24 august 2019
Opinia Gorjului

Iordache, despre plecarea sa de la ALDE: „Nu vrem să ne țină cineva pe loc“

Ion Iordache, președintele ALDE Gorj, va lua o decizie cu privire la plecarea sa din fruntea partidului până la finalul săptămânii viitoare. Acesta a declarat este nemulțumit de colaborarea cu organizația centrală și de lipsa de implicare: „Suntem nemulțumiți de modul în care se colaborează între organizația județeană și cea centrală și atunci ne gândim să luăm o decizie, pentru că noi ne-am implicat pentru a face treabă, iar dacă nu putem să facem din cauza altora nu este în regulă.

Nu vrem să stăm să ne țină cineva pe loc. Vrem să facem și trebuie să găsim soluții. Nu mă nemulțumește neapărat ce s-a întâmplat la Ministerul Energiei și la CEO. Nu își asumă oamenii lucruri, nu vor să ia decizii, nu îi interesează ce întâmplă mai jos și așa mai departe“.

Decizia va fi luată în cadrul unei întâlniri

Președintele ALDE Gorj a declarat o decizie în acest sens va fi luată până la sfârșitul săptămânii viitoare: „Probabil că cel târziu săptămâna viitoare o să avem o întâlnire cu colegii și o să vedem ce putem să facem“. Marius Dumitrașcu, vicepreședintele ALDE Gorj, a fost numit în funcția de secretar de stat la Ministerul Energiei, preluând atribuțiile de energie pe bază de cărbune, și în cea de președinte al Consiliului de Supraveghere al Complexului Energetic Oltenia. Imediat, conducerea PSD Gorj a reacționat și lui Dumitrașcu i s-au retras atribuțiile și a rămas și fără funcția de președinte al Consiliului de Supraveghere“.

Sursa Impact in Gorj

Articole recomandate

Bugetul, aprobat cu scandal, în șase ore

admin

Marcel Romanescu și Dan Vîlceanu nu vor să îngroape securea războiului. Vîlceanu: „Există o antipatie a domnului Romanescu”

admin

Încă un pas spre reducerea vârstei de pensionare

admin

Ninel Muja, Vicepreședintele Consiliului Județean Gorj a fost exclus din ALDE

admin

Declarații heirupiste: Tăriceanu, atac direct la managementul CEO

admin

MAI VREA O DATĂ ÎN SONDAJ

admin

Funcționarii Primăriei comunei Bumbești Pițic, ocupați cu prepararea mâncării

admin

Lider PLUS: „Județul Gorj este pe ultimul loc la investiții directe străine. Este ocolit pentru că, e din păcate, o clică politică aici care ține prizonieră, în sărăcie o mare parte din populația”

admin

PRIMAR ALDE, CURTAT DE PSD

admin

Romanescu, urecheat de liderii care-i țineau parte

admin

Prunariu: Sper să facem echipă bună în continuare pentru PSD Gorj.

admin

Președintele ALDE Gorj susține proiectele primarului Romanescu

admin

Dialog mut între primar și viceprimari

admin

Schimbare de planuri! Încă un sondaj, la PSD

admin

Rezultate parțiale alegeri europarlamentare 2019: PNL pe primul loc, după centralizarea a peste 96 la sută din voturile exprimate

admin

Lasă un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și manipularea datelor dvs. pe acest site web.

Acest site utilizează cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Accept Citește mai mult