14 octombrie 2019
Opinia Gorjului

Meciul din Supercupa României nu se va mai juca pe stadionul din Târgu Jiu

Meciul din Supercupa României nu se mai juca la Târgu Jiu, cu toate că, ieri dimineața, primarul municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu, anunța că evenimentul sportiv a fost bătut în cuie de Federația Română de Fotbal (FRF). După câteva ore, FRF a emis un comunicat care anunța că Supercupa dintre CFR Cluj, campioana din acest sezon, și câștigătoarea Cupei, FC Viitorul, se va juca la Ploiești: „În cadrul ședinței de Comitet Executiv programată joi, 13 iunie, la Casa Fotbalului, s-a decis ca Supercupa României, ediția 2018/2019, să se dispute pe 6 iulie. Partida va fi găzduită de stadionul ”Ilie Oană” din Ploiești, unde s-a desfășurat și Cupa României. În Supercupa României se vor întâlni campioana din acest sezon, CFR Cluj, și câștigătoarea Cupei, FC Viitorul. Ora de disputare a partidei va fi anunțată ulterior pe site-ul FRF“, se arată în comunicatul FRF.

Recepția stabilită pentru 26 iunie

Marcel Romanescu anunța că Supercupa se va juca 100% la Târgu Jiu, pentru că pe 26 iunie se va încheia recepția lucrărilor. Reprezentanții Companiei Naționale de Investiții și-au anunțat prezența la Târgu Jiu în vederea semnării documentelor de finalizare a lucrărilor: „Am avut o ultimă discuție cu reprezentanții Federației Române de Fotbal și în acest moment singura locație luată în calcul pentru Supercupa României este stadionul din Târgu Jiu. Domnul Director de Investiții, Cefalan, pe data de 26 iunie, împreună cu echipa de la Ministerul Dezvoltării se va afla la Târgu Jiu pentru a face recepția la stadion“.

Edilitara a subcontractat lucrări la stadion

Mai mult decât atât, pentru a încheia lucrările la timp s-a încheiat un nou acord de subcontractare cu societatea Consiliului Local, Edilitara, care se va ocupa de partea dinspre Poliția Județeană. „Cel care a câștigat licitația în afară de societățile pe care le avea în subcontractare a mai luat și societatea Edilitara. Am avut o discuție cu directorii din cadrul Primăriei Târgu Jiu și cu domnul Zaharia, pentru a putea finaliza lucrările până la data prezentată anterior, 26 iunie, pentru a putea finaliza procedura ulterioară. Este adevărat se încheia odată cu preluarea acestui stadion și cu depunerea documentației pentru omologare. Dacă recepția se va face pe data de 26, toate actele pe care le putem emite, ne putem încadra“, a precizat Romanescu.

Sursa Impact in Gorj

Articole recomandate

Octogenară arsă de vie în propria casă

admin

Două minore duse să se prostitueze în Portugalia. Proxeneții au câștigat sute de mii de lei

admin

Două femei rănite într-un accident care a avut loc la Câlnic

admin

A furat mai multe bunuri dintr-o locuință din Turceni

admin

Nu mai are voie să locuiască cu soția

admin

Și-a băgat soția în spital, din gelozie

admin

Decizii-șoc în Primăria Târgu Jiu

admin

Impact între un tren și doi cai la Târgu Cărbunești

admin

Cod Portocaliu de ploi pentru județul Gorj

admin

Bărbatul care și-a înjunghiat soția pe o stradă din Motru s-a sinucis în Penitenciarul Târgu Jiu

admin

De la bar, în arest

admin

Onomastică sărbătorită cu bătaie

admin

S-a rătăcit în pădure și a sunat la 112

admin

Anchetă la un liceu din Gorj, după ce un profesor ar fi fost implicat într-un caz de viol

admin

Cinci bărbați reținuți pentru că s-au bătut în târgul din Drăgotești

admin

Lasă un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și manipularea datelor dvs. pe acest site web.

Acest site utilizează cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Accept Citește mai mult