31 martie 2020
Opinia Gorjului

“Mihai Constantinescu nu mai are nicio șansă de supraviețuire”

De mai bine de trei luni, Mihai Constantinescu se află în comă, în urma unui stop cardio-respirator. Familia și toți cei care i-au fost prieteni, de-a lungul timpului, se roagă, în fiecare zi, pentru însănătoșirea sa, deși medicii se păstrează, în continuare, rezervați. 

Din păcate, potrivit surselor medicale, starea lui Mihai Constantinescu nu s-a îmbunătățit după acesta 105 zile de comă. Cântărețul nu a mișcat nici măcar un deget până acum. Un apropiat al lui Mihai Constantinescu a declarat că familia ”s-a împăcat cu situația”, însă toți cei din jurul artistului speră într-o minune.

„Se simțea rău încă de la începutul lui 2018. L-am vizitat, acum, și era o mână de oase și piele. Nu l-am mai recunoscut, nici nu mai putea vorbi. Nu mai are nicio șansă de supraviețuire. Are mormântul deja pregătit. Anul trecut i-au extirpat un rinichi și au apărut complicații. Este foarte grav! Familia s-a împăcat cu situația”, a povestit o persoană apropiată de Mihai Constantinescu.

”Noi facem acele rugăciuni zilnice după ora 12”

Surse apropiate familiei au relatat, o discuție care s-ar fi purtat pe holurile spitalului, după ce Simona Secrier a ieșit din rezerva soțului ei. Se pare că Mihai Constantinescu a putut fi văzut de către un alt pacient, care a venit la spital pentru un simplu consult. Acesta ar fi avut o scurtă conversație cu Simona Secrier, cu care s-a întâlnit întâmplător pe hol și pe care a încurajat-o. Bărbatul i-a spus acesteia că i-a auzit pe medici vorbind despre starea de sănătate a artistului și se pare că aceasta s-ar îmbunătăți. Simona ar fi confirmat spusele bărbatului și i-ar fi mulțumit totodată pentru cuvintele frumoase.

Și prietenii sunt alături de celebrul artist. ”Noi facem acele rugăciuni zilnice după ora 12, începând cu ora 12, rugăciuni comune, sunt foarte mulţi care fac chestia asta şi sperăm ca Dumnezeu… că Dumnezeu nu are mâini, nu ştiu, el are oameni, el lucrează prin oameni, prin îngeraşii lui de pe pământ, aşa spun eu, prin doctori, prin prieteni, prin gânduri frumoase şi bune, pentru că gândurile negative s-ar putea să îi facă rău. Şi atunci noi ne gândim că este imposibil să moară acum, de ce să moară? Şi atunci altă stare i se transmite subiectului respectiv, care e bolnav”, a declarat Adrian Daminescu în cadrul unui interviu oferit la TV.

Sursa Cancan

Articole recomandate

Ce a postat Simona Halep pe Facebook la ora 06.55 dimineața, după ce a învins-o pe Kateryna Kozlova și s-a calificat în optimi la Indian Wells

admin

Andreea Antonescu a vorbit despre moartea tatălui, negocierile cu Playboy și cum a descoperit-o fetița ei în revista pentru adulți

admin

Evacuare la o școală din Bistrița-Năsăud. Tabloul electric a luat foc

admin

Meteorologii avertizează! Furtuna Sabine se va abate şi asupra României

admin

Autoritățile au făcut anunțul! Schimbări majore pentru șoferi

admin

Raed Arafat a făcut anunțul. Cum se vindecă, de fapt, coronavirusul

admin

“Fetele sunt la mine” A cerut bani pentru a le elibera

admin

Organizația Mondială a Sănătății a declarat oficial pandemie de coronavirus

admin

Este protest la Curtea de Apel Craiova. Susţinătorii Sorinei, fetița din Baia de Aramă, au venit înarmaţi cu pancarde

admin

Înregistrarea audio a convorbirilor dintre Alexandra Maceanu și operatorii de la 112 – Audio

admin

Gheorghe Dincă a fost dus înapoi în arest. Aproximativ 200 de oameni l-au huiduit

admin

Cutremur de 5,7 grade pe scara Richter, în Insulele Filipine

admin

Incredibil. 800 de milioane de euro, ascunse în casele românilor

admin

Încă o alertă teroristă în Anglia! Au fost evacuate două universități VIDEO

admin

“Nenorocirea este că apar unii ca «Fecali», amărâți mental sau rebuturi comportamentale!” Cine l-a distrus pe patronul FCSB-ului

admin

Lasă un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și manipularea datelor dvs. pe acest site web.

Acest site utilizează cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Accept Citește mai mult