de ucidere din culpă, conducere sub influența alcoolului și fugă de la locul accidentului.

Mihai Dafinescu, în vârstă de 25 de ani, fiul președintei Judecătoriei Novaci, rămâne în arest preventiv, după ce Tribunalul Gorj a respins contestația depusă de acesta. Procurorul de caz s-a abținut, având o anunmită relație cu familia judecătoarei Dafinescu.

„Admite declaraţia de abţinere, formulată de doamna procuror Felicia Cocoș, în dosarul nr.10431/318/2020 al Tribunalului Gorj. Fără cale de atac. Pronunţată în şedinţa din camera de consiliu, azi, 24.08.2020. Încheiere nr.35 Respinge ca nefondată contestația formulată de contestatorul inculpat Dafinescu Mihai împotriva încheierii nr. 28 din 21.08.2020, pronunţată de Judecătoria Târgu Jiu, în dosarul nr. 10431/318/2020. În baza art. 275 alin. 2 C.pr.pen., obligă contestatorul la plata sumei de 100 lei cu titlu de cheltuieli judiciare în favoarea statului. Definitivă Pronunţată în ?edin?a din camera de consiliu, azi 24.08.2020, la Tribunalul Gorj“, se arată în hotărârea Tribunalului Gorj.

Acuzat de comiterea a trei infracțiuni

Mihai Dafinescu a accidentat mortal, în urmă cu peste o săptămână, o femeie în vârstă de 52 de ani, care se deplasa pe marginea drumului, alături de fiul ei de 16 ani. Femeia a fost spulberată de mașina juniorului Dafinescu, care nu a oprit și a fugit de la locul accidentului. Acesta s-a refugiat în casa familiei, de unde nu a mai ieșit până dimineață, când s-a predat polițiștilor, care nu au putut să intre în locuință ca să-l încătușeze, pentru că mama este magistrat și aveau nevoie de un aviz de la Consiliul Superior al Magistraturii. Acesta mai avea alcoolemie în aerul expirat, semn că în momentul comiterii accidentului nivelul era mai ridicat. Mihai Dafinescu este acuzat de ucidere din culpă, conducere sub influența alcoolului și fugă de la locul accidentului.

Articole recomandate

Jandarm dispărut în mod misterios în Timișoara

admin

Peste 170 de absolvenți de clasa a VIII-a au rămas nerepartizați

admin

43 de gorjeni și un chinez aflat în județul nostru, autoizolați la domiciliu

admin

Au venit banii pentru retehnologizarea Uzinei Mecanice Sadu

admin

Romanescu instigă la proteste la poarta Aparegio! „Nu mai știm cum să procedăm”

admin

Ședință de Consiliu Local în aer liber

admin

Un bărbat din Rovinari s-a tăiat în faţa poliţiştilor

admin

Spitalul Județean de Urgență a pierdut procesul pentru discriminare

admin

Accident de munca in Cariera Pinoasa

admin

Protest! „15 minute de grevă generală. Gorjul vrea drum expres!”

admin

Consiliul Local va formula recurs pentru suspendarea executării de către Clubul Pandurii

admin

Trei candidați și-au depus candidatura pentru ocuparea postului de manager al Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu

admin

Au ajuns containerele achiziționate de Primăria Târgu Jiu

admin

Pasarelele din Târgu Jiu vor fi reabilitate la vară

admin

Mașini moderne de curățenie pentru Edilitara

admin

Lasă un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și manipularea datelor dvs. pe acest site web.

Acest site utilizează cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Accept Citește mai mult