13 noiembrie 2019
Opinia Gorjului

Fermierii vor primi subvenţiile la timp, în luna octombrie

Cei un milion de fermieri vor primi subvenţiile la timp în luna octombrie, a afirmat duminică, la Mamaia, ministrul Agriculturii, Petre Daea.

„Rămânem aceeaşi, rămânem în dispozitivul de muncă, pentru a da răspuns la problemele pe care le ridică ţara. Iar de la (…) 16 octombrie, pentru cei un milion de fermieri, Guvernul României are posibilitatea să dea subvenţiile la timp aşa fel încât să dăm ţării ceea ce este necesar. Nu există loc, nu există localitate, nu există persoană care să stea departe de agricultură, este imposibil, este existenţa noastră. Dar rezultatele pe care le obţinem se regăsesc în munca acestor oameni, o parte dintre ei sunt aici”, a declarat Daea, la întâlnirea conducerii PSD cu Organizaţia de Pensionari a PSD, care are loc la Mamaia, conform Agerpres.

Ministrul Agriculturii şi-a începutul discursul prin adresarea unui „salut de respect tuturor făuritorilor de hrană ai ţării – fermierilor români” şi a calificat ziua de 1 septembrie ca fiind „un moment istoric pentru pensionari şi Guvern”.

„Ne întâlnim cu bucuria de a face şi de a ne respecta cuvântul dat în campania electorală de către un guvern responsabil. Am promis că facem. Dovada este astăzi, am promis că muncim, pentru că dumneavoastră dovada o vedeţi.

Am promis că dăm fermierilor români – o parte sunteţi dumneavoastră aici. Mulţi fermieri au vârsta de pensie, dar n-au lăsat plugul, n-au ridicat plugul din brazdă odată cu 65 de ani de vârstă şi astăzi lucrează pământurile României. Facem acest lucru din respect pentru naţie, pentru ţară, pentru oameni, pentru fii ei, pentru dumneavoastră, părinţii realizărilor de astăzi.

În România dumneavoastră (…) aţi construit ceea ce există astăzi. Iată respectul zilei, dar mai ales încrâncenarea pentru viitor. Aud mereu tot felul de interpretări, care mai de care mai apocaliptice. Aici este un guvern responsabil. (…) condus de o persoană care prin calm, prin bun simţ, prin echilibru, prin stare de bine în fiecare zi, cu zâmbetul pe buze construieşte prin decizii corecte la Guvern şi dumneavoastră le-aţi putut vedea aici”, a mai afirmat ministrul Daea.

Sursa Impact in Gorj

Articole recomandate

S-au stabilit operatorii de calculator, urmează președinții de secție și locțiitorii!

admin

Creațiile de la Festivalul Strad’Art au fost finalizate. Cum arată lucrările

admin

Profesoară de Limba și Literatura Română de la școala din Bengești Ciocadia, cercetată de poliție pentru că a bătut un elev

admin

Pandurii a câștigat procesul cu acționarii

admin

Anchetă la cele mai importante firme de servicii funerare. „Protopopul Câmpeanu dorește eliminarea noastră de pe piață“

admin

Din nou emoții. Ministrul nu a semnat, încă, actul de predare–primire al Stadionului Municipal. Romanescu: „Până joi nu voi da drumul la invitații

admin

Averea lui Capotă sub sechestru asiguratoriu

admin

Gazonul de pe Stadionul Municipal, în pericol de a fi afectat de numărul mare de meciuri

admin

Echipele de la CNET și CNTV s-au calificat la faza finală a concursului de robotică

admin

Spațiile din cadrul Stadionului Municipal, închiriate la bucată de Primăria Târgu Jiu

admin

Un medic din Spitalul Județean a anunțat că vrea să-i ia locul lui Capotă

admin

Contribuabilii care au restanțe la taxele impozitele locale pot scăpa de penalități

admin

Zilele Municipiului Târgu Jiu, cu aprobare de la Prefectură

admin

Societatea din Târgu Cărbunești a omului de afaceri Irinel Columbeanu, datorii de 600.000 de lei la bugetul local

admin

Ion Caramitru și Horațiu Mălăele, premiați de UCB

admin

Lasă un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și manipularea datelor dvs. pe acest site web.

Acest site utilizează cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Accept Citește mai mult