Opinia Gorjului

Licitații de milioane de euro la Primăria Târgu Jiu

Nicio firmă interesată de cei peste un milion de euro puși la bătaie pentru reabilitarea Colegiului Național  „Tudor Vladimirescu”. Autoritățile locale au desfășurat o nouă licitație, tot fără succes. În această săptămână vor avea loc mai multe licitații care vizează proiecte importante ale urbei. (Dacă figurezi în Biroul de Credit nu înseamnă neaparat că nu mai poți lua un credit de la noi. Aplică acum)

Lucrarea pentru reabilitarea Colegiului Național „Tudor Vladimirescu” rămâne tot neadjudecată după ce la ultima licitație nu s-a prezentat nimeni. Autoritățile susțin că iau în calcul divizarea lucrărilor după mai multe încercări ratate. „Pentru această licitație au fost înscrise două societăți comerciale care au cerut clarificări, fără a se mai prezenta ulterior la termenul stabilit. Vom relua procedura săptămâna viitoare, vom avea grijă să fie stabilite toate datele pentru scoaterea din nou la licitație. Nu se va ajunge la o creștere a prețului pentru că deja prețul fost rectificat pe baza OUG 114. (Dacă figurezi în Biroul de Credit nu înseamnă neaparat că nu mai poți lua un credit de la noi. Aplică acum)

Va trebui să stabilim cumva modul de abordare pentru următoarea licitație, să vedem dacă vom lucra pe domenii de lucrări sau dacă vom scoate la licitație întreaga investiție, ca până acum. Este o lucrarea mare de peste un milion de euro. Sperăm să avem constructori interesați. Poate că după o analiză mai serioasă vom avea pe cineva care să preia această lucrare”, a declarat viceprimarul Aurel Popescu. (Dacă figurezi în Biroul de Credit nu înseamnă neaparat că nu mai poți lua un credit de la noi. Aplică acum)

O săptămână plină de licitații

În această săptămână Primăria Târgu Jiu va derula mai multe licitații pentru proiecte importante ale orașului. Printre ele și modernizarea și reabilitarea Căii Eroilor. „Mai avem și licitația pentru Colegiul Național Spiru Haret, o lucrare de un milion 400 de mii de euro la care sperăm să nu mai avem probleme. Pe data de 8 iulie e stabilită o altă licitație pentru Casa de Cultură iar pe data de 9 iulie avem licitații stabilite pentru Pasarelă, pentru Calea Eroilor și pentru grupul electrogen necesar funcționării Stadionului. Sperăm să nu fie probleme și să trecem la
faza următoare”, a mai declarat viceprimarul municipiului Târgu Jiu.

Sursa Impact in Gorj

Articole recomandate

OPT MILIOANE DE LEI PENTRU MODERNIZAREA UPU

admin

Au fost achiziționate toate certificatele de CO2 de CEO

admin

Lucrările pe defileul Jiului S-au terminat

admin

Băgată în spital de concubin

admin

Scapă de drumuri pentru inspecția R.A.R.

admin

SCANDAL ÎN CONSILIUL LOCAL

admin

Au bătut palma! FCSB va juca meciurile din cupele europene la Târgu Jiu » Primarul insistă pe lângă Becali: „Steaua să joace și în campionat aici”

admin

FOST MINISTRU AL FINANȚELOR: INVESTIȚII BLOCATE

admin

Trei medii de 10 în Gorj la examenul de bacalaureat

admin

Târgujian acuzat de tâlhărie. A pătruns în locuința fostei concubine

admin

Angajat al CEO, achitat de instigare la grevă

admin

JAF ARMAT LA SADU | Tele 3

admin

La volan, fără permis

admin

Operație complexă la Secția de ortopedie a SJU Târgu Jiu. Un nerv a fost refăcut

admin

Medic chirurg gorjean condamnat

admin

Lasă un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și manipularea datelor dvs. pe acest site web.

Acest site utilizează cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Accept Citește mai mult