Opinia Gorjului

Iordache vrea performanță la CEO, cu amatori

Schimbarea Consiliului de Supraveghere de la CEO a creat dispute pe scena politicii gorjenești. Liderul ALDE Gorj nu recunoaște că a tras sfori pentru ca cei doi membri din organizația județeană să ajungă în pozițiile ocupate. Iordache vorbește deja despre strategii de viitor care vizează în primul rând disponibilizări la CEO.

Fostul director de la Oficiul de Cadastru Gorj, Marius Mănescu și Marius Dumitrașcu, un om de afaceri cu firme prin capitală, sunt cei doi gorjeni care fac parte din Consiliul de Supraveghere al CEO. Ambii sunt membrii ai organizației ALDE Gorj însă despre vorba pusă de președintele organizației județene la București, nimeni nu vorbește. Iordache se îmbată cu apă  și spune că oamenii lui au fost selectați pe criterii de performanță. „S-au făcut niște proceduri au fost selectați niște oameni, dintre ei sunt doi de la noi din județ. Mănescu este unul dintre specialiștii în Cadastru și Dumitrascu, care este și secretar de stat, în el își pune mari speranțe inisterul”.

Boza, schimbat?!

Miza cea mare este schimbarea directoratului CEO. Iordache crede că mai mulți angajați ar trebui să fie dați afară.  „Vor urma epurări strict profesionale, au supt din această companie până când nu mai au ce. Suntem așa cum am spus și în campania electorală, oameni care nu vrem decât performanță și vrem să meargă
treaba în județul acesta.

Va fi totul foarte transparent dacă vom avea noi un cuvânt de spus. Vor trebui să plece acești consilieri care ia banii degeaba. Sunt pline birourile de așa ceva, oameni care nu știu ce-i cu ei pe acolo. Nu mă interesează dacă pleacă Boza, nu e treaba mea, eu cred totuși că ar trebui schimbat”, a declarat mai declarat Ion Iordache.

Sursa Impact in Gorj

Articole recomandate

Dragnea: ”Mai rău și mai toxic decât Băsescu”

admin

Banța: Romanescu se dezbracă de caracter

admin

Angajații Primăriei Motru, școliți la Oradea

admin

Primarii, încurajați să dea statul în judecată

admin

SPRIJIN PENTRU ANULAREA TAXEI DE 2%

admin

Dragnea vine la Gorj pe 3 martie

admin

CĂLINOIU NU ȘTIE DACĂ E ÎN CĂRȚI LA PSD

admin

Tot mai multi primari fac greva pentru Drumul Expres. Weber: „Sper să nu trecem în partea cealaltă, când unii încearcă să culeagă laurii pe munca altora”

admin

INVESTIȚIILE, PRIORITARE LA ÎMPĂRȚIREA BUGETULUI

admin

ROMANESCU ȘI IORDACHE, RIVALI?

admin

Rotaru, de la Primărie, în politică

admin

PRO ROMÂNIA, SUPĂRAT PE PSD

admin

Săvoiu Ion: Spiritul aristocratic al românilor vs. Animale politice bolnave

admin

M. Amhar Azeth, ambasadorul Indoneziei, în vizită la Gorj

admin

PESTE DOUĂ MILIOANE DE LEI LA EUROPARLAMENTARE

admin

Lasă un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și manipularea datelor dvs. pe acest site web.

Acest site utilizează cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Accept Citește mai mult