Opinia Gorjului

Fostul prefect Florescu, îl va investi în funcție pe noul prefect Rujan

Fostul prefect, Ciprian Florescu, a intrat în pâine la MAI. Potrivit sarcinilor de serviciu oficilului îi revine sarcina de a veghea asupra buna funcționare a Instituțiilor Prefectului din întreaga țară. O primă sarcină serioasă o va avea tot la Târgu Jiu, Florescu urmând să-l investească în funcție pe noul prefect Cristian Rujan.

„La prima oră m-am prezentat la post, pentru că decizia doamnei prim-ministru a fost publicată în monitorul oficial. Am și avut o primă întrevedere cu domnul viceprim-ministru și ministru al Afacerilor Interne, domnul Mihai Fifor. Am preluat atribuțiile pentru funcția de secretar de stat în cadrul MAI și, pentru că nu e timp de adaptare, intrăm direct în problematica specifică ministerului. E îmbucurător faptul că ceea ce voi face aici are elemente comune cu activitatea de prefect, funcție pe care am ocupat-o timp de aproape doi ani și jumătate la Gorj.

Poziția pe care o ocup în acest moment are în atribuții coordonarea Instituțiilor Prefecților din județe și municipiul București, pe toată problematica, incluzând aici și serviciile județene de Permise – Înmatriculări și Pașapoarte”, a declarat Ciprian Florescu pentru un post de radio local.

Pe când investirea?

În ceea ce privește numirea noului prefect, e chestiune de câteva zile. Florescu îi va fi alături noului șef de la Prefectura Gorj. „Nu pot să spun la acest moment când va fi instalat noul prefect de Gorj. Trebuie să așteptăm momentul în care va fi semnată hotărârea de guvern în ceea ce privește numirea noului prefect și publicarea sa în monitorul oficial.

Din acel moment va fi vorba doar de câteva zile până la instalarea pe funcție. Voi fi prezent la instalarea noului prefect de Gorj, domnul Cristinel Rujan, în funcție de dispoziția domnului viceprim-ministru. Dacă voi fi desemnat să particip la învestirea în funcție a noului prefect, o voi face cu tot dragul, mai cu seamă că ar însemna să mă întorc în mijlocul foștilor colegi, alături de care am activat în ultimii doi ani și jumătate”.

Câștigul Gojului

Din postura noii funcții Ciprian Florescu vorbește despre un sprijin mult mai consistent în ceea ce privește rezolvarea problemelor Gorjului.

„Atunci când vine vorba de o astfel de numire, sigur că pot exista și critici, și laude. Fiecare este liber să spună ce gândește. Din poziția pe care mă aflu astăzi vreau să dovedesc celor care se îndoiesc de importanța ei că a fi secretar de stat la MAI poate să dea o greutate în ceea ce privește soluționarea multora dintre problemele cu care se confruntă și județul Gorj. Fiind județul în care am activat, este un județ care, evident, îmi va rămâne în atenție și îmi voi concentra activitatea și pe specificul județului Gorj.

Știind foarte bine problemele cu care se confruntă județul nostru, va fi foarte important ca, pe lângă chestiunile generale, să venim cu un sprijin consistent în soluționarea problemelor din Gorj. Vă garantez că atâta vreme cât voi sta pe această poziție voi face tot ce este posibil, luând în calcul atribuțiile mele, pentru a sprijini județul Gorj”, a mai declarat oficialul.

Sursa Impact in Gorj

Articole recomandate

Noi promisiuni pentru finalizarea variantei de ocolire a municipiului Târgu Jiu

admin

Tânără din Bâlteni, acuzată de tentativă de omor. A lovit cu un cuțit un bărbat

admin

Amenzi pentru nerespectarea măsurilor pentru limitarea răspândirii coronavirus

admin

Au primit bani dar sunt cu gândul la noi sume! Edili gorjeni se plâng că nu au bani de cofinanțări

admin

Turiștii ar putea să ajungă la Rânca pe un nou drum

admin

Geamul unei mașini de poliție, spart de un tânăr de 22 de ani

admin

Romanescu și-a pierdut răbdarea. Îi cere lui Sarcină să mărească echipele care muncesc pe stadion

admin

Obiective de infrastructură rutieră din Gorj, încă în fază de licitație

admin

Doi adolescenți din Motru, în arest după ce au furat bani dintr-un autoturism

admin

Tânără de 25 ani a ajuns în spital după ce a fost bătută de iubitul ei

admin

Copil lovit de o mașină în timp ce traversa strada pe trecerea de pietoni, la culoarea verde

admin

Proiect pentru asfaltarea unui nou drum turistic

admin

Complexul Energetic Oltenia a economisit aproximativ 60 de de milioane de euro

admin

Un deținut din Gorj s-a spânzurat, în ziua în care cererea de eliberare condiționată i-a fost amânată

admin

Ion Călinoiu înlocuit de la șefia ”Apelor Române” Gorj

admin

Lasă un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și manipularea datelor dvs. pe acest site web.

Acest site utilizează cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Accept Citește mai mult