Opinia Gorjului

Incident în Primăria Târgu Jiu! Protagoniștii: Tudor și Belgher

S-au luat la ceartă pe holurile Primăriei Târgu Jiu. Situația tensionată dintre viceprimarul Adrian Tudor și fostul consilier local din Alimpești, Leonida Belgher, se lasă cu plângeri la poliție după ce ultimul l-a agresat verbal pe social-democrat. Incidentul a avut loc cu spectatori, Belgher fiind acuzat că amenință funcționarii Primăriei.

Viceprimarul Adrian Tudor este hotărât să facă o plângere la poliție după ce fostul consilier de la Alimpești l-a agresat, zilele trecute. Alesul susține că Belgher a ajuns să facă legea în Primăria Târgu Jiu, trăgând la răspundere pe oricine îi iese în cale. ”Nu este pentru prima dată când mie, personal, mi se întâmplă acest lucru. Un om ce are probleme cu legea, Leonida Belgher, care trebuie să efectueze muncă în folosul comunității, stă pe holurile primăriei. Pe mine m-a agresat verbal, o să merg să fac plângere la poliție. Dânsul se află în timpul unor ore pe care trebuie să le facă în folosul comunității, și, am aflat cu stupoare că au fost amenințați inclusiv funcționari din primărie.

Îl rog public pe domnul Romanescu să înceteze colaborarea cu acești oameni certați cu lege pentru că au ajuns funcționarii publici să vină cu frică la serviciu. Cetățenii se uită consternați când vin în primărie și văd că acest individ iese dintr-un biroul unde se lucreză cu documente clasificate. Lucrurile trebuie să intre într-o normalitate, cei certați cu legea trebuie să stea la pușcărie, nu să vină ei să spună ce este bine pentru această comunitate”, a declarat viceprimarul Adrian Tudor.

Ceartă cu repetiție

Viceprimarul susține că nu este pentru prima dată când Belgher intră în conflict cu el. “Acest incident nu este singular. A mai venit și peste mine în biroul. A plecat folosind expresia “o să-mi arate el mie”. Acest om certat cu legea stă în cabinetul primarului, nu poți să intri la primar că dai peste acest Belgher. Nu înțeleg de ce a ajuns să facă muncă în folosul comunității în Primăria Târgu Jiu. Dacă ai buletin de Alimpești du-te domne acolo! Vă dați seama ce imagine are la Primărie?! El stă acolo pe hol, crează o admosferă nefavorabilă, că dacă și-ar efectua orele tot ar fi ceva. Aceștia sunt oamenii din jurul lui Romanescu: Leonida Belgher, Sanda Iliuță. Suntem un oraș care vrem să fim european, turistic, însă, promovăm astfel de personaje”, a mai declarat viceprimarul Municipiului Târgu Jiu.

Cu ceasul la ușă

Belgher cataloghează situația ca fiind ceva minor. “Nu-l consider incident. Am luat foc când l-am văzut că a intrat la 9.15 pe ușa primăriei. I-am spus doar: “la ora această se vine la serviciu?!”

Instanța a decis

Primarul susține că l-a îndemnat pe viceprimar să fac tot ceea ce trebuie pentru a-și apăra imaginea. Marcel Romanescu afirmă că Belgher face doar ce a dispus instanța.

“Am fost informat de către Ionuț Jilăveanu de ceea ce s-a întâmplat, nu eram în instituție când a avut loc incidentul. Nu-mi imagineam că se va ajunge la o asemenea situație! A fost o dispută verbală, doamne-ajută că nu s-a ajuns la altceva! Domnul Belgher execută 100 de ore în folosul comunității. Așa i-a dat judecătorul, nu am dispus noi! Eu, personal mi-aș fi dorit să-l văd pe stradă la muncă, însă, în dispozitivul sentinței este specificat că trebuie acele 100 de ore, de muncă, făcute în interiorul Primăriei”, a declarat primarul Marcel Romanescu.

Sursa Impact in Gorj

Articole recomandate

Tot mai multi primari fac greva pentru Drumul Expres. Weber: „Sper să nu trecem în partea cealaltă, când unii încearcă să culeagă laurii pe munca altora”

admin

Ion Ișfan candidat la Consiliul Județean Gorj

admin

Ciolacu şi Barna vor demisiona din parlament

admin

Lider de partid s-a plimbat cu motocicleta în Vinerea Mare

admin

Bobaru radiat din PNL. „Colegii mei nu au avut altceva de făcut decât să ridice mâna la excluderea mea”

admin

Consilierii “dobitoci” au în plan să-l dea pe primarul Romanescu în judecată

admin

Schimbare de planuri! Încă un sondaj, la PSD

admin

Credit pentru CEO, în problema achiziționării certificatelor de CO2

admin

Scandal la ședința Consiliului Local Fărcășești

admin

Liberalul Mihai Paraschiv a demisionat din Consiliul Local

admin

Ciprian Florescu a fost numit secretar de stat în Secretariatul General al Guvernului

admin

Văcaru: „Nu știu dacă ne-a înjurat cineva”

admin

Guvernul Orban a picat. Moţiunea de cenzură a fost adoptată cu 261 de voturi

admin

Mihai Weber are vești bune pentru angajații CEO! Spor de 4 luni la fiecare an lucrat în condiții deosebite

admin

Nu mai prea vrea la primărie! Vili Pasăre vrea la București!

admin

Lasă un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și manipularea datelor dvs. pe acest site web.

Acest site utilizează cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Accept Citește mai mult