Opinia Gorjului

Dedeman, nevoit să despăgubească cu 50.000 de lei pe unul dintre clienți. Ce a pățit bărbatul când se plimba prin magazin

Un bărbat a obținut daune moral de 50.000 de lei de la Dedeman, după ce a fost accidentat în unul din magazinele lanțului. Cele două părți continuă procesul, bărbatul nefiind mulțumit de suma de bani obținută.

Bărbatul a fost accidentat în unul dintre magazinele Dedeman. În timp ce se afla la cumpărături acestuia i-au căzut în cap două țevi.

În acțiunea judecătorească, Alexandru Cristian Viciu a relatat că, la data de 29 septembrie 2018, se afla în magazinul Dedeman Băneasa din București pentru a cumpăra materiale de construcție, iar două țevi i-au căzut în cap. În urma incidentului bărbatul a  acuzat că a trecut printr-o perioadă foarte grea de recuperare, mai mult și-a pierdut chiar și slujba.

„La raionul cu țevi metalice, după ce a luat din raft ce avea nevoie, fără a acționa în vreun fel asupra celorlalte produse ramase la raft, i-au căzut în cap, în zona frontală și cea parietală, două țevi metalice cu dimensiune 60x40x2, lungi de 2 metri (rectangular), acestea fiind așezate la o înălțime considerabilă.

Primele trei săptămâni de la producerea accidentului au fost dificile în sensul în care nici nu s-a putut deplasa singur, având fotofobie și dureri severe de cap, acesta fiind și motivul pentru care a revenit la Camera de Gardă a Spitalului Elias.”

În toată această perioadă a avut nevoie de însoțitor, neputând să conducă, îngreunându-i astfel și situația soției sale. Totodată, ca urmare a accidentului a rămas și cu cicatrici în locurile în care s-au produs loviturile, însă cea din zona frontală este cea vizibilă”.

Dedeman refuză să plătească daunele cerute de client

Reclamantul a cerut dauna în valoare de un milion de lei, 600.000 lei daune materiale și 400.000 lei daune morale. În urma celor întâmplate Tribunalul a decis că Dedeman trebuie să-i achite clientului daune morale de 50.000 de lei.

Însă, Dedeman cere respingerea acțiunii și adaugă că, în cazul în care se va admite cererea de chemare în judecată, să fie diminuate daunele materiale doar la cheltuielile medicale, iar cele morale să fie de maximum 1.000-1.500 euro.

„Incidentul a avut loc într-o zonă în care nu era perfect vizibilă camerelor de supraveghere video, astfel încât nu cunoștea exact ce și cum s-a întâmplat în realitate. Din succesiunea imaginilor se poate observa că reclamantul se deplasează spre locul de expunere a țevilor, se observă că ia un produs și apoi desprinderea a două bare.

După care, reclamantul apare în raza camerelor de supraveghere video ținând mâna la frunte iar partea dreapta îndreptându-se grăbit către ieșire. Până la ieșirea din unitate, se poate observa că acesta se deplasează pe propriile forțe, discută cu angajații Dedeman, discută la telefon, urcă singur scările la etaj, iar sângerarea s-a oprit relativ repede.

Reclamantul invocă nenumărate probleme medicale fără însă a dovedi că acestea ar fi urmarea vătămării”, a arătat Dedeman.

Sursa Cancan

Articole recomandate

S-a aflat! Ea este tânăra ucisă și incendiată într-o valiză, pe un câmp din apropiere de Ghimpați

admin

Autoritățile anunță încă cinci decese provocate de COVID-19 în România. Numărul morților a ajuns la 507

admin

Primele declarații ale femeii care a desfigurat-o pe Cristina Joia: ”Mi-a rupt ștergătorul de la mașină și m-a înjurat”

admin

Teribil! A fost externat la cerere, iar după o săptămână a ajuns aproape în comă la Terapie Intensivă

admin

26 de români sunt în carantină în acest moment și alți 2077 sunt monitorizați la domiciliu! Iată statisticile complete despre coronavirus la nivelul țării

admin

Epidemiologul Emilian Popovici, despre rezistența virusului COVID-19 la temperaturile ridicate din vară

admin

Coronavirus în România, 7 noiembrie. Noi cifre îngrijorătoare: 9.937 persoane infectate, de la ultima informare

admin

Strigător la cer! Viața Luizei din Caracal costă 300.000 de euro

admin

Coronavirus România 25 august. 1.060 de noi infectări în ultimele 24 de ore

admin

E oficial! Alexandra Măceșanu nu este moartă. Reacția lui Alexandru Cumpănașu

admin

China a început să testeze pe oameni un prim vaccin contra coronavirusului

admin

Promisiunea Simonei: „Voi da totul pentru a câștiga!”

admin

Rabla pentru electrocasnice 2019. Cum poți folosi voucherul

admin

Fostul preot Cristian Pomohaci, condamnat definitiv. Ce au hotărât judecătorii

admin

Președintele PMP, Eugen Tomac, invitat de onoare la reședința lui Donald Trump

admin

Lasă un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și manipularea datelor dvs. pe acest site web.

Acest site utilizează cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Accept Citește mai mult