24 ianuarie 2020
Opinia Gorjului

Ies scântei după schimbările de la Transloc. Viceprimar: ”Consiliul de Administrație e posibil să aibă probleme”

Liberalul Mihai Paraschiv s-a instalat deja în fruntea societății Transloc. Consiliul de Administrație a validat rezultatul concursului chiar dacă social-democrații susțin că este ilegală acțiunea. Viceprimarul Aurel Popescu susține că această mișcare nu este „în regulă”.

„Am semnat contractul de mandat cu Consiliul de Administrație pe 4 ani. Nu pot să spun că nu a fost o primire călduroasă și sper ca în cel mai scurt timp să pot să-mi fac o idee a ceea ce se întâmplă în cadrul unității. Domnul Căilean ocupă funcția de director tehnic și încercăm să deblocăm situația în cel mai scurt timp”, a declarat Mihai Paraschiv.

„În ceea ce privește renunțarea la mandatul de consilier: Încă sunt în faza de analiză a situației, vreau să văd dacă pot să rămân consilier local din informarea trimisă de ANI nu există nicio incompatibilitate între cele două poziții dar mai am nevoie de încă o confirmare a acestei poziții”.

După validare, probleme!

Viceprimarul Aurel Popescu este sceptic în privința validării concursului. „Sunt foarte curios să văd dacă actualul Consiliu de Administrație va valida un concurs care nu știm în ce condiții a fost organizat. În urmă cu aproximativ un an, tot acest consiliul de administrație a semnat un contract de mandat pentru 4 ani pentru directorul Transloc, Vasile Căilean. Ar fi al doilea contract de mandat pe care acest Consiliu l-ar semna și nu știu dacă este tocmai în regulă. Dacă își va permite să semneze și al doilea contract de mandat, cu siguranță Consiliul de Administrație e posibil să aibă probleme.

Eu nu aș vrea să se nască tot felul de probleme, pentru că suntem sătui de problemele pe care le-au făcut persoane care nu știu ce înseamnă responsabilitatea unei astfel de funcții. O să discut și eu cu domnul Căilean. Nu pot fi făcute propuneri așa, în spațiul public, la modul – haide că te punem director tehnic sau consilier personal. Aceste lucruri se discută în alt cadru. Pentru a fi director tehnic este nevoie de un concurs. Pentru a fi consilier personal nu este nevoie de concurs, dar nu are nicio garanție că acea funcție nu se va desființa peste o săptămână sau două. Nu îl cred pe Vasile Căilean atât de naiv încât să creadă în aceste speculații aruncate în spațiul public, poate doar pentru a depăși acest moment sensibil. O să vedem dacă Consiliul de Administrație își va permite luxul să semneze al doilea contract de mandat, atâta timp cât a desemnat deja un contract pe 4 ani pentru Vasile Căilean”, a declarat viceprimarul Aurel Popescu.

Sursa Impact in Gorj

Articole recomandate

PSD Gorj se debarasează de primarii trădători. Primul: Ion Ciocea!

admin

Biroul Electoral Central a RESPINS alianța USR-PLUS

admin

Sfatul lui Băsescu pentru tinerii gorjeni: „Consolidați-vă în meseria voastră și pe urmă plecați către politică”

admin

CIOLOȘ: BRÂNCUȘI NU ESTE PUS ÎN VALOARE

admin

MIHAI WEBER, NOUL LIDER AL PSD GORJ

admin

Romanescu îi bate obrazul lui Iordache. „Domnul Iordache se contrazice”

admin

Vîlceanu: Romanescu mi-a lăsat impresia că vrea să plece!

admin

Weber: Toate forțele trebuie să se concentreze către Ciprian Florescu

admin

Rușeț, adeziune a PMP. „Cred că a venit momentul să mă implic în viața politică a acestui județ!”

admin

Noul Guvern Orban, învestit cu 240 de voturi în Parlamentul României

admin

Mihai Weber: Ion Iordache a dat dovadă de imaturitate politică

admin

Mesaj pentru noii vicepreședinți PSD Gorj: Echipa poate fi modificată în orice clipă dacă nu se ating criteriile de performanță pe care le impunem

admin

TUDOR: CSM, O NOUĂ VACĂ DE MULS?

admin

Primarul Romanescu urmează să numească un administrator public

admin

Bucurescu își ia „la revedere” de la PSD în Conferința de Alegeri. „Orice om în viață își alege mai multe variante”

admin

Lasă un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și manipularea datelor dvs. pe acest site web.

Acest site utilizează cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Accept Citește mai mult