22 septembrie 2019
Opinia Gorjului

Deranjezi, plătești! Vezi ce au pățit mai mulți tineri din oraș!

Sancțiuni aplicate de oamenii legii pentru tulburarea liniștii publice. Mai mulți târgujieni sunt buni de plată după ce s-au trezit urlând în miezul nopții. În timpul controlului polițiștii locali au descoperit că cei în cauză consumaseră băuturi alcoolice, de unde și puterea de a

Polițiștii locali cu atribuții în domeniul ordinii și liniștii publice din cadrul Poliției Locale a Municipiului Târgu Jiu au acționat în urma unei sesizări primite prin dispeceratul instituției, pe Aleea Nicolae Titulescu, pentru identificarea mai multor persoane care tulburau liniștea și ordinea publică. La fața locului, polițiștii locali au legitimat 6 persoane cu vârste cuprinse între 16 și 43 ani, cu domiciliul în municipiul Târgu Jiu, care consumau băuturi alcoolice în locuri publice și tulburau, fără drept, liniştea locuitorilor prin producerea de zgomote și prin strigăte.

Amenzi de 850 de lei

Persoanele în cauză au fost sancționate contravențional, conform Legii nr. 61/1991 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice, actualizată, cu modificările și completările ulterioare. De asemenea, în perioada menționată mai sus, un alt echipaj cu atribuții de ordine publică din cadrul Poliției Locale a Municipiului Târgu Jiu a acționat în zona Insuliței Râului Jiu pentru identificarea unor persoane care consumau băuturi alcoolice și tulburau, fără drept,  liniştea locuitorilor prin producerea de zgomote.

Au fost legitimate 2 persoane cu vârste de 20, respectiv 21 ani, din municipiul Târgu Jiu, acestea fiind sancționate conform Legii nr. 61/1991.  Potrivit documentelor întocmite, rezultă faptul că au fost aplicate 8 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 850 lei”, a declarat Alexandra Petrița, purtător de cuvânt al Poliției Locale Târgu Jiu.

Sursa Impact in Gorj

Articole recomandate

Începe luna distracției

admin

Un nou focar de pestă porcină în Gorj

admin

Suspecți de spălare de bani. 7 perchiziții

admin

Scandal la cariera Roșiuța. Trei gardieni au vrut să-l scoată afară din unitate pe sindicalistul Nicu Bunoaica

admin

Accident cu autocarul plin de enoriași

admin

Reprezentanții ISU Gorj au recunoscut că au fost păcăliți. „Avea asupra lui destui bani încât să-și petreacă Paștele cu o masă îmbelșugată“

admin

Materiale pirotehnice expuse spre vânzare în târgul de la Arcani

admin

Prinși în timp executau lucrări de excavare și extracție de agregate mineral fără autorizație

admin

De la bar, în arest

admin

A murit după ce a stat în comă timp de patru luni

admin

Telefon mobil furat de un minor de 13 ani

admin

O fetiță de 11 ani a sunat la 112 pentru a-și denunța bunicul

admin

FILTRE PENTRU PRINDEREA AUTORULUI JAFULUI

admin

Opt infracțiuni rutiere constatate de polițiștii rutieri

admin

AFACERI ILEGALE CU SERVICII FUNERARE

admin

Lasă un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și manipularea datelor dvs. pe acest site web.

Acest site utilizează cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Accept Citește mai mult