Opinia Gorjului

Florin Călinescu a anunțat că se desparte de PRO TV

Florin Călinescu (65 de ani) a anunțat că se desparte de PRO TV, implicit de „Românii au talent”, emisiunea cu cea mai mare audiență din România. Este pentru a doua oară când Florin Călinescu își anunță de despărțirea de Pro Tv. Actorul a făcut și primele declarații despre plecarea sa de la postul condus odinioară de Adrian Sârbu, chiar la noua televiziune a acestuia, Aleph News.

”Fiecare parte spune ceea ce consideră că trebuie să spună. Eu am negociat doar acum cinci ani și nu este vorba despre o negociere financiară niciodată. Banii, pentru mine, din meseria asta au fost o consecință atunci când Adrian Sârbu a venit cu ideea construirii acestei televiziuni. Am zis că e tralala și cu asta basta. Mi-a zis să vin dimineața la 07:00, că îmi pune un microfon în față și o lumină și mi-a zis să fac ceea ce știu eu cel mai bine, adică să vorbesc. Părea o aventură atunci, cred că ține de orice se face la un moment dat și se poate construi sau se poate altera. Nu mai este valabil sloganul de acum 20 de ani. Nu mai este nici pe departe ceea ce domnul Sârbu a realizat, pentru că lucrurile atunci aveau o emoție, aveau o particularitate, o energie care începea cu creație, în primul rând adresată poporului nostru, generațiilor tinere care azi sunt mature. Noi aveam tot timpul grijă să preluăm generațiile în fiecare an. Azi putem să vorbim despre un canal de filme cu ceva publicitate. Spiritul Pro nu mai există”, a spus Florin Călinescu, la Aleph News.

“Nu am obosit de atâta ProTV, pentru că atunci când mă duc la muncă eu nu mă uit la siglă. Este curios pentru mine, pentru că pot să-mi închipui doar eu. Era un lucru făcut de la început pentru un telespectator pe care nu îl cunoșteam, dar îl știam și asta a făcut să țină ani de zile. Acum este vorba doar despre puterea unui brand de telecomandă, care merge dintr-o inerție. De altfel, fisurile au început să apară pe ici pe colo”, a adăugat actorul.

Actorul are în vedere deja un alt proiect de televiziune. Actorul vrea să se întoarcă la satira politică, care l-a consacrat pe vremea când făcea “Chestiunea zilei”.

“Chiar de două ori am plecat de la ProTV. Dacă am plecat atunci când era bunul meu prieten, Adrian Sârbu, vă dați seama că acum nu mai există niciun considerent de natura celor de atunci: prietenie de o viață, muncă făcută împreună. Tot ce am făcut atunci și acum am făcut-o pentru public? Chiar și mie mi se pare că atunci politica era într-o perioadă romantică, azi ar trebui tratată cu prioritate într-un talk show politic de satiră și mă bate gândul să fac acest lucru. Dacă mai fac această meserie, ar trebui să mă întorc la ceea ce m-a consacrat cu adevărat, satira politică”, a mai spus Călinescu.

Radio Infinit

Articole recomandate

Slujba de Bobotează va fi păzită de jandarmi

admin

VIDEO. Primele imagini cu italianul cu coronavirus în România. A fost surprins într-o primărie din Gorj

admin

Tânăr reținut în urma unor pecheziții la traficanți de droguri

admin

Minivacanța a adus sute de turiști în stațiunea montană Rânca

admin

O nouă întâlnire între cabanieri și autorități, la Rânca. Vor apărea noi parcări și va crește vieza maximă pe Transalpina

admin

Fermierii gorjeni nu își mai pot vinde animalele pe internet.

admin

Oamenii de afaceri vor parcări în Târgu Jiu. Romanescu le dă girul!

admin

Iuliu Călina, fostul viceprimar al oraşului Târgu-Cărbuneşti, a decedat

admin

Starea de alertă se prelungeşte cu încă 30 de zile

admin

Buget votat. Consiliul Județean dispune de 160 de milioane de lei

admin

O prima tranșă de tablete au ajuns la Inspectoratul Școlar Județean Gorj

admin

Prefectura Gorj a rămas fără șefi

admin

Romanescu și-a pierdut răbdarea. Îi cere lui Sarcină să mărească echipele care muncesc pe stadion

admin

Conducerea Spitalului Județean de Urgență, decapitată. „Este un nou început pentru spital“

admin

Șeful din Poliția Locală Târgu-Jiu care a bătut un om pe stradă a fost suspendat din funcție

admin

Lasă un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și manipularea datelor dvs. pe acest site web.

Acest site utilizează cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Accept Citește mai mult