26 februarie 2020
Opinia Gorjului

Incredibil! Ce declarații a făcut Gheorghe Dincă în fața procurorilor

Au ieşit la iveală şi declaraţiile oficiale ale inculpatul, pe care le-a dat pe 28 iulie 2019, în faţa procurorului Liviu Vasilescu. Detaliile criminalului din Caracal sunt incredibile!

Andreea Sava a prezentat, miercuri, în cadrul emisiunii ”Ediție specială”, declarațiile date de Gheorghe Dincă, pe 28 iulie, în fața procurorului Liviu Vasilescu.

“- În 24.07.2019, în jurul orei 10.00, a văzut fata pe marginea străzii în comuna Dobrosloveni și că el se întorcea de la Osica unde fusese să lase o piesă de mașină cuiva.

– Dincă spune că a aruncat din mers telefonul pe care i-l luase Alexandrei de pe bancheta din spate a mașinii, după ce o lovise și fata rămăsese nemișcată cu capul căzut în față, rezemat de scaunul din față.

– Dincă declară că a aruncat telefonul într-un loc din zona stadionului, pe lângă care trece un pârâu, l-a traversat și a aruncat telefonul peste gard. Fata nu își revenise.

– Când a ajuns acasă, Dincă afirmă că fata tot nu își revenise, a băgat mașina în curte pentru că a observat că pe stradă erau două femei polițist, a scos-o din mașină pe fată după ce i-a legat mâinile cu cureaua de la pantaloni și a dus-o în casă”

“- Dincă afirmă că Alexandra și-a revenit în casă și i-a dat să bea o cafea.

– Dincă spune că fata i-a dat un număr de telefon să sune ca să spună de ea că e la o prietenă și, după ce fata i-a spus că se simte rău, l-a rugat să se ducă să îi cumpere medicamente . A plecat, dar “am uitat să iau medicamente și am fost doar la cumpărături”.

– “Nu am luat de la fată vreo brățară roșie pe care să o fi aruncat în vreo curte. Nu îmi amintesc acest lucru. Nu îmi amintesc să fi plecat spre Craiova în acea zi”

– Între orele 9-12, Dincă spune că a fost în oraș și a băut un ceai, după ce legase pe Alexandra la picioare și mâini cu sfoară și îi pusese bandă pe ochi.

– “Am intrat în casă și am deschis ușa și am observat că fata se dezlegase de la pat și umbla legată la picioare, având telefonul în mână”

– Conform declaraței, a urmat o altercație, Dincă a pleznit fata și aceasta a căzut lângă o masă. Dincă a văzut că nu mai mișcă și că “îi curge sânge din nas și din urechea dreaptă”.

După ce a lovit-o și Alexandra a căzut la pământ, Dincă susține că și-a dat seama că fata a murit așa că ar fi trecut la etapa scăpării de cadavru. A învelit-o într-o husă de pat cu elastic și a pus-o în butoiul din curtea sa în picioare.

Sursa Cancan

Articole recomandate

Gheorghe Dincă a rupt tăcerea. A povestit cu lux de amănunte ce i-a făcut Alexandrei: “Am lovit-o și…”

admin

Jaf ca-n filmele cu proști! Hoț căutat de polițiști după ce a încercat să fure dintr-o bancă

admin

De ce nu a sărit nimeni în apărarea medicului ginecolog rupt cu bătaia într-un spital din Galați

admin

Un tânăr de 19 ani din Zalău s-a spânzurat în închisoare, după încercase să evadeze

admin

Ce salariu câștiga lunar Ionel-Sorinel Vasilca, fostul director de la STS

admin

Rechizite gratuite în valoare de 250 de lei, pentru elevii din România. Ce trebuie să facă părinții

admin

Schimbare majoră în Codul Rutier. Toți șoferii trebuie să știe asta

admin

”Temerile unor operatori legate de OUG 114 au contribuit la influențarea cursului de schimb”

admin

Veşti bune pentru românii care aşteaptă restituirea taxei auto

admin

Accident înfiorător în Timișoara! Doi oameni au murit, iar doi copii sunt în comă, după ce un șofer a intrat pe contrasens

admin

Clipe de groază, la Cluj! Un jandarm se zbate între viață și moarte după ce a fost lovit cu un scaun în cap de un suporter

admin

Aveți grijă! Acestea sunt aplicațiile de editare foto care vă fură banii

admin

Criminalul tinerei din Bragadiru a fost prins în Mamaia. Ce a scris bărbatul pe o foaie și de ce nu a furat bolidul Manuelei Mustăţea

admin

Doliu uriaș într-o familie celebră din România. “Pierderea este aproape imposibil de realizat”

admin

A murit Leo Iorga !

admin

Lasă un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și manipularea datelor dvs. pe acest site web.

Acest site utilizează cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Accept Citește mai mult