23 octombrie 2019
Opinia Gorjului

Licitații de milioane de euro la Primăria Târgu Jiu

Nicio firmă interesată de cei peste un milion de euro puși la bătaie pentru reabilitarea Colegiului Național  „Tudor Vladimirescu”. Autoritățile locale au desfășurat o nouă licitație, tot fără succes. În această săptămână vor avea loc mai multe licitații care vizează proiecte importante ale urbei. (Dacă figurezi în Biroul de Credit nu înseamnă neaparat că nu mai poți lua un credit de la noi. Aplică acum)

Lucrarea pentru reabilitarea Colegiului Național „Tudor Vladimirescu” rămâne tot neadjudecată după ce la ultima licitație nu s-a prezentat nimeni. Autoritățile susțin că iau în calcul divizarea lucrărilor după mai multe încercări ratate. „Pentru această licitație au fost înscrise două societăți comerciale care au cerut clarificări, fără a se mai prezenta ulterior la termenul stabilit. Vom relua procedura săptămâna viitoare, vom avea grijă să fie stabilite toate datele pentru scoaterea din nou la licitație. Nu se va ajunge la o creștere a prețului pentru că deja prețul fost rectificat pe baza OUG 114. (Dacă figurezi în Biroul de Credit nu înseamnă neaparat că nu mai poți lua un credit de la noi. Aplică acum)

Va trebui să stabilim cumva modul de abordare pentru următoarea licitație, să vedem dacă vom lucra pe domenii de lucrări sau dacă vom scoate la licitație întreaga investiție, ca până acum. Este o lucrarea mare de peste un milion de euro. Sperăm să avem constructori interesați. Poate că după o analiză mai serioasă vom avea pe cineva care să preia această lucrare”, a declarat viceprimarul Aurel Popescu. (Dacă figurezi în Biroul de Credit nu înseamnă neaparat că nu mai poți lua un credit de la noi. Aplică acum)

O săptămână plină de licitații

În această săptămână Primăria Târgu Jiu va derula mai multe licitații pentru proiecte importante ale orașului. Printre ele și modernizarea și reabilitarea Căii Eroilor. „Mai avem și licitația pentru Colegiul Național Spiru Haret, o lucrare de un milion 400 de mii de euro la care sperăm să nu mai avem probleme. Pe data de 8 iulie e stabilită o altă licitație pentru Casa de Cultură iar pe data de 9 iulie avem licitații stabilite pentru Pasarelă, pentru Calea Eroilor și pentru grupul electrogen necesar funcționării Stadionului. Sperăm să nu fie probleme și să trecem la
faza următoare”, a mai declarat viceprimarul municipiului Târgu Jiu.

Sursa Impact in Gorj

Articole recomandate

Accident grav de circulație un autoturism a rupt un stâlp

admin

O elevă de nota zece din Gorj a rămas însărcinată la doar 13 ani. Toți au înlemnit când au aflat cine a lăsat-o gravidă

admin

280 de mii de lei – Profit de pe urma parcării de la Rodna.

admin

ROMANESCU ȘI IORDACHE, RIVALI?

admin

Deputat: Pentru CEO au intervenit doi miniștri

admin

Târgujienii sunt așteptați în parc pentru a privi Luna prin telescop

admin

Al doilea focar de pestă porcină africană în județul Gorj. Este în apropiere de Târgu Jiu

admin

Bărbat căutat de polițiști, după ce și-a pierdut banii într-un magazin din Gorj

admin

Cel mai tare ou roșu

admin

Viorica Băltărețu hărțuită din nou de primarul comunei Albeni: pusă să dea explicații de ce a stat de vorbă câte 10 minute cu trei cetățeni

admin

AVANSĂRI ÎN GRAD DE ZIUA PROTECȚIEI CIVILE

admin

La plimbare cu mașina, fără permis

admin

INVESTIȚIA DE PE RÂUL JIU, ÎN PERICOL

admin

S-a încheiat evaluarea șefilor din Primărie

admin

Afirmații grave despre conducerea Spitalului Județean de Urgență făcute de medicul Bogdan Niculescu

admin

Lasă un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și manipularea datelor dvs. pe acest site web.

Acest site utilizează cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Accept Citește mai mult