14 octombrie 2019
Opinia Gorjului

Iordache, despre plecarea sa de la ALDE: „Nu vrem să ne țină cineva pe loc“

Ion Iordache, președintele ALDE Gorj, va lua o decizie cu privire la plecarea sa din fruntea partidului până la finalul săptămânii viitoare. Acesta a declarat este nemulțumit de colaborarea cu organizația centrală și de lipsa de implicare: „Suntem nemulțumiți de modul în care se colaborează între organizația județeană și cea centrală și atunci ne gândim să luăm o decizie, pentru că noi ne-am implicat pentru a face treabă, iar dacă nu putem să facem din cauza altora nu este în regulă.

Nu vrem să stăm să ne țină cineva pe loc. Vrem să facem și trebuie să găsim soluții. Nu mă nemulțumește neapărat ce s-a întâmplat la Ministerul Energiei și la CEO. Nu își asumă oamenii lucruri, nu vor să ia decizii, nu îi interesează ce întâmplă mai jos și așa mai departe“.

Decizia va fi luată în cadrul unei întâlniri

Președintele ALDE Gorj a declarat o decizie în acest sens va fi luată până la sfârșitul săptămânii viitoare: „Probabil că cel târziu săptămâna viitoare o să avem o întâlnire cu colegii și o să vedem ce putem să facem“. Marius Dumitrașcu, vicepreședintele ALDE Gorj, a fost numit în funcția de secretar de stat la Ministerul Energiei, preluând atribuțiile de energie pe bază de cărbune, și în cea de președinte al Consiliului de Supraveghere al Complexului Energetic Oltenia. Imediat, conducerea PSD Gorj a reacționat și lui Dumitrașcu i s-au retras atribuțiile și a rămas și fără funcția de președinte al Consiliului de Supraveghere“.

Sursa Impact in Gorj

Articole recomandate

CĂLINOIU NU ȘTIE DACĂ E ÎN CĂRȚI LA PSD

admin

Iordache vrea performanță la CEO, cu amatori

admin

Pasti se mulțumește cu postul de la ADIA

admin

DESPRE CÂRCIUMARU, NUMAI DE BINE

admin

Dat afară din PNL, Bobaru, așteptat în PSD!

admin

Consiliul județean a împărțit banii la primări

admin

Marcel Romanescu și Dan Vîlceanu nu vor să îngroape securea războiului. Vîlceanu: „Există o antipatie a domnului Romanescu”

admin

Cârciumaru: START-UP NATION, afacere pentru bișnițari

admin

Marcel Romanescu se mai vrea o dată primar, dar fără să fie la mâna lui Vîlceanu. Vezi cum îi răspunde liderul de la Gorj

admin

Alimente pentru viitorii alegători, la Câlnic

admin

Olguța Vasilescu și Codrin Ștefănescu, la Conferința de alegeri de la PSD Gorj. „În principiu, va veni și președintele Liviu Dragnea“

admin

Budăi vine să stea de vorbă cu minerii

admin

Ce spun liderii PNL și Pro România despre primirea lui Dian Popescu

admin

Zid de apărare în jurul viceprimarului PSD din Bustuchin

admin

Văcaru: „Nu știu dacă ne-a înjurat cineva”

admin

Lasă un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și manipularea datelor dvs. pe acest site web.

Acest site utilizează cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Accept Citește mai mult