27 februarie 2020
Opinia Gorjului

Din nou emoții. Ministrul nu a semnat, încă, actul de predare–primire al Stadionului Municipal. Romanescu: „Până joi nu voi da drumul la invitații

Inaugurarea stadionului, sub semnul întrebării din cauza moțiunii de cenzură. Documentul de predare a investiției nu a fost încă semnat de oficialii de la București pentru ca municipalitatea să intre în posesia arenei. Marcel Romanescu susține că pregătirile sunt deja în toi și speră ca actul să fie semnat înainte ca parlamentarii să-și exprime votul în plen.

“Se apropie termenul de inaugurare al stadionului și este normal să ne punem de acord pentru că sunt probleme ce trebuie rezolvate de noi, altele de Clubul Pandurii. De omologarea stadionului se va ocupa Clubul. În aceste zile am și făcut toate demersurile necesare până la nivel de Ministerul Dezvoltării, așteptăm protocolul de predare-primire al stadionului. Am înțeles că este semnat până la nivel de ministru, sperăm ca măcar astăzi să primim acel protocol pentru trecerea în patrimoniu al acestui obiectiv din oraș”, a declarat primarul Marcel Romanescu.

Invitați de seamă

Municipalitatea susține că nu a lansat nicio invitație, tot din cauza votului din Parlament. Romanescu afirmă că pe lista oaspeților se numără șeful statului, oficialii din Guvern, parlamentari dar și autorități publice locale. „Până joi nu voi da drumul la invitații. De joi voi știi exact cine ocupă portofoliile de ministru. Mai aștept până luni, am vorbit cu reprezentații Clubului Pandurii, dânșii vor avea patru loje pentru a invita membrii asociați, pentru celelalte 13 loje va face Primăria Târgu Jiu invitații. Voi invita toți parlamentarii de Gorj, mă gândesc să invit toți parlamentarii din Oltenia. Voi invitați și toți primarii din Gorj, toate autoritățile guvernamentale, inclusiv președintele României care dacă nu va ajunge, voi înțelege că are un program încărcat. Vom face în așa fel încât să fie toate persoanele care au contribuit la realizarea acestui stadion”, a mai declarat edilul târgujian.

Cine taie panglica?

În privința persoanei care va tăia panglica Romanescu susține că are ca opțiune o variantă nonpolitică. „Mă gândesc să fie două foarfece. Nu pentru politicieni! Îmi doresc ca inaugurarea să se facă cu acel suporter, căruia momentan nu îi știu numele, care are 80 de ani și care a însoțit echipa pe toate stadioanele din țară și de cel mai tânăr, promițător pe care îl are Clubul la ora actuală”, a mai declarat primarul. Meciul care va bifa acest mare eveniment este cel dintre Pandurii Târgu Jiu și U Cluj. Înainte de această competiție va fi și o partidă amicală între fostele glorii ale României.

Sursa Impact in Gorj

Articole recomandate

Atenție la jucării! Inspectorii ANPC avertizează

admin

Investiția în amenajarea lacului de acumulare „Valea Sadului“ ar putea fi preluată de Apele Române

admin

Fostul director al Direcției Agricole Gorj, condamnat la închisoare cu executare pentru luare de mită

admin

Cosmin Popescu anunță când vor fi reluate lucrările la centura ocolitoare

admin

Are doar 20 de ani! S-a aflat cine este primul român infectat cu coronavirus

admin

Sistemul de plată a taxei de parcare prin SMS a fost aprobat

admin

Mai mulți de gorjeni au rămas fără ajutorul social

admin

Ce spune conducerea Spitalului Județean de Urgență despre licitația de 1.000.000 de euro pentru achiziționarea de role de hârtie

admin

Spitalul Județean de Urgență din Târgu Jiu face angajări. Echipa UPU va fi mărită

admin

Pedepse mai grele pe foștii patroni și directori de la Avicola Târgu Jiu

admin

Cereri de aproape două ori mai mari pentru ocuparea locurilor pentru vânzarea mărțișoarelor și florilor

admin

Purtătorul de cuvânt al PNL Gorj, Denisa Șuță a fost numită director al Muzeului ”Constantin Brâncuși”

admin

Iordache a comis-o din nou! A ratat împăcarea dintre Marcel Romanescu și consilierii locali

admin

Cotizație mai mare pentru pescarii gorjeni

admin

Magazia Spitalului de Urgență Tg-Jiu, închisă de ITM

admin

Lasă un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și manipularea datelor dvs. pe acest site web.

Acest site utilizează cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Accept Citește mai mult