Opinia Gorjului

Descoperire halucinantă făcută cu scanner-ul în curtea lui Gheorghe Dincă. Autoritățile au confirmat


Astăzi este o zi cumplită pentru familia Alexandrei Măceșanu. Se împlinește o lună de când adolescenta a sunat disperată la 112 ca să fie salvată din casa lui Gheorghe Dincă, unde fusese violată și era ținută legată. Drama copilei a cutremurat milioane de oameni din țară, dar și din străinătate şi a zdruncinat întregul sistem. Deși s-au văzut demisii, demiteri şi anchete în lanţ, părinţii ei nu ştiu nici acum ce s-a întâmplat cu fiica lor. Același lucru se întâmplă și în cazul familiei Luizei Melencu. Totuși, a fost făcută o descoperire halucinantă cu ajutorul scanner-ului folosit pe proprietatea monstrului din Caracal.

Descoperire halucinantă făcută cu scanner-ul în curtea lui Gheorghe Dincă

Ancheta în cazul din Caracal se află încă în fază incipientă. Deși au făcut percheziții după percheziții, au ridicat 5.000 de probe, s-au făcut analize la IML și proprietatea lui Gheorghe Dincă a fpst verificată cu ajutorul unui scanner, autoritățile nu au încă răspunsuri pentru părinții Luizei Melencu și ai Alexandru Măceșanu. Scandalos este că perchezițiile nu au fost finalizate deși azi se împlinește o lună de când monstrul care a răpit-o și violat-o pe adolescenta de 15 ani a fost încătușat de polițiști. Zilele trecute, a fost adus un scanner special, însă, după câteva minute în care a fost folosit, aparatul s-a stricat și a fost adus înapoi la București.

Mâine, luni, 26 august, anchetatorii se vor întoarce în Casa Groazei din Caracal pentru că au obținut un nou mandat de percheziție pentru încă 15 zile. Vor scana pereții, podelele, dar și beciul lui Gheorghe Dincă, pentru că că acolo s-ar afla un perete recent tencuit, iar oamenii legii vor să afle dacă criminalul a încercat sau nu să ascundă probe aici. Vă reamintim că pe 25 iulie, Alexandra Măceșanu a reușit să sune de trei ori la serviciul unic de urgență și să ceară ajutorul, pentru că se temea pentru viața ei. Copila le-a spus celor care ar fi trebuit să o salveze din mâinile monstrului că este sechestrată și a fost violată.

Tot săptămâna viitoare, bărbatul de 66 de ani va fi supus unei expertize psihiatrice, dar și unui test poligraf. În legătură cu Luiza Melencu, tânăra de 17 ani răpită în aprilie, cei de la INML nu au putut oferi un răspuns concret… dacă fragmentele osoase găsite în lizieră sunt ale ei sau nu și dacă a fost sau nu în casa lui Gheorghe Dincă.

Sursa Cancan

Articole recomandate

Ministrul Marcel Vela, noi măsuri în pandemia de coronavirus

admin

Ce se întâmplă cu ratele românilor după scoaterea ROBOR

admin

EURO 2019 își desemnază astăzi câștigătoarea!

admin

”Intervenția este dificilă, condiții meteo nefavorabile”

admin

Scandal în Spitalul de Boli Infecţioase Craiova! Mai mulți rromi au spart ușile clinicii, când au aflat că vor fi internaţi pentru că erau pozitivi COVID 19

admin

Un nou cutremur în România! Seismul s-a produs la ora 12:47

admin

Simulare Evaluarea Națională 2019. Subiecte si barem la Limba maternă

admin

„Instituțiile nu au reușit să-și facă datoria”

admin

Ultimele precizări despre somajul tehnic după 15 mai: anunțul făcut de ministrul Muncii

admin

Vine furtuna electrică! Avertizare ANM emisă în urmă cu câteva minute. Ce zone din România sunt afectate

admin

Europa alertată de coronavirus! Franța este pregătită de epidemia cu Covid-19

admin

Ce mașină avea criminalul din Caracal!? Automobilul parcat în curtea casei sale

admin

Cum a ajuns o pensionară de 72 de ani din Oradea cel mai vânat traficant de droguri din România!

admin

Anunț de ultimă oră! În România există vaccinul împotriva Covid-19

admin

Moarte cumplită! O femeie din Prahova a decedat după ce o bucată de tablă smulsă de vânt a tăiat-o la gât

admin

Lasă un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și manipularea datelor dvs. pe acest site web.

Acest site utilizează cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Accept Citește mai mult