24 august 2019
Opinia Gorjului

Fără sprijinul PNL, Bobaru va candida ca independent! „Bumbeștenii vor hotărî, nu domnul deputat Vîlceanu”

Primarul din Bumbești Jiu răspunde atacurilor lansate de președintele PNL Dan Vîlceanu. Constantin Bobaru îi reamintește liderului județean că a scăpat din mână organizația când a ales aparițiile la TV și nu dialogul cu membrii de partid. Edilul este hotărât să mai ia un mandat la Sadu chiar dacă va candida fără o susținere politică în spate.

După ce Vîlceanu l-a acuzat pe Bobaru că a vândut iluzii false locuitorilor din Bumbești Jiu în privința Uzinei Mecanice Sadu, edilul îi amintește deputatului că încă nu a făcut nimic pentru județul care l-a trimis în Parlamentul României. „E foarte ușor să arunci cu noroi în cei care încearcă să facă ceva. Eu sunt convins că banii vor veni. Îl informez pe domnul onorat deputat al PNL Gorj că s-a semnat fila de buget așa cum am spus, UM Sadu deja a primit oficial aceste înscrisuri și sunt la momentul de față toate documentele pentru a fi încărcate în sistemul public de achiziții, pentru a fi achiziționate primele echipamente. Îi mulțumesc domnului deputat pentru sugestii, dar asta este strict treaba mea și a comunității care m-a ales.

Chiar îi recomand cu tărie să ia exemplu de la unii oameni care, de-a lungul timpului, au lăsat amprente pe unde au trecut, nu neapărat primarul din Bumbești Jiu. Sunt multe personalități publice care au lăsat amprente pozitive pe unde au trecut, nu numai gargară din asta ieftină la televizor și în presă. În afară de asta, n-am văzut nimic”.

Politica din spatele televizorului

Bobaru susține că Vîlceanu ar trebui să lase deoparte orgoliile politice când vine vorba despre vreun sprijin acordat comunității din Gorj. Edilul afirmă că politica nu se face doar la televizor ci în teren, alături de oameni. „De ce să nu candidez, îmi interzice domnia sa? Ar trebui să fi fost alături de mine și îl aștept alături de mine prin toate demersurile care se vor face de acum în acolo, atât pentru comunitatea din Bumbești Jiu, cât și pentru Gorj, în general. Gorjul are nevoie de bărbați politici, care să se bată pentru interesele acestui județ. Dacă nu o vor face, s-ar putea să îi șteargă din istorie pe cei care nu au făcut nimic. Stau și toacă banii publici pe posturile pe care le au și nu fac nimic. Dacă ei cred că politica se face doar la televizor, și nu în teritoriu, se înșală amarnic”.

Hotărât să ia un nou mandat

Primarul din Bumbești Jiu este hotărât să meargă înainte în ciuda declarațiilor făcute de președintele organizației județene. Constantin Bobaru ia în calcul inclusiv o candidatură ca independent. „Ținta mea este, deocamdată, să candidez la primărie și să îmi duc demersurile în fața oamenilor care m-au ținut într-o poziție de demnitate publică timp de patru mandate, adică 16 ani la anul. Bumbeștenii vor hotărî, nu domnul deputat Vîlceanu pentru acest lucru.

Eu abia aștept să vină campania electorală, să văd ce vor spune unii cetățenelor care i-au învestit în aceste portofolii înalte. PNL este unicul partid din țara asta? O să văd, încă nu am luat decizia. Până la data când partidul meu a luat această decizie, eu nu luasem decizia și nici nu aveam de gând să plec din PNL. Dacă partidul nu mă mai susține, probabil se va găsi un partid care să îl susțină și pe primarul de la Bumbești Jiu. Mai este și varianta candidaturii independente, să nu uitați. Orice este posibil până la anul”.

Sursa Impact in Gorj

Articole recomandate

Se adâncește scandalul dintre Romanescu și Vîlceanu. “ Nu voi sta să depind vreodată de semnătura lui Dan Vîlceanu”

admin

Marcel Romanescu și Dan Vîlceanu nu vor să îngroape securea războiului. Vîlceanu: „Există o antipatie a domnului Romanescu”

admin

Mihai Weber: Ion Iordache a dat dovadă de imaturitate politică

admin

Corpul de control al Prefectului, la Primăria Albeni

admin

MAI VREA O DATĂ ÎN SONDAJ

admin

VICELE TUDOR, PREGĂTIT DE LUPTA ELECTORALĂ

admin

BEBE IONICĂ NU MAI VREA ÎN PSD

admin

Mesaj pentru Marcel Romanescu : „E liber să facă ce vrea”

admin

MIHAI WEBER, NOUL LIDER AL PSD GORJ

admin

Surpriza din Conferința de Alegeri a PSD Gorj: Călinoiu revine?!

admin

AFACERI LICHIDATE DE REGISTRUL COMERȚULUI

admin

Pasti se mulțumește cu postul de la ADIA

admin

Primarul Romanescu vrea finalizarea cât mai rapidă a marilor proiecte pentru Târgu Jiu

admin

Săvoiu Ion: Cine să vă dea și ce anume înapoi!

admin

Fă-ți adeziune la PSD sau ALDE dacă vrei să fii șef!

admin

Lasă un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și manipularea datelor dvs. pe acest site web.

Acest site utilizează cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Accept Citește mai mult