Opinia Gorjului

Fără sprijinul PNL, Bobaru va candida ca independent! „Bumbeștenii vor hotărî, nu domnul deputat Vîlceanu”

Primarul din Bumbești Jiu răspunde atacurilor lansate de președintele PNL Dan Vîlceanu. Constantin Bobaru îi reamintește liderului județean că a scăpat din mână organizația când a ales aparițiile la TV și nu dialogul cu membrii de partid. Edilul este hotărât să mai ia un mandat la Sadu chiar dacă va candida fără o susținere politică în spate.

După ce Vîlceanu l-a acuzat pe Bobaru că a vândut iluzii false locuitorilor din Bumbești Jiu în privința Uzinei Mecanice Sadu, edilul îi amintește deputatului că încă nu a făcut nimic pentru județul care l-a trimis în Parlamentul României. „E foarte ușor să arunci cu noroi în cei care încearcă să facă ceva. Eu sunt convins că banii vor veni. Îl informez pe domnul onorat deputat al PNL Gorj că s-a semnat fila de buget așa cum am spus, UM Sadu deja a primit oficial aceste înscrisuri și sunt la momentul de față toate documentele pentru a fi încărcate în sistemul public de achiziții, pentru a fi achiziționate primele echipamente. Îi mulțumesc domnului deputat pentru sugestii, dar asta este strict treaba mea și a comunității care m-a ales.

Chiar îi recomand cu tărie să ia exemplu de la unii oameni care, de-a lungul timpului, au lăsat amprente pe unde au trecut, nu neapărat primarul din Bumbești Jiu. Sunt multe personalități publice care au lăsat amprente pozitive pe unde au trecut, nu numai gargară din asta ieftină la televizor și în presă. În afară de asta, n-am văzut nimic”.

Politica din spatele televizorului

Bobaru susține că Vîlceanu ar trebui să lase deoparte orgoliile politice când vine vorba despre vreun sprijin acordat comunității din Gorj. Edilul afirmă că politica nu se face doar la televizor ci în teren, alături de oameni. „De ce să nu candidez, îmi interzice domnia sa? Ar trebui să fi fost alături de mine și îl aștept alături de mine prin toate demersurile care se vor face de acum în acolo, atât pentru comunitatea din Bumbești Jiu, cât și pentru Gorj, în general. Gorjul are nevoie de bărbați politici, care să se bată pentru interesele acestui județ. Dacă nu o vor face, s-ar putea să îi șteargă din istorie pe cei care nu au făcut nimic. Stau și toacă banii publici pe posturile pe care le au și nu fac nimic. Dacă ei cred că politica se face doar la televizor, și nu în teritoriu, se înșală amarnic”.

Hotărât să ia un nou mandat

Primarul din Bumbești Jiu este hotărât să meargă înainte în ciuda declarațiilor făcute de președintele organizației județene. Constantin Bobaru ia în calcul inclusiv o candidatură ca independent. „Ținta mea este, deocamdată, să candidez la primărie și să îmi duc demersurile în fața oamenilor care m-au ținut într-o poziție de demnitate publică timp de patru mandate, adică 16 ani la anul. Bumbeștenii vor hotărî, nu domnul deputat Vîlceanu pentru acest lucru.

Eu abia aștept să vină campania electorală, să văd ce vor spune unii cetățenelor care i-au învestit în aceste portofolii înalte. PNL este unicul partid din țara asta? O să văd, încă nu am luat decizia. Până la data când partidul meu a luat această decizie, eu nu luasem decizia și nici nu aveam de gând să plec din PNL. Dacă partidul nu mă mai susține, probabil se va găsi un partid care să îl susțină și pe primarul de la Bumbești Jiu. Mai este și varianta candidaturii independente, să nu uitați. Orice este posibil până la anul”.

Sursa Impact in Gorj

Articole recomandate

CINE VA CÂNTA LA INAUGURAREA STADIONULUI?

admin

Weber: Drumul Expres Târgu Jiu – Craiova este prins în bugetul din 2019

admin

Lider de partid s-a plimbat cu motocicleta în Vinerea Mare

admin

CĂLINOIU NU ȘTIE DACĂ E ÎN CĂRȚI LA PSD

admin

PRO ROMÂNIA, SUPĂRAT PE PSD

admin

PREGĂTIRI PENTRU EUROPARLAMENTARE

admin

Săvoiu Ion: Spiritul aristocratic al românilor vs. Animale politice bolnave

admin

Vîlceanu pune piciorul în prag. Bobaru ca și exclus, Romanescu, în silenzio stampa

admin

Bârcă retras de pe lista de vicepreședinți. „Nu sunt supărat că nu mi-a luat nimeni nimic”

admin

Surpriza din Conferința de Alegeri a PSD Gorj: Călinoiu revine?!

admin

Lider PLUS: „Județul Gorj este pe ultimul loc la investiții directe străine. Este ocolit pentru că, e din păcate, o clică politică aici care ține prizonieră, în sărăcie o mare parte din populația”

admin

CIOLOȘ: BRÂNCUȘI NU ESTE PUS ÎN VALOARE

admin

Pasti se mulțumește cu postul de la ADIA

admin

Dragnea: ”Mai rău și mai toxic decât Băsescu”

admin

Discuțiile pe buget, inutile

admin

Lasă un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și manipularea datelor dvs. pe acest site web.

Acest site utilizează cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Accept Citește mai mult