Opinia Gorjului

Ies scântei după schimbările de la Transloc. Viceprimar: ”Consiliul de Administrație e posibil să aibă probleme”

Liberalul Mihai Paraschiv s-a instalat deja în fruntea societății Transloc. Consiliul de Administrație a validat rezultatul concursului chiar dacă social-democrații susțin că este ilegală acțiunea. Viceprimarul Aurel Popescu susține că această mișcare nu este „în regulă”.

„Am semnat contractul de mandat cu Consiliul de Administrație pe 4 ani. Nu pot să spun că nu a fost o primire călduroasă și sper ca în cel mai scurt timp să pot să-mi fac o idee a ceea ce se întâmplă în cadrul unității. Domnul Căilean ocupă funcția de director tehnic și încercăm să deblocăm situația în cel mai scurt timp”, a declarat Mihai Paraschiv.

„În ceea ce privește renunțarea la mandatul de consilier: Încă sunt în faza de analiză a situației, vreau să văd dacă pot să rămân consilier local din informarea trimisă de ANI nu există nicio incompatibilitate între cele două poziții dar mai am nevoie de încă o confirmare a acestei poziții”.

După validare, probleme!

Viceprimarul Aurel Popescu este sceptic în privința validării concursului. „Sunt foarte curios să văd dacă actualul Consiliu de Administrație va valida un concurs care nu știm în ce condiții a fost organizat. În urmă cu aproximativ un an, tot acest consiliul de administrație a semnat un contract de mandat pentru 4 ani pentru directorul Transloc, Vasile Căilean. Ar fi al doilea contract de mandat pe care acest Consiliu l-ar semna și nu știu dacă este tocmai în regulă. Dacă își va permite să semneze și al doilea contract de mandat, cu siguranță Consiliul de Administrație e posibil să aibă probleme.

Eu nu aș vrea să se nască tot felul de probleme, pentru că suntem sătui de problemele pe care le-au făcut persoane care nu știu ce înseamnă responsabilitatea unei astfel de funcții. O să discut și eu cu domnul Căilean. Nu pot fi făcute propuneri așa, în spațiul public, la modul – haide că te punem director tehnic sau consilier personal. Aceste lucruri se discută în alt cadru. Pentru a fi director tehnic este nevoie de un concurs. Pentru a fi consilier personal nu este nevoie de concurs, dar nu are nicio garanție că acea funcție nu se va desființa peste o săptămână sau două. Nu îl cred pe Vasile Căilean atât de naiv încât să creadă în aceste speculații aruncate în spațiul public, poate doar pentru a depăși acest moment sensibil. O să vedem dacă Consiliul de Administrație își va permite luxul să semneze al doilea contract de mandat, atâta timp cât a desemnat deja un contract pe 4 ani pentru Vasile Căilean”, a declarat viceprimarul Aurel Popescu.

Sursa Impact in Gorj

Articole recomandate

Mesaj pentru Marcel Romanescu : „E liber să facă ce vrea”

admin

Vezi când începe recepția la Stadionul Municipal!

admin

Biroului politic teritorial al filialei ALDE Gorj a fost dizolvat

admin

Primarul comunei Albeni s-a reclamat singur la ITM Gorj

admin

Ion Ișfan candidat la Consiliul Județean Gorj

admin

Liberalul Victor Banța este de astăzi funcționar în cadrul primăriei Motru

admin

Marcel Romanescu și Dan Vîlceanu nu vor să îngroape securea războiului. Vîlceanu: „Există o antipatie a domnului Romanescu”

admin

Primari de la PNL și de la ALDE au participat la întâlnirea cu Viorica Dăncilă

admin

Lider de partid s-a plimbat cu motocicleta în Vinerea Mare

admin

Ciprian Florescu a fost numit secretar de stat în Secretariatul General al Guvernului

admin

Sfatul lui Băsescu pentru tinerii gorjeni: „Consolidați-vă în meseria voastră și pe urmă plecați către politică”

admin

Propunere: Pisc, secretar de stat în Ministerul Economiei!

admin

Mihai Weber: „Este un act de dezertare, o fugă de responsabilitate”

admin

Tudor: Romanescu nu a învins PSD la Târgu Jiu, ci l-a învins pe Dan Vîlceanu. Romanescu: Și la bine și la rău mergem împreună, orice ar fi!”

admin

PMP Gorj a anunțat încă trei candidați la primariile din județ

admin

Lasă un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și manipularea datelor dvs. pe acest site web.

Acest site utilizează cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Accept Citește mai mult